Politikk - Norsk

thegenius

Årets VGD Parti Tale

Imorgen er dagen kommet. Dagen hvor vi skal bestemme hvilket parti som skal råde norsk politikk de neste 4 årene.Mange er fortsatt usikre på hvilket parti de skal stemme, mens andre føler seg helt sikre. Vi er inne i en viktig tidsperiode, hvor ting lett kan veksle fra det positive til det negative avhengig av hvilket parti vi velger. For det kan virkelig å ha mye å si om man velger FRP eller AP, Høyre eller Venstre osv. Alle har sin politikk og det kan få både dårlige og gode konsekvenser å velge et parti. Dermed er valg i vår moderne tid ekstra viktig, spesielt med tanke på de store debattene som pågår daglig, angående innvandringspolitikken og eldreomsorgen. Det finnes sterke kontraster i meningene om disse temaene i de forskjellige partienes mål.

I går hadde partilederne sin valgtale. Et siste ord før den store dagen.

Nå er det din tur til å komme med din siste påvirking på andre, på hvorfor de burde velge det partiet du mener er riktig. En ny tradisjon på VGD-Politikk kan settes igang. Nå er det din tur til å komme med en valgtale. Et siste æresord. En ny vinkling. Noen viktige ord i avslutninsperioden på valget 2011. Hva bør vi velge og hvorfor ?

Kom med din tale ,om du ønsker, rett under her! Skriv den og la andre lese den. La andre bli påvirket. La andre høre hvorfor de bør velge det partiet du selv mener er riktig.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Instantcoffee

Ettersom dette er et lokalvalg så finnes det ikke bare et svar på dette. Man bør jo stemme på den man mener vil være i best stand til å ta vare på kommunen der man selv bor.

Lokaldemokratiet har vel etterhvert blitt et uthulet begrep, med stadig mer sentral styring. Da er det kanskje best hvis man stemmer på den som vil kjempe mest for at de som bor i kommunen selv skal få ta en del viktige valg.

Troverdighet vil være en viktig faktor i denne sammenhengen og de som bor i Trondheim bør vite at noen politikere lyver mer enn andre. Den som gang på gang blir tatt i løgn og løftebrudd bør ikke få din stemme.

1

I Oslo oppfordrer jeg i hvertfall alle som virkelig ønsker radikale endringer i forhold til miljø, samferdsel, bolig og narkotikapolitikk til å stemme på MdG.

1

Velg de som lover minst. De har størts realitetsorientering.

Ikke stem på de som snakker folk etter munnen på folkemøter. De glemmer fortest de aller svakeste - de som ikke har folkeaksjoner til støtte for seg.

Stem på personer - ikke parti. Rommet for ideologi rundt "de store oppgavene" er lite - rommet for positiv samfunnsutvikling er betydelig - for gode folk uansett parti.

1

I Oslo oppfordrer jeg alle til å gi personstemmer på personer fra Groruddalen og Østkanten, uansett hvilket parti de stemmer.

Vestkanten har for stor inflytelse og makt.

Husk NIMBY og at om politikerne kommer kun fra et sted i byen så må nødvendigvis NIMBY for dem være et annet sted i byen.

De fleste bor ikke på samme sted som politikerne, stem derfor på noen som bor nærmest mulig deg selv, eller som bor i Øst/Groruddalen.

Husk at du kan gi personstemmer!

1

I Oslo oppfordrer jeg til å stemme for et nytt byråd og alle som har sympatier i SV retning om å stemme SV. Det blir ikke et nytt byråd uten et sterkt SV.

1

Lokalvalg og Fylkestingsvalg.

Bruk stemmeretten, velg den du føler gir mest velferd, den som har best næringspolitikk, skolepolitikk, best på lokal kultur, ser enkeltmennesket

I valgkamp har alle gode forsett og lovnader, samme partier var representert med flere av de samme representantene i inneværende og førgående periode. Google på lokalavisen, og se hvem som innfrir, og hvem som farer med floksler. Eiendomsskatten kom med R/G, Nye valgløfter abslagsvis 400 millioner skal ha inndekning, hvor?

Vesterålinger, stem Borgelig

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
15 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
8 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
1 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Laster...