Politikk - Norsk

ermathi

Tror det blir Stang ut!

Jeg er redd for at målingene i Oslo har lurt oss litt. Jeg tror at de røde får flertall i Oslo. Stakkars Oslo. Med Røst på vippen!! Kommunister altså.

Jeg vet ikke hvor mange jeg har møtt som ikke tror det er nødvendig å stemme på Stang fordi de ut fra meningsmålingene tror han vinner uansett FORDI de har sett på ordførermålingene der Stang har vært suveren. Men det er jo ikke det som avgjør hvem som blir ordfører.

1
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg er redd for at målingene i Oslo har lurt oss litt. Jeg tror at de røde får flertall i Oslo.

Hadde vært deilig!

1

Hvem bryr seg vel om hvem som er Ordføreren?

Det viktigste er jo hvem som har makta i Oslo, ikke hvem som har gallionsfiguren.

Jeg syntes Høyre har vært lure å flytte fokus bortfra hva de gjør med makta, og hvem som styrer, og i stedte fokusere på symbolikk og pomp og prakt som ikke har noe å si for hvordan byen styres.

1
ermathi Men har velgerne skjønt Høyres taktikk?

Godt spørsmål.

Jeg håper det, og at de som stemmer Høyre stemmer på Høyre fordi de ønsker et Høyre-byråd og ikke kun fordi de ønsker Fabian Stang som ordfører.

Men Høyre har virkelig kjørt hardt på med denne tåkeleggingskampanjen. Vet egentlig folk hvem som er byrådsleder og kandidat for Høyre i Oslo?

Når det gjelder Byrådsleder har jo APs byrådsleder vært favoritten på meningsmålinger.

Selv håper jeg vi får et rødt byråd. Til nød kan jeg ta V-KrF-H byråd.

1

Ordførervervet er det egentlig helt uinteressant hvem som ikler. Betyr ingen verdens ting bortsett fra den som har det og får gleden av å komme på nobelutdelinga, spise høye snitt og klippe snorer. Interessant at Høyre kjører såpass harde plakatkampnjer i oslo for stang, når han i realiteten da vil ha et verv uten den store politiske makten. På den andre siden veit vel knapt halve byen hvem byrådsledern fra Høyre er..

1

Dette fikser Fabian og co=) Forhåndsstemmene var ventet å gi AP høy oppslutning pga sympatistemmer.. Tror Høyre vil nærme seg AP i oppslutning, etter hvert som stemmene blir talt opp. Kansje til og med overgå AP i oppslutning.

1

Så landets hovedstad kan komme under "halleluja for 9.11 og al qaida"- Mads Gilberts Rødt.

Rosengård neste.

1

Hvis Stang er lik sin mor må han gjerne fortsette som ordfører.Hun var jo en dronning.Men FrP må VEKK!

1

Jeg tror det blir en trygg ikke-sosialistisk seier i Oslo. AP har sannsynligvis hatt større oppslutning blant forhåndstemmerne enn på valgdagen. Men det er bare en antakelse så vi får se.

1

Dersom det blir rødt styre i Oslo så har jeg bare 1 ting å si.

Sistemann tar med flagget.

2

Men det ser jo ut som Høyre gjør et brakvalg. Hvordan har du kommet til at det blir skifte?

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...