Politikk - Norsk

Johninho2

Hvis jeg hadde vært SVer

... så hadde jeg ønsket Heikki Holmås som ny partileder. De trenger en jordnær fyr som ham nå. Lysbakken har en framtoning som er noe arrogant og kan virke negativt på potensielle velgere. Solhjell er en lettvekter som er veldig dårlig i debatter og ofte prøver å prate seg vekk fra tema.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

. så hadde jeg ønsket Heikki Holmås som ny partileder.

Helt klart. Heikki Holmås er en fyr det er umulig ikke å like. Med mindre man er av den rabiate typen som ikke ser mennesker, bare sosialister. Dessuten har han vært utrolig dyktig til å plassere seg selv i posisjoner der han vises frem som folkelig. Og er det noe et parti som sliter trenger, så er det en leder med medietekke.

1
overvektige_meg

Uansett hvem av de tre det blir, det blir uansett en drittsekk

1
StevenPatrick [sitat…] Helt klart. Heikki Holmås er en fyr det er umulig ikke å like. Med mindre man er av den rabiate typen som ikke ser mennesker, bare sosialister. Dessuten har han vært utrol...

Heikki Holmås er en fyr det er umulig ikke å like

Hjertens enig. Jeg mener jo at sosialisme er bortimot kriminelt, men Holmås virker å være en knakandes kar. Det får meg ialelfall til å lytte til hva partiet har å si når han snakker.

Men så er jeg neppe i den potensielle gruppe av velgere SV vil peke seg ut for å omvende heller, slik at det er godt mulig Lysbakken vil tilføre partiet den radikalisering de trenger for å utmerke seg til venstre.

1

Men hvorfor velger partiet denne lysbakken som er mest ekstrem i forhold til de andre, de må da skjønne at lysbakken vil ødelegge mer for partiet enn om de hadde valgt en som var litt mer jordnær.

Det bekrefter jo at de fortsatt ikke har lært noe etter det dårlige valget i år.

1

Hadde også gått for Holmås. Lysbakken blir litt for tørr og kjedelig i mine øyne. Men SV'ere ser kanskje tingene litt annerledes.

1

Som kraftsosialist, ser jeg nødvendigheten av å ha et større SV.

Dog må partiet gå seg selv i sømmene, og evaluere. Kanskje dempe noen løse kanoner, la MPDG ta mer ansvar for miljøsakene, og fokusere på de gamle, gode SV- sakene, og for all del få med ungdom og gjøre det hipt å være SV- ungdom. Kanskje?

1

Som eg skreiv i ein annan tråd så er Akhtar Chaudhry perfekt som leiar av SV.

Mannen har alle dei eigenskapane som SV er på jakt etter. Han har rett etnisk bakgrunn og er muslim. I tillegg står han for tradisjonelle SV-verdiar som hat mot Israels-folket og USA. Han bur i Oslo og har ikkje peiling på kva folk treng i distrikta.

Eg kan ikkje sjå anna enn at han må vere ein perfekt kandidat som leiar for partiet.

2

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...