Politikk - Norsk

collins

"Frp er blitt et sutreparti"

Med jevne mellomrom påpeker debattanter på VGD at FRP har utviklet seg til å bli et sutreparti. Nesten hver gang dette blir påpekt, kommer noen av de mer fanatiske FRP-tilhengerne til og kjefter ut den som skrev det.

Vel, nå er nestemann ute i media og påpeker det samme. Vedkommende uttaler: "Vi har i mer enn et år ligget i skyggen av Høyre. Underveis har Frp blitt mer og mer et sutreparti som klager på alt som er galt uten å presentere egne løsninger"

Hvem er det som uttaler dette? Jo, det er FRPs fylkesleder i Telemark, Lars Lindskog.

Jeg er nå spent på å se responsen fra de nevne FRP-tilhengerne på at en av deres egne sier det samme som er påpekt på VGD.

Link: http://www.ta.no/nyheter/article5735895.ece

3
87 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er ingen hemmelighet at FRP ofte klager over hva andre gjør uten å komme med løsninger selv. Ja bortsett fra skattelette å brenne av pensjonsfondet da vel og merke. Noen mere planer enn at "penger løser alt" kommer de sjelden med. Men det kan jo godt hende at dette hadde forandret seg om de faktisk fikk prøvd seg med regjeringsmakten da de faktisk måtte ha gjort noe aktivt og søkt problemløsninger selv.

Edit: Ja jeg glemte selvfølgelig "det foreslo FRP for 4 år siden ved forrige valg" når et parti kommer med en god ide. :)

1

Det er faktisk noen FrP'ere som faktisk sier rett ut at det kun er partiets egen feil for at partiet gjorde en dårlig valgkamp.

Ketil Solvik-Olsen er en av dem.

2

Vel vår venn i Telemark sikrer seg sine "15 seconds of fame" her. Vel det er interessant at han uttaler: " partiet nå må bite tennene sammen" og "Vi må gå i oss selv og grundig evaluere hva som gikk galt. Det er et ledelsesproblem hvordan vi fremstår"

Og han beskylder andre for å "sutre".

Jeg skal gi et tips til vår venn i Telemark: Når en organisasjon sliter, så hjelper det aldri, jeg gjentar, aldri å ta en oppvask i mediene. Hent inn gjerne eksterne rådgivere for både delta i evalueringen og ikke minst bidra med en strategi".

Men aldri ta en offentlig skittentøyvask. Denne "luringen" vil nå umiddelbart være en nyttig idiot for det partiet han tilhører aller fremste hatere.

1
Bitbiter Vel vår venn i Telemark sikrer seg sine "15 seconds of fame" her. Vel det er interessant at han uttaler: " partiet nå må bite tennene sammen" og "Vi må gå i oss selv og grundig eva...

Men aldri ta en offentlig skittentøyvask

Hvilket han heller ikke gjør.

Selvsagt er det et ledelseproblem at partiet gjør det dårlig. De har det overordnede ansvaret for valgkampen. Det er de som har lagt strategien.

Jeg vet du foretrekker å skylde på media, ABB, AP og alt mulig som overhodet ikke har noe med partiet å gjøre.

Vi andre, inkl. Lindskog, vet at FrP bør konsentrere seg om det de kan gjøre noe med, nemlig seg selv.

1

Emnet i denn tråden tok jeg opp i tråden 'Er rengjøringen i Frp startet?'

http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/tema/1675114/tittel/er-rengjoeringen-i-frp-startet

"I en melding fra NTB gjengitt i Dagsavisen heter det under overskriften:

-Frp er blitt et sutreparti

"Fremskrittspartiet har gjort en for dårlig jobb, mener fylkesleder Lars Lindskog i Telemark. Han peker på at partiet i mer enn et år har ligger i skyggen av Høyre.

Underveis er Frp blitt mer og mer et sutreparti som klager på alt som er galt uten å presentere egne løsninger, sier Lindskog.

Han mener partiet nå må bite tennene sammen og finne ut hvordan de skal få fram sine egne løsninger heller enn å klage på andre. Til tross for enkelte lyspunkter er det bare i tre av de 17 kommunene Frp har sittet med ordføreren at partiet vokser. (NTB)"

Litt av en selverkjennelse, dette, som inneholder ikke så rent få momenter.

Frp er et sutreparti, noe flere av oss har visst lenge.

Frp har ingen egne løsninger. Dette er alvorlig siden vi har med et politisk parti som ber om at folk skal stemme på partiet. Det må vel i praksis bety at partiets politikk blir til under veis. Isåfall en svært korttenkt strategi.

Men det beste, har mannen har tatt av seg boksehanskene, for på den måten å være hardtslående og ærlig? (ikke sant Kong Gilmour i 100?)"

1
malhen Det er ingen hemmelighet at FRP ofte klager over hva andre gjør uten å komme med løsninger selv. Ja bortsett fra skattelette å brenne av pensjonsfondet da vel og merke. Noen mere p...

Merkelig dette skjedde i 2005 også. Da hadde man en opposisjon som brukte hele sitt enorme apparat for å fremstille Norge som et u-land. Norge hadde allerede på det tidspunkt blitt "best i verden" i følge Fn. Og når Jens skulle forklare løsninger, hva var svaret i 99 av 100 ganger "skattelettelser eller velferd". Men den gangen så var det visst faen så konstruktivt.

At begrep som "svartmaling" og "elendighetsbeskrivelse" har i hele tatt fått mulighet til å bli relevant i politisk debatt, forteller meg hvilket jævla annerledesland Norge er. Kan det være de som kommer med useriøs kritikk? Mye mulig. Men det er faktisk de som kommer med saklige kritiske merknader på utfordringer i samfunnet. Men i vårt såkalte demokrati så blir jo t.o.m disse møtt med at det er svartmaling og elendighetsbeskrivelse.

Men sett fra det offisielle norges ståsted så har man vel fått det de vil kalle for det ideelle demokrati. Man har et markant Ap, som veldig mange innen det offisielle Norge hegner til, samt et markant H som er liksom det mest borgerlige som det offisielle Norge kan tenke seg. Så kan demokratiet i stor grad være en slags ping pong mellom disse to. For det offisielle Norge vet meget godt at selv om disse partiene er såkalte meningsmotstandere, så er det ingen av dem som vil tenke seg overhodet å ta opp endel tabu-spørsmål i samfunnet

1
russell_martin [sitat…] Dette er jo sant. Men, jeg føler faktisk mr. Telemark ikke bedriver skittentøyvask. Jeg mener faktisk han er KONSTRUKTIV.

Men, jeg føler faktisk mr. Telemark ikke bedriver skittentøyvask. Jeg mener faktisk han er KONSTRUKTIV.

I noens verden er nok slikt det motsatte av å være konstruktiv.

Derimot anses det nok som konstruktivt å komme opp med alle muliges slags konspirasjonsteorier og årsakssammenhenger som angår alle mulig utenom dem selv for at man gjorde det dårlig.

Nærmest ukentlig hører vi fotballspillere og trenere som etter et tap sier at laget må gå i seg selv, at de etablerte må gå foran i krigen og at man ikke har levert som forventet.

Dette er krav som 20-25 åringer blir stillt hver eneste helg, og svikter de, så får de høre det. Ikke bare av fans og klubben, men over helsider i riksavisene. Det har ingenting med "skittentøyoppvask" å gjøre.

Selvsagt bør politikere stille like krav og kunne ta selvkritikk, akkurat som disse 20-åringene.

1

Med jevne mellomrom påpeker debattanter på VGD at FRP har utviklet seg til å bli et sutreparti

Disse debattantene tar sørgelig feil! FrP har IKKE utviklet seg til å bli et sutreparti.

FrP har vært et sutreparti hele tiden...

1
Bitbiter Vel vår venn i Telemark sikrer seg sine "15 seconds of fame" her. Vel det er interessant at han uttaler: " partiet nå må bite tennene sammen" og "Vi må gå i oss selv og grundig eva...

Jeg skal gi et tips til vår venn i Telemark: Når en organisasjon sliter, så hjelper det aldri, jeg gjentar, aldri å ta en oppvask i mediene. Hent inn gjerne eksterne rådgivere for både delta i evalueringen og ikke minst bidra med en strategi".

Så den offentlige oppvasken som skjedde rundt Bolkesjø og ved sparkingen Kleppe, Simonsen og deres likesinnede var ikke bra for Frp? Merkelig at de har gjort det så bra i etterkant da?

1
Rayn05 FrP brukte media bevisst for å sanke sympati for sine handlinger blant velgerne - og vant på det i lengden.

Dette har jo blitt bekreftet av gamlefaren selv.

Jeg vant på offer-rollen

Hadde du et bevisst forhold til når du skulle være offer, og når du ikke skulle være det? spør programlederen.– Selvsagt. Man gjør ikke ting uten å være bevisst på hva man gjør. Flere ganger tok jeg på meg offer-rollen, og vant på det, innrømmer Hagen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
14 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
7 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...