Politikk - Norsk

Fangoria

AP bør vel takke innvandrere for det gode valget

Stå på hykler jens, du får sikkert enda flere innvandrervelgere når flere av disse kommer til norge i fremtiden. og større blir dere.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De er nå søte, de kravstore og forhåpningsfulle Frpere, når noen snyter dem for kakestykket;-)

Og det gjør godt langt inn i hjerterota for oss borgerlige:o))

1

Fantastisk! Dine innlegg blir bare bedre og bedre for hver gang du uttaler deg :-) Du kan bli en stor politiker en dag, kanskje overta for Siv hvis hun må gå etter dette historisk dårlige valgresultatet.

For noe oppgulp du kommer med!!!

1
Fangoria [sitat…] Jeg tror ikke høyresiden er glad for AP fremgang, hverken fra høyre eller FRP. Du håper jo at Høyre vil vinne valget i 2013, da er du fan meg naiv når du ikke ser at innva...

Vel, om man får innvandrere til å bidra i demokratiet, om man får innvandrerne til å engasjere seg i samfunnet, så er det faktisk en liten pris å betale. Det viktige er at gjennom å stemme ved dette valget, så tar de selv steg for å integrere seg i samfunnet. At det gjør vondt for de som etterlyser bedre integrering, det er enten ufattbart, eller det viser at integreringspraten handler om vikarierende motiv.

1

Ble sagt på tv2 at ikke vestlige innvandrere har en oppmøteprosent på rundt 30 så det skulle tilsi at rundt 8% av stemmene i Oslo er avgitt av ikke vestlige innvandrere eller barn av to ikke vestlige innvandrere. Med andre ord er 92 % av stemmene avgitt av andre.

1
Fangoria [sitat…] Noen gjør det, en større del stemmer kun for tryggheten i å ikke bli sendt ut av landet.

Vel, det er mulig, ikke sannsynlig, at Frp vil gjøre det.

Derimot er det ikke trolig at sentrum/Høyre ville gjort det. Og innvandrerne kan godt ha kommet under akkjurat en slik regjering. Så å tro på denne skremselsgreia der, det er regelrett litt for dumt.

Jeg antar at mennesker fra andre land også er i stand til å tenke selv, skjønner du.

1

Vi får se StevenPatrick om hva fremtiden bringer.

Jeg holder på en finger om at det er skremsepropaganda som gjør at de kun vil velge noe på venstresiden ang utkasting, men vi får ser.

Og jeg stemmer ikke på frp steven.

1

På meg virker det som om AP har tatt stemmer fra SV og Rødt. Jeg kan vanskelig se at det har noe med innvandrere å gjøre i så fall.

1

Bommet med generelt oppmøte ja, men ikke så til de grader. Men ja hadde ikke sett at det lå under 75%.

1

Det er en sak jeg føler det er på sin plass å nevne, ang. AP og valget. Og der kan jeg garantere at det ikke er innvandrerstemmer det snakkes om, rett og slett fordi det ikke er nok innvandrere der til at det i seriøs grad kan påvirke.

Molde. Det var jo byen der Ap skulle få 5% og være fullstendig utradert. 19% ble resultatet, en tilbakegang på 2,5%. Noe som kanskje skulle bevise at en øyeblikkelig stemningsbølge ikke er noe man skal stole så voldsomt på?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
12 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
20 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
5 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...