Politikk - Norsk

3itmarck

For et brakvalg, Høyre!

Gratulerer, og takk for en verdig valgkamp! Skittkasterne overså flinke, snille Erna som sto litt i bakgrunnen og talte fornuft med sin lave bergensstemme.

Selv om jeg brant for og stemte Frp føler jeg liten skuffelse over det dårlige resultatet. Velgerflukten kom vitterlig Høyre til gode, og det trengte virkelig partiet for å øke. Til stortingsvalget, når empatitoget til Jens & Co har gått, håper og tror jeg at Høyre vil styrkes ytterligere og derved forbigå AP med grei margin. Med det i tankene må jeg si meg fornøyd med Frps dårlige oppslutning.

Høyre var mitt andrevalg, men til stortingsvalget blir partiet mitt prinsipielt soleklare førstevalg. Jeg vil fortsatt være Frp-er på meninger, men det er tross alt bedre å stemme frem et godt, borgerlig parti som har en reell mulighet til å vinne, enn å faktisk stemme FrP og dermed opprettholde Arbeiderpartiets forsprang til Høyre. Og det er kanskje hva mange valgte å gjøre de siste dagene. Så dette er en seier også for oss Frp-ere.

Høyre er et stødig parti som gjør mye bra lokalt. Flere kommuner som var AP-styrte får nå rent Høyre-flertall. Det skal gi positive utslag på fremskritt, utbygging, trivsel og velferd.

Nyheten om at Kristin Halvorsen går av som partileder er på sett og vis gårsdagens aller beste begivenhet. Hun har lenge vært fryktelig arrogant og sjefete, uten egentlig å ha noen god grunn til å være det. Hun har påtvunget befolkningen illeluktende, sykdomsfremkallende dieselbiler og vært en generell politisk bremsekloss, uten noensinne å ha vært i nærheten av en bred oppslutning i noe valg. Jeg kommer til å sove godt i natt. Vel, det som måtte være igjen av natten.

Gratulerer til alle på høyresiden i norsk politikk!

2
7 svar

Hun har lenge vært fryktelig arrogant og sjefete, uten egentlig å ha noen god grunn til å være det.

Er det ikke Sutre-Siv som beskrives her?

1

Og vi Oslo må leve med det show byrådet vi har hatt de siste 4 årene. Gratulerer Høyre for all del med valgseieren, men det har åpenbart ikke dreid seg om Høyres politikk i hovedstaden. Den har de effektivt greid å hysje ned med god grunn og heller frontet Fabian Stang.

1

Nyheten om at Kristin Halvorsen går av som partileder er på sett og vis gårsdagens aller beste begivenhet. Hun har lenge vært fryktelig arrogant og sjefete, uten egentlig å ha noen god grunn til å være det.

Med tanke på figurene som vaker i bakgrunnen er det ikke mye grunn til å juble. Ikke før SV er redusert til en ubetydelig kuriositet.

1
William S Og vi Oslo må leve med det show byrådet vi har hatt de siste 4 årene. Gratulerer Høyre for all del med valgseieren, men det har åpenbart ikke dreid seg om Høyres politikk i hovedst...

Så det du sier indirekte er at AP vant Trondheim ikke pga politikken men pga Rita?

Nei, Høyre har den beste politikken og den soleklart best likte og den mest samlende ordførerkandidaten. Da er det åpenbart at partiet tok en knusende seier i Oslo. FrP ble straffet hardt når de kom drassende med Hagen og AP var aldri et alternativ med deres duo.

1
Sandaas Så det du sier indirekte er at AP vant Trondheim ikke pga politikken men pga Rita? Nei, Høyre har den beste politikken og den soleklart best likte og den mest samlende ordførerkand...

Nei, Høyre har den beste politikken og den soleklart best likte og den mest samlende ordførerkandidaten. Da er det åpenbart at partiet tok en knusende seier i Oslo. FrP ble straffet hardt når de kom drassende med Hagen og AP var aldri et alternativ med deres duo.

Politikken fungerer i Trondheim. Jeg har ikke sett så mye snakk om Høyres politikk her i Oslo bare at Fabian har vært overalt. Ingen vet jo hvem byrådslederen heter omtrent og der har Høyre sluppet unna.

1

Bærum med over 51% for H. Artig. I Nord-Norge er mye tatt. Den største skuffelsen for H er nok at Trøndheim ikke ble tatt.

Lokalt for min del er det flott AP ble ser ut til å være kastet ut fra Tjøme. Tønsberg er etter valget atter blått i hele regionen. Og Horten er også tatt fra AP. Og Stokke det samme.

1

Etter den logikken som følges i denne sammenheng, var det egentlig Tord Asle Gjerdalen som var vinneren av 5-mila i siste VM. Han gikk fram fra 20. plass i Liberec til bronse i Oslo, altså en fenomenal resultatforbedring, mens Petter Northug og en russer bare beholdt sine plasseringer som nr. 1 og 2.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Svikere i MDG og Venstre

Mens folk sliter med strømregningen så er Hansson MDG ute i Jyllandsposten og vil gi bort strømpenger til Ukraina. Venstre er i samme båt. Dette er partier som ville ha avviklet olje og gass virksomh...
3
5 svar
Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
12 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...