Politikk - Norsk

pkkk81

Situasjonen i Oslo

Vil starte med og si litt om mitt inntrykk av hvor velykket integreringen er i Oslo.

Jeg er selv 19 år, bodd sentralt i Oslo hele livet og hengt med mange ikke etnisk-norske. Det er derfra jeg har fått store deler av erfaringen min om holdninger mot nordmenn. Jeg kjenner personlig flere som bedriver fritiden sin med ran og blindvold. ALLE disse er utlendinger og så og si alle ofrene er etnisk-norske. Kjente sitater er: "han er norsk, hva skal han gjøre" og "la oss gå og jacke noen potteter"

Når det første folk tenker på når det er snakk om høyre eller venstresiden er hvem som er for eller imot innvandring. Det blir helt feil at en så liten del av befolkningen skal ha så stor diskusjon rundt seg i politikken. Snakker da generelt om Oslo ettersom de fleste andre byen i landet ikke har fått smake på innvandringsbølgen enda. Visse folkeslag vil rett og slett ikke la seg integrere (hvis 2 av 10 klarer det, er det IKKE bra. Som visse sosialister vil si "det er et fåtall av dem , nei det er det faktisk ikke. Skal ikke nevne noe om hvilke land jeg snakker om her , ettersom tråden sikkert blir stengt. Kan ihvertfall konstatere at vi ikke har noen store problemer med immigranter fra land som Sri Lanka, India, Kina, Indonesia .

På Oslo-Øst er det et flertall av etnisk-norske som lyver på seg og være halvt fra et annet land for og få respekt og ikke bli trakassert. Dere som sier jeg er naiv,kjenner rett og slett ikke til realiteten. Hvordan kan det ha seg at det finnes skoler i Norge med 97% fremmedkulturelle? Det er på barne og ungdomskolen det i hovedsak pågår mest mobbing mot etnisk-norske. Det begynner og avta fra 17-18 års alderen, når de fleste av disse "gjengene" mister kontakt og flere tørr å stå opp for seg selv, men er fremdeles et stort problem.

Skal sant sies at det ikke er rart mange svake sjeler blir påvirket at den propagandaen avisen driver med. Når dette er alt de får høre og de selv ikke er kjent med de faktiske forholdene , er det ikke rart mange tenker hva som kan være galt med de som ikke støtter masse-immigrasjon("rasister"). Jeg dømmer IKKE på grunn av hudfarge eller tro, jeg dømmer på oppførsel.

Noe jeg stusser over er at politikere som ønsker innstrømning av innvandrere velger og bosette seg på Oslo Vest i områder der det bor nesten kun hvite. Hvorfor tar ikke Jens, og resten av de innvandrings vennlige politikerne og bosetter seg på Grønland, Tøyen, Furuset, Veitvet, Stovner, Ammerud, Holmlia , Romsås osv..?

Media sin venstrevridde propaganda:

"Siden forrige måling i 2001 har SV økt sin oppslutning blant journalistene med 11 prosentpoeng. Arbeiderpartiet er nummer to med 33 prosent, og til sammen får de to partiene nærmere 70 prosent av journaliststemmene. - Journaliststanden har aldri vært «rødere» enn i dag, fastslo professor Frank Aarebrot da han kommenterte målingene på Mediefestivalen i Bergen torsdag."

Det gjenspeiler seg igjen og igjen, kan ta et par artikler fra dagens nettutgave av dagbladet. Øverst på siden deres kunne man idag lese om "Sivert (3) stemte FRP". Hva slags førstesidestoff er dette?? Så det de prøver å si er at det er slik Frp får stemmene sine? Skulle likt og sett artikkelen "Sivert(3) stemte AP". Denne artikkelen gir ingen mening.

Også artikkelen "Muhammed-tegner evakuert fra Oslo, - Hjerteflimmer er den offisielle grunnen" Også PST har vel fått sterk beskjed fra de rødgrønne om og blåse opp alle "høyreekstreme" saker, men når det er noe negativt om muslimer så skal dette dysses ned og direkte lyves om. Som Kurt Westergaard opplyser til NRK er dette direkte løgn. " - Ja, det var noe den norske etterretningstjenesten og danske PET besluttet, sier Westergaard. Westergaard forteller tirsdag at han ikke føler seg dårlig lenger. - Det er en offisiell forklaring, og det er at jeg fikk hjerteflimmer. Det er forklaringen jeg ifølge avtale med PET og det norske sikkerhetssystem skal gi, sier han."

Hvem kan virkelig si at dette ikke er en venstrevridd avis, drevet av sosialister? Eneste grunnen partier som FRP ikke får høyere oppslutning er at de som stemmer på FRP får rasist stempelet med en gang. Har møtt utallige mennesker som ikke tørr og si at de er mot innvandring for de blir utsatt for sjikane og stemplet som rasister

Vil avslutte med og si til alle som skal kommentere at dette "fremmedhatet" skyldes mobbing og dårlig oppvekst kan jeg si følgende. Kan med hånden på hjertet si at jeg ALDRI har blitt mobbet selv, men jeg har vært vitne til MYE trakassering mot etnisk-norske, på det grunnlaget at de er etnisk-norske.

Takk for meg.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg er selv 19 år, bodd i Oslo sentrum hele livet

Hmm, hvor i sentrum bor du. På Oslo City?

Du får unnskylde meg, men som født og oppvokst i Oslo har jeg problemer med å tro at noen som påstår å ha "bodd i Oslo sentrum hele livet" ikke er i ferd med å dra en skrønehistorie og med stor sannsynlighet aldri noen gang har bodd i Oslo.

2
Grillspydet På plata?

Skrevet av Grillspydet "På plata?"

Sier vel litt om din geografiske oversikt over Oslo.

Kan opplyse at "plata" ligger på jernbanetorget

1
fcuk [Slettet]

Og som i god gammeldags primitiv sosialist-tradisjon så bruker man klassekamp som et kriterie. Det er så bra at sosialistisk vrakgods gjennomsyrer forskning.

1
CasusBelli [sitat…] Hmm, hvor i sentrum bor du. På Oslo City? Du får unnskylde meg, men som født og oppvokst i Oslo har jeg problemer med å tro at noen som påstår å ha "bodd i Oslo sentrum he...
EuropeanEurope

Du får unnskylde meg, men som født og oppvokst i Oslo har jeg problemer med å tro at noen som påstår å ha "bodd i Oslo sentrum hele livet" ikke er i ferd med å dra en skrønehistorie og med stor sannsynlighet aldri noen gang har bodd i Oslo.

du er jo en gammel gubbe. hva vet du om flerkultur annet en taxi sjåfører og kebab?

Jeg er også fra oslo og er av samme aldersgruppe som trådstarter og jeg kjenner meg 110% igjen i det som skrives her.

1

Jeg kjenner personlig flere som bedriver fritiden sin med ran og blindvold. ALLE disse er utlendinger og så og si alle ofrene er etnisk-norske. Kjente sitater er: "han er norsk, hva skal han gjøre" og "la oss gå og jacke noen potteter"

Jeg er også født og oppvokst i Oslo, dog ikke i Oslo sentrum, men i Groruddalen.

Jeg kjente også flere som begikk ran og blindvold i fritiden sin, men der vår erfaring skilles er ved at det bare var utlendinger som bedrev dette, min erfaring er at det var idioter innen alle folkeslag som gjorde dette.

1

Om det er høy grad av sannhet pkkk81 sitt innlegg har vi et seriøst problem som vi må ta skikkelig tak i med en gang.

Personlig HÅPER jeg faktisk at han lyver...men jeg TROR ikke det, derfor er jeg bekymret.

1
Kroppsbygd Om det er høy grad av sannhet pkkk81 sitt innlegg har vi et seriøst problem som vi må ta skikkelig tak i med en gang. Personlig HÅPER jeg faktisk at han lyver...men jeg TROR ikke d...
Kong_Gilmour100

Jeg har selv bodd i Groruddalen, og kan skrive under på at han ikke lyver. Dessverre. Og jeg er like bekymret som deg, og enda mer bekymret er jeg over hvor liten plass denne debatten har fått i valgkampen.

22/7 har visst gjort at man innbiller seg at problemene jmf innvandring ikke eksisterer.

2
Kong_Gilmour100 Jeg har selv bodd i Groruddalen, og kan skrive under på at han ikke lyver. Dessverre. Og jeg er like bekymret som deg, og enda mer bekymret er jeg over hvor liten plass denne debat...

22/7 har visst gjort at man innbiller seg at problemene jmf innvandring ikke eksisterer.

Vi har et problem med integreringen. Og jeg tror vi slipper inn for mange.

Nå har AP begynt å ta litt tak i det, og det er glimrende, men spørsmål om det er too little too late. Her er mitt eget parti, Høyre, ikke det sputt bedre.

Så vi må ikke se oss blinde på partipolitiske stridigheter nå, vi må ta skikkelig tak i dette og finne en løsning.

1

ALLE disse er utlendinger og så og si alle ofrene er etnisk-norske. Kjente sitater er: "han er norsk, hva skal han gjøre" og "la oss gå og jacke noen potteter"

Minner om mønsteret ved overfallsvoldtekter med gjerningsmann innvandrer og offer stort sett etnisk norsk.

Vil tro det er mange slike rasistiske angrep som skjuler seg i statistikken.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...