Politikk - Norsk

Luskelarsen

Trøst til Frp

En liten trøst til Frp velgere fra en Høyrevelger. Terje Søviknes som styrer Frp sitt utstillingsvindu gjennom 12 år ser ut til å få tillit i 4 nye år.

Austevoll sin populære ordfører Helge Andre Njåstad sitter videre. Frp gjorde et oppsiktsvekkende godt valg og fikk nær halvparten av stemmene i øykommunen.

Dette er to eksempler på at selv om Frp gjort en dårlig jobb sentralt så belønnes gode resultater lokalt.

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kong_Gilmour100

Det er vanskelig å finne trøst etter gårsdagens parademarsj for AP/LO skipet, men ja man får forsøke ta med seg dette du her peker på.

I tillegg er H nå enorme, og på en meget god størrelse. Kan Frp mobilisere mot 2013 å knipe velgere andre steder enn fra H så har jeg gode følelser om det valget.

1
Luskelarsen [sitat…] SV sitt valgresultat kan jo være en bitteliten trøst? Venstresiden er jo svekket totalt sett
Kong_Gilmour100

Hehe, ja. Absolutt :))) Og ikke minst at Høyre gikk enormt frem.

Og jeg tror svært svært mye vil se annerledes ut frem mot stortingsvalget i 2013. Bare vent til folk begynner å føle avgiftshelvetet fra AP mer på kroppen med bompenger og eiendomsskatt i front, og overfallsvoldtektene begynner for fullt i de store byene.

Jeg tror fortsatt på et brakvalg for H/Frp i 2013!

1

Dette er to eksempler på at selv om Frp gjort en dårlig jobb sentralt så belønnes gode resultater lokalt

Sjekk Hadsel og Harstad. Her har Frp gjort det stort. I min kommune har H + Frp rent flertall, og R/G sleit. Krf ute neste 4 år, SV over halvert

Personer i lokalmiljøene betyr mer enn partiet sentralt

1
Kong_Gilmour100 Hehe, ja. Absolutt :))) Og ikke minst at Høyre gikk enormt frem. Og jeg tror svært svært mye vil se annerledes ut frem mot stortingsvalget i 2013. Bare vent til folk begynner å føl...

Bare vent til folk begynner å føle avgiftshelvetet fra AP mer på kroppen med bompenger og eiendomsskatt i front, og overfallsvoldtektene begynner for fullt i de store byene.

I min hjemkommune var det Høyre og løghalsene i FRP som fikk innført bompenger. FRP lovte dyrt og hellig før forrige valg at bompenger var uaktuellt. Heldigvis fikk de svi for løgnaktigheten og tapte hele 16%..

1

1,4 millionar røysteføre røysta ikkje. Det er tydeleg at FrP har slutta å vera eit protestparti, men det er vorti endå mindre politisk korrekt å røysta FrP. Litt av ein skvis.

1
Yazzy [sitat…] Sjekk Hadsel og Harstad. Her har Frp gjort det stort. I min kommune har H + Frp rent flertall, og R/G sleit. Krf ute neste 4 år, SV over halvert Personer i lokalmiljøene b...

Personer i lokalmiljøene betyr mer enn partiet sentralt

Det er det ingen tvil om, jeg tror det gjelder speiselt i mindre kommuner

Noen unntak finnes. I Eid er jo AP nesten utradert på grunn av en sentral beslutning om nedlegging av tilbud på sykehuset.

1
Tk41 [sitat…] I min hjemkommune var det Høyre og løghalsene i FRP som fikk innført bompenger. FRP lovte dyrt og hellig før forrige valg at bompenger var uaktuellt. Heldigvis fikk de svi...

Var synd de tapte så mye som 16%.. Den tror jeg svei litt buksebaken demmes!

Og når det kommer til bompenge avgjørelsen, så er man prisgitt en RødGrønn regjering om man vil ha ny vei eller ikke! Og så lenge de står på pengesekken og sier "uten bom, ingen vei", så kommer man ikke så langt uansett!!

Vi sliter med det samme her i nabokommunen min, der trengs det ny vei, men fikk samme beskjed fra øverste hold "ingen bom, ingen vei!!"

Og det er desverre mange FrP ordførere og lokale FrP politikere fått føle på kroppen, og måtte tatt en heller upopulær avgjørelse om å støtte bommen, for å få ny vei som kan sikkre helsa til innbyggerne!

Blir nok ikke så lett kvitt bommen, før vi får et sterkt FrP i regjering..

1
TheCowboy Var synd de tapte så mye som 16%.. Den tror jeg svei litt buksebaken demmes! Og når det kommer til bompenge avgjørelsen, så er man prisgitt en RødGrønn regjering om man vil ha ny v...

Og når det kommer til bompenge avgjørelsen, så er man prisgitt en RødGrønn regjering om man vil ha ny vei eller ikke! Og så lenge de står på pengesekken og sier "uten bom, ingen vei", så kommer man ikke så langt uansett!!

De kunne faktisk prioritert anderledes. Brukt mindre på skattelette, kjøp av falleferdige bygg osv. En annen saker at de solgte en haug av aksjer i bengebingen kraftselskapet for en kortsiktig engangsgevisnt, i steden for å beholde aksjene og få en årlig fast og ikke minst høy avkastning. Kommunen har heller aldri fått så store overføringer fra staten noensinne.

De har selvsagt her også skyldt på de rødgrønne for å innføre bompenger, men det er rett og slett pisseprat og løgn hva min hjemkommune angår.

FRP har rett og slett bevist at de er en gjeng med udugelige løgnhalser og langt i fra styringsdyktig.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...