Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvem er det som driver denne bommen?

1

Kanskje jeg skal starte bomstasjon, virker som det er mye penger å hente for lite arbeid i den bransjen.

1

Har tittet litt på denne Sigmund Aasly vedrørenede hans del opp i det hele. Han har 13 daglige leder stillinger i bom selskaper over hele landet og over hele linjen så er det ikke samsvar mellom det som blir opplyste som daglig leder lønn og det som faktisk blir tatt ut i lønn i det hele tatt. I mange av selskapene så er det ingen ansatt men man betaler fortsatt ut en halv million i lønn. *Her lukter det snusk lang vei.

http://www.purehelp.no/role/viewBoardMember/22759341/sigmundaasly

1
Tendenwolf Hvem er det som driver denne bommen?

Styremedlem med 30 000,- - 50000,- pr styremøte fem ganger pr år, så har du en årslønn på ca 200 000 i hvert selskap du er styremedlem/formann. Altså fem selskaper blir en mill pr år. Den gangs stortingsrepresentant Tallerås var vel registrert i ca 35 - 40 selskaper med styrehonorarer fem ganger i året i alle sammen. - Blir penger av slikt. I tillegg skriver de utgifter og bompenger på reiseregning til sine private selskaper og slipper å betale skatt. Moms får de tilbake også. God butikk det?

Er det slik kvasi-kommunale konkuranseutsatte halvprivatkommunale parkeringselskaper og buss buss/trikkeselskaper/jernbane også?

1
prince20 Bomselskaper er blitt en stor næring i Norge med direktører på millionlønninger.

Jau jau. Men slik er det over hele "linjen". Noen av oss, har sett dette komme, fra mange år tilbake. Det er noe som heter: "Desto flere kokker, desto mere søl". Det hele dreier seg om å kunne samarbeide. Men, det kan være vanskelig, for en som har vært "oberst" i mange år, å skulle være villig til å lytte til en "korporal". Selv om sistnevnte er tilsvarende "lært".

1

Nå blir det kanskje båndtvang...eh, jeg mener brikketvang. Hvem hadde vel trodd dette for fem år siden?

1

Kan skjønne en person kan ha flere styre plasser men han godeste Sigmund er tross alt daglig leder i 14 selskaper. Skal vel strengt tatt ha tid til å drive dette også. Jeg har alltid vært overbevist at det er mye "mørke tall" i den bomfinans næringen. det var vel for mange år siden at styret i lierbommen dro på studietur noen måneder før avvikling med luksus hotell osv.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
13 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
6 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...