Politikk - Norsk

Kong_Gilmour100

Stå rakrygget alle Frp velgere!

Idag er det valgdag, og jeg håper virkelig at så mange som overhodet mulig av dere stemmer på Fremskrittspartiet.

Stem et klart NEI til bompenger, stem et klart NEI til statlig overformynderi, stem et klart NEI til en A4 politikk hvor alle skal pushes inn i den samme kjipe ramma, og stem JA til mer frihet for enkeltmennesket!

Vi Frp velgere har sterk ryggrad og idag skal vi vise hvor vi står! Sammen er vi sterke og vi lar oss ikke knekke av alskens politisk korrekthet!

15
173 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

det er vel kanskje ikke så enkelt å stå rakrygget med alt det grumset som er avdekket i FRP i 2011

2

stem et klart NEI til statlig overformynderi

Statlig overformynderi er FrP det.

Men i følge FrP'ere er det nok snakk om det snille statlige overformynderiet.

1

stem et klart NEI til statlig overformynderi

Og jeg som trodde Frp var for å ta makt fra kommunen og gi til staten...

2
vaffanculo [sitat…] Statlig overformynderi er FrP det. Men i følge FrP'ere er det nok snakk om det snille statlige overformynderiet.

Statlig overformynderi er FrP det.

Noen spøkte med hva som skiller en typisk AP-velger og en Frp-velger:

AP-velgeren er en sosialdemokrat, mens Frp-velgeren er en sint sosialdemokrat.

Nå vet jeg ikke hvor mye sanhet som ligger i det, men noen av utspillene fra partiet tyder på det det kanskje ikke er så mye spøk i det...

2
vaffanculo [sitat…] Statlig overformynderi er FrP det. Men i følge FrP'ere er det nok snakk om det snille statlige overformynderiet.

Statlig overformynderi er FrP det.

Hvem er ikke det av partiene egentlig? Venstre er vel det eneste partiet som er for enkeltindividets frihet. Eneste partiet som sa et klart og tydelig nei til DLD også. Venstre er fremtiden virker det som, selv om det er hinsides mye rart i det partiet også.

1

Å stå rakrygget som FRPmenneske er en av de klareste selvmotsigelsene man kan komme med i det politiske landskap. . Det går rett og slett ikke. tegneseriepartiet frp er så gjennomsyret av svindlere og kåte gamle griser at de strengt tatt burde legge ned seg selv og avvikle all politisk virksomhet.

Store ord fra et ellers veldig lite menneske.

1

Idag er det valgdag, og jeg håper virkelig at så mange som overhodet mulig av dere stemmer på Fremskrittspartiet.

For min del vil det ALDRI komme til å hende, selv om du håper flest mulig vil stemme på dette useriøse løgnaktige partiet. Så dum er jeg bare ikke.

I min hjemkommune har FRP og Høyre styrt de siste 4 årene og man har aldri før sett makan til vannstyre. Det siste FRP har gjort er å gå inn for bompenger, enda de lovte dyrt og hellig at dette kom de aldri til å gå inn for. Rett og seltt en gjeng med udugelige løgnere er det disse hjernedøde og mindre intelligente FRPerne er.

1

Vi Frp velgere har sterk ryggrad og idag skal vi vise hvor vi står!

Ja det må i så fall være noen ytterst få av velgerne som har sterk ryggrad for de aktive FRP politikerne har IKKE ryggrad i det hele tatt. Det er rett og slett en selvmotsigelse at en FRPer er rakrygget, men usanheter og selvmotsigelser er jo FRP best på av alle.

1

Vi Frp velgere har sterk ryggrad

Skulle ønske dere kunne ha skrytt av topplokket også, men den gang ei ;)

3
JRza [sitat…] Traktor-Jensen i kjent frp-stil. Her skal man spille på martyrrollen til siste slutt. Den dama, og det partiet gjør meg kvalm.
Kong_Gilmour100

Det er jo helt sant. Frp får hets og motstand hvor enn de snur seg, og enda så har de så stor oppslutning at vi fikk 22 prosent ved forrige stortingsvalg. Egentlig er det en helt hinsides prestasjon at Frp er så store tiltross for at partiet og dets velgere har blitt stigmatisert og motarbeidet i årevis.

1

Idag er det valgdag, og jeg håper virkelig at så mange som overhodet mulig av dere stemmer på Fremskrittspartiet.

Stemme til Frp er lagt i urnen, har også kjørt folk til stemmelokalet, men kun dem som har lovt å stemme Frp.

2
Sterkstorm [sitat…] Stemme til Frp er lagt i urnen, har også kjørt folk til stemmelokalet, men kun dem som har lovt å stemme Frp.
Kong_Gilmour100

Slik skal det låte! Jeg kan formelig føle Frp bølgen :))) Har selv argumentert såpass bra at jeg har fått med meg 2-3 sofasittere av noen kompiser til å stemme Frp, så dette lover godt.

Kom igjen Fremskrittspartiet og kom igjen Siv Jensen,- måtte vi gjøre et godt valg idag sammen med Høyre.

2
Kong_Gilmour100 Siv oppfordrer oss også til å fremholde vår ryggrad: http://www.dagbladet.no/2011/09/12/nyheter/politikk/siv_jensen/valg11/18082901/ - Det viktigste nå er at folk stemmer, sa Siv J...

Det viktigste nå er at folk stemmer, sa Siv Jensen og oppfordret folk til å være tøffe: - De tøffeste velgerne er de som stemmer Frp, og det er de fordi vi får så mye motbør fra alle kanter.

Hun har ikke tatt anabole steroider siden hun har blitt så tøff? Vi vet jo med erfaring fra en annen frp,er hva det kan føre til.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
2 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Laster...