Instantcoffee

Ettersom dette er et lokalvalg så finnes det ikke bare et svar på dette. Man bør jo stemme på den man mener vil være i best stand til å ta vare på kommunen der man selv bor.

Lokaldemokratiet har vel etterhvert blitt et uthulet begrep, med stadig mer sentral styring. Da er det kanskje best hvis man stemmer på den som vil kjempe mest for at de som bor i kommunen selv skal få ta en del viktige valg.

Troverdighet vil være en viktig faktor i denne sammenhengen og de som bor i Trondheim bør vite at noen politikere lyver mer enn andre. Den som gang på gang blir tatt i løgn og løftebrudd bør ikke få din stemme.

1

I Oslo oppfordrer jeg i hvertfall alle som virkelig ønsker radikale endringer i forhold til miljø, samferdsel, bolig og narkotikapolitikk til å stemme på MdG.

1

Velg de som lover minst. De har størts realitetsorientering.

Ikke stem på de som snakker folk etter munnen på folkemøter. De glemmer fortest de aller svakeste - de som ikke har folkeaksjoner til støtte for seg.

Stem på personer - ikke parti. Rommet for ideologi rundt "de store oppgavene" er lite - rommet for positiv samfunnsutvikling er betydelig - for gode folk uansett parti.

1

I Oslo oppfordrer jeg alle til å gi personstemmer på personer fra Groruddalen og Østkanten, uansett hvilket parti de stemmer.

Vestkanten har for stor inflytelse og makt.

Husk NIMBY og at om politikerne kommer kun fra et sted i byen så må nødvendigvis NIMBY for dem være et annet sted i byen.

De fleste bor ikke på samme sted som politikerne, stem derfor på noen som bor nærmest mulig deg selv, eller som bor i Øst/Groruddalen.

Husk at du kan gi personstemmer!

1

I Oslo oppfordrer jeg til å stemme for et nytt byråd og alle som har sympatier i SV retning om å stemme SV. Det blir ikke et nytt byråd uten et sterkt SV.

1

Lokalvalg og Fylkestingsvalg.

Bruk stemmeretten, velg den du føler gir mest velferd, den som har best næringspolitikk, skolepolitikk, best på lokal kultur, ser enkeltmennesket

I valgkamp har alle gode forsett og lovnader, samme partier var representert med flere av de samme representantene i inneværende og førgående periode. Google på lokalavisen, og se hvem som innfrir, og hvem som farer med floksler. Eiendomsskatten kom med R/G, Nye valgløfter abslagsvis 400 millioner skal ha inndekning, hvor?

Vesterålinger, stem Borgelig

1
Laster...