Politikk - Norsk

SlankBakfra

Er du fornøyd med valget?

Så skal vi se her da, om det er mulig å spørre om alle var fornøyd med resultatet så langt av valget.

Jeg ber instendig om at alle klarer å svare ordentlig uten å hetse partier eller politikere. Jeg er vanligivis flink til dette selv, men siden partiet jeg stemte ikke akkurat hadde historiens beste valg så hadde jeg satt pris på dette.

Jeg stemte Høyre i Oslo og FrP i Bydel Bjerke (Groruddalen).

Jeg er fornøyd med at det fortsatt ikke er noe sosialistist styre og at høyreblokken har gjort det godt med tanke på høyre i Oslo.

Høyre er ikke mitt mest ønskelige valg, men for meg var det mye mye bedre enn alternativet.

Takk

2
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skulle ønske mitt parti FrP hadde gjort et bedre valg, men er likevel strålende fornøyd med at vi slapp Lieber-Mohn her i Oslo.

Sender en stor takk til Erna.

1

Særdeles fornøyd med valget.

Mitt nye parti - MDG - har kommet inn i bystyrene i Oslo og Bergen og dermed fått et aldri så lite nasjonalt gjennombrudd.

Når min gamle flamme Venstre også gjør et godt valg kan jeg ikke klage, spesielt ikke når det kommer i kombinasjon med et særdeles dårlig valg for FRP.

Hvis FRP byttes ut med Venstre i Oslos byråd er lykken komplett for min del.

3

Strålende fornøyd. Høyre har sitt nest beste Kommunevalg noensinne, og har tatt det meste av de store byene i landet. Kan ikke klage på dette:-)

1

Høyre gjorde det beste valget noensinne i Seljord kommune med 38.1% (frem 21.1% fra sist valg) og vi fikk et fortsatt borgerlig flertall, så ja, jeg var absolutt fornøyd med dette.

1

Som AP velger med sympatier for deler av FRPs politikk er jeg bare delvis fornøyd, men selvsagt glad for at AP gjorde et godt valg. AP har nok fått en god del sympatistemmer etter terroren, men jeg sitter igjen med mer sympati for Siv Jensen etter valget. Det sies at Kristin Halvorsen har hatt det tøft og det stemmer sikkert, men jeg tror ikke Siv har hatt det noe lettere. Likevel har jeg inntrykk av at få meningsmotstandere synes synd på Siv, tvert imot.

Etter 22.07 skal vi visst dempe retorikken og være snille mot hverandre, eller er det kanskje bare fremskrittspartiet som skal gjøre det? Mange dobbeltmoralister langt ute til venstre som bør tenke litt på det.

Ellers tror jeg at terroren har hatt mye å si på valgresultatet. Hadde en rabiat muslimsk ekstremist begått terrorangrepet i stedet for Breivik så hadde nok valgresultatet sett ganske annerledes ut.

1
CasusBelli Særdeles fornøyd med valget. Mitt nye parti - MDG - har kommet inn i bystyrene i Oslo og Bergen og dermed fått et aldri så lite nasjonalt gjennombrudd. Når min gamle flamme Venstre...

Hvis FRP byttes ut med Venstre i Oslos byråd er lykken komplett for min del.

Ikke hvis det betyr Frp får samme gjennomslag som Venstre har hatt de siste fire i Oslo som støttespiller for byrådet. Frp er best i opposisjon , og å sitte som garantist for borgelig byråd i Oslo har vist seg å være en av de beste måtene å bestemme retning for politikken..

1
Antiraddis Som AP velger med sympatier for deler av FRPs politikk er jeg bare delvis fornøyd, men selvsagt glad for at AP gjorde et godt valg. AP har nok fått en god del sympatistemmer etter...

Etter 22.07 skal vi visst dempe retorikken og være snille mot hverandre, eller er det kanskje bare fremskrittspartiet som skal gjøre det?

Frp stjal velgere fra Ap. etter 22.7 innså mange av de gamle Ap-velgerene hva de hadde vært med på, og angret. Enkelt og greit

1

ble kvitt ap her i byen så, perfekt valg

1

Speccon...å gi FRP skylda for Breiviks handlinger synes jeg er et lavmål du burde holde deg for god til. Du er da en av de som gir Siv grunn til å sette seg i "offer-rollen".

Dessuten så vil FRP vokse igjen når folk får terroren på avstand. Det er tross alt ikke slik at innvandring plutselig har blitt positivt.

1

Meget fornøyd! Stemte Høyre i Oslo og i bydelsutvalget Frogner, og Høyre gjorde det langt bedre enn forventet.

Videre var det meget gledelig å se at Venstre gjorde det meget bra i Oslo.

På landsbasis var Høyre den klare vinneren - mens Frp var den klare taperen. Glimrende! Når vi i tillegg fikk et meget bra resultat for Ap - så er det nesten så man tror at befolkningen i løpet av kun kort tid har blitt vesentlig smartere og mer politisk bevisst.

Et meget godt valg! Og så får vi se hvordan forhandlingene skrider frem..

1
Slettet-FQGC8G

Er fornøyd med Venstre sin fremgang i kommunen, og ett ekstra sete der, men utrolig skuffet over Arendal, hvor over 82 % stemmer nei til fylkesammenslåing, primært basert på løgnpropaganda om sykehuset.

1
Slettet-FQGC8G Er fornøyd med Venstre sin fremgang i kommunen, og ett ekstra sete der, men utrolig skuffet over Arendal, hvor over 82 % stemmer nei til fylkesammenslåing, primært basert på løgnpr...

utrolig skuffet over Arendal, hvor over 82 % stemmer nei til fylkesammenslåing, primært basert på løgnpropaganda om sykehuset.

Kan ikke si jeg forventet noe annet der. De er ikke akkurat glad i Kristiansand i utgangspunktet og med det her sykehusbråket i tillegg var det som forventet. Men har du noen idè om hvordan det gikk i de kommunene som hadde en tilleggs avstemning?

1

Jeg har ingen tilhørighet til noen av fylkene, men de sa ja til å være ubetydelige .Rart.

1

Så skal vi se her da, om det er mulig å spørre om alle var fornøyd med resultatet så langt av valget.

Veldig fornøyd. Et tap for Frp er en seier for Norge.

2

Fornøyd med at FRP har stor nedgang. Hvem som skulle styre i Sandefjord i den kommende perioden var det aldri tvil om, og det har det heller aldri vært, så er ikke så mye å diskutere akkurat her. Stemmene på landsbasis gir jo en grei pekepinn, men det er ikke noen fasit på styrkesforholdet partiene imellom pdd.

Jeg, og mange andre stemmer på et parti i kommunevalget, og et annet under stortingsvalget, enkelt og greit fordi det er de flinke individene du søker i en ikke altfor stor kommune, ikke den riktige ideologien.

2
Greyjoy [sitat…] Kan ikke si jeg forventet noe annet der. De er ikke akkurat glad i Kristiansand i utgangspunktet og med det her sykehusbråket i tillegg var det som forventet. Men har du n...
Slettet-FQGC8G

I Lillesand stemte 75 % for at man skulle søke om og bli en del av Vest-Agder, og det var også klart flertall i Iveland og Birkenes for det samme.

Valle,Bykle,Evje og Hornnes hadde også klart flertall for og bli en del av Vest-Agder, men ingen av de hadde ekstra avstemning.

Grimstad var mer 50/50, og Arendal og østre deler av Agder var det klart flertall mot sammenslåing.

Sykehussaken og følelser var nok det som spilte inn, men tall på over 80 % i Arendal er mye, selv til å være Arendal, så var det høye tall.

Nå regner jeg med at Arendal på sikt blir tvunget inn i ett Agder, samme med Tvedestrand,Risør og de ande nei-kommunene i Øst. Gjerstad,Åmli og Risør får nok muligens tilbud om og bli en del av Telemark.

1

SV sitt resultat var berre trist, men eg reknar med at me skal klare å reise kjerringa og stå enda sterkare i ei fortsett raudgrøn regjering frå 2013. På den positive sida: Ap har gjort det veldig bra, Miljøpartiet Dei Grøne har fått sine fyrste kommunestyremandater og FrP har prestert sitt aller verste val på lengje.

1
horndyret SV sitt resultat var berre trist, men eg reknar med at me skal klare å reise kjerringa og stå enda sterkare i ei fortsett raudgrøn regjering frå 2013. På den positive sida: Ap har...

Miljøpartiet Dei Grøne har fått sine fyrste kommunestyremandater

MdG har vært representert i Halden og Kristiansand i mange sammenhengende perioder, og i forskjellige andre kommunestyrer rundt om i landet nå og da. Eller mente du at de fikk sine første kommunestyremandater spesifikt i din hjemkommune?

1

Strålende fornøyd med valget men oppmøtet i min krets var dårlig. Kun 53 %! Det er skuffende synes jeg men mulig at været hadde sin årsak, hva vet jeg ...

1

Skuffet over at vi ikke greide og kapre hovedstaden. Men de borgerlige har selvsagt ikke snakka politikk og bare fokusert på Fabian Stang og det med god grunn for deres politiske CV er alt annet enn god.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
5 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
2 svar
Laster...