Eneste konsekvensen av å innføre dette er at flere folk driter i å ringe brannvesenet og risikerer heller livet på å slukke brannen selv.

2

Glimrende løsning for store kommunale utgifter. Tenker nok at forsikringselskapene gnir seg godt i hendene av dette forslaget.

1

Takstameter på ambulanser og privat politi blir vel de neste forslagene for å få ned de kommunale utgiftene?....

1

Retorikken kan man anvende i alle sammenhenger; alle må betale alle helseutgifter selv, jf. at de ofte følger som en konsekvens av ens handlinger eller livsstil.

Når det er sagt er det endel områder hvor man bør lette på det offentliges finansieringsansvar, men det må være gjennomtenkt og transparent (og folks innskudd til det offentlige burde reduseres tilsvarende).

1
KongBob [sitat…] Og de stakkarne som ikke har råd til en slik forsikring er fucked....

Det er nå så. Jeg regner med at de som ikke har råd til forsikring ikke har råd til egen bolig. Hvis ikke det blir slik at det er melderen som må ta regningen.

Nå er i det i grunnen ikke forskringen jeg reagerer mest på. Men at grunnleggende samfunnsikkerhet skal koste borgeren ekstra utover skatteseddelen. Et brannvesen er dyrt og den genererer ingen penger, så det vil jo helt klart være greit å kutte kostnadene ved å la innbyggerene ta regningen.

1
onyx Ja, og i et elektrisk anlegg kan en kortslutning medføre brann ;-)
Instantcoffee

Ettersom E-verkene utfører (i alle fall skal utføre) kontroll med elektriske anlegg vil jo ansvaret kunne pålegges disse bed brann. De skuffer jo uansett inn penger, så det er jo ingen grunn til å synes synd på dem.

Men vent litt, det er jo staten som får mesteparten av det man betaler i strømregning. Da kan jo de betale brannvesenet da?

1

Jeg betaler heller min skatt med glede for offentlige sykehus, politi og brannvesen. Vi trenger ikke å skape klasseskille når det kommer til nødvendigheten av å slukke branner.

1

Enda et strålende eksempel på privatisering a la Frp. Når skal folk endelig lære?

Som jeg skrev i en annen tråd, gir du faen i landet ditt og dine rettigheter, er det bare å stemme Frp.

2

Snart på tide å legge ned dette klovnepartiet.

1
SimplyTheBest

Synes det er litt merkelig at de som er imot rike gårdeiere er imot at rike gårdeiere skal betale for unødvendige utrykninger. Som setter folk unødvendig i fare.

2

Partiet for folk flest?.

Frp vil alltid prøve å få oppgaver vekk fra folks lommebøker..prøv å tenk på det på en annen måte så kanskje du skjønner det bedre

-Ordningen er beskrevet i partiprogrammet og er tenkt slik at det vil være brannforsikringsselskapet som vil ende opp med regningen.........................ikke at vi skal betale for asylmottak som tennes på av innvandrere

know what im sayin

1
Laster...