Politikk - Norsk

startelver

Høyre Høyre Høyre !

En fremgang på nesten 10% når snart alle kommunene er talt opp!!!!!!

Hvem hadde trodd det ? Så flott at de politiske sakene er kommet i fokus og at denne bekymringen for sympatistemmer til AP ikke slo til.

En seier for demokratiet , en flott oppvåkning for Høyres politikk og vi ser frem til et regjeringsskifte i 2013 .

Erna Solberg, statsminister posten er snart ledig.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tror grunnen til dette er at borgerlige velgere har forkastet Frp. De vil ikke gå til Ap, så de går til Høyre i stedet. Ap går jo også litt frem.

1

En fremgang på nesten 10% når snart alle kommunene er talt opp!!!!!!

Først og fremst er det snakk om ca 9%. Videre så er det hyggelig at Høyre går frem ca 9%, samtidig som Frp faller ned med ca 7%. Så her har det skjedd ting. Og Arbeiderpartiet har fått økt det SV har tapt. Så alt i alt har det vært svært lite bevegelse totalt sett, men det er detaljene som er viktigere, nemlig at Frp og SV ble de store taperne.

Om statsministerstolen er ledig, det er lov å drømme, Erna har fortsatt et meget godt stykke før hun nå opp til Jens, men det er bra at det står mellom de to. Siv er effektivt snart politisk historie i likhet med Kristin.

1

Et fantastisk valg! De store byene er positive ogi tillegg er Bygde-Høyre virkelig i fremmarsj, akkurat som det var på 80-tallet. Ser frem til 2013:-)

1

Ser bra ut for Rana kommune, ser ut som det blir ordførerbytte. Ap kastes ned fra tronen til fordel Høyre. Blir spennende.

1
C_M_D [sitat…] Først og fremst er det snakk om ca 9%. Videre så er det hyggelig at Høyre går frem ca 9%, samtidig som Frp faller ned med ca 7%. Så her har det skjedd ting. Og Arbeiderpar...

Først og fremst er det snakk om ca 9%. Videre så er det hyggelig at Høyre går frem ca 9%, samtidig som Frp faller ned med ca 7%. Så her har det skjedd ting.

Ja det er på tide at vi kan få et skikkelig borgerlig alternativ uten at Frp skal få ødelegge for oss.

Min drøm har hele tiden vært at Høyre kan bli Norges største parti når FrP velgerne skjønner at de i mange år bare har stemt på et luftslott, de har lyttet til de enkle budskapene til Siv men det er for mange ekstreme folk som er medlem av FrP . De har sørget for å drepe partiet.

I Asker og Bærum er nå Høyre størst og FrP har krympet helt bort.

Nå er Høyre tilbake på 80-tallet i popularitet , Erna har kanskje ikke samme status som det Kåre Willoch hadde men hun har det som skal til for å bli en utmerket statsminister.

2

Eh Høyre har jo ikke akkurat snakka politikk i Oslo iallefall. Har jo bare sett svære reklamer av Fabian Stang. Var nok taktisk lurt av dem å holde byrådspratet nede.... For det byrådet der har jo ikke fått til NOE som helst.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
8 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
2 svar
Laster...