Politikk - Norsk

palsven

La østlandet bli egen FATTIG landsdel

Jeg foreslår en oppsplitting av mitt kjære fedreland i og med at tjuvpakket stjeler fra vestlandet og enkelte andre landsdeler.

VEST-Norge Rogaland, Hordaland, Sogn og Møre . Her skapes 99% av verdiene og det bør bli egen nasjon.

Østlandet, her havner alle pengene, la de bli egen nasjon, fattig sådan så kan vi se hvor mye sosialistene får til uten pengene de konfiskerer fra andre.

Nord-Norge, nord for Dovre, trolig blir de en litt fattigere nasjon enn nå men.

1
37 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, for det kokvrimler jo av talenter innen teknologi, jus, økonomi og lignende på vestlandet som lett kunne fylle A-stallen til alle bedrifter som er etablert her. Bare å sette seg på lokalbussen med notatblokka for hånd og starte rekrutteringen.

Dessverre har kloke og fornuftige langttenkende Oslo med regjeringsapparatet i bakhånd urettmessig tildelt denne landsdelen fordeler i uminnelige tider. Og korttenkte talentdrepende Bergen har helt siden hansatiden importert utenlandske leiesoldater til styre og verv fremfor å rekruttere fra sine egne rekker.

3

Jeg foreslår en oppsplitting av mitt kjære fedreland i og med at tjuvpakket stjeler fra vestlandet og enkelte andre landsdeler.

godt mulig,men da vil venstreorienterte skru alle avgifter her opp no jævlig så det blir ille for oss:)

1

Du vil karre til deg oljerikdommen ja, hehe...

1

Jeg foreslår en oppsplitting av mitt kjære fedreland i og med at tjuvpakket stjeler fra vestlandet og enkelte andre landsdeler.

Hvilken fantasiverden lever du i? Hva er det Oslo stjeler? Oljen?

1

Hadde Østlandet vært egen stat ville de vært på høyde med Albania og Hellas, null eksportinntekter, null arbeidslyst, tenk med 2 millioner innbyggere hvorav hele 90% enten er late trygdemisbrukere eller late offentlig ansatte som flytter papir.

De ville sultet ihjel

1

Oslo = statsansatte og trygdede

Tror du virkelig de ville overlevd en uke uten vestlandet ?

1

Det beste med det hele om dette hadde skjedd er at de statsansatte her på østlandet slapp å kaste bort tiden sin på å skrive nynorsk. ;)

1

Hvilke verdier er det dere skaper da? Oljen er lokalisert utenfor fylkesgrensene til noen av fylkene til vestlandet så den er og forblir vår felles eiendom.

At 90% av Oslo's befolkning er trygdede eller offentlig ansatte stemmer overhodet ikke med virkeligheten så den påstanden må du nesten dokumentere.

At Vestlandet og forsåvidt Nord-Norge bør få mer penger over statsbudsjettet enn de gjør idag kan jeg godt si meg enig i, men med måten du legger det frem på fremstår du bare som en tragisk yrkessuttrer.

1

VEST-Norge Rogaland, Hordaland, Sogn og Møre . Her skapes 99% av verdiene og det bør bli egen nasjon.

Nja, hadde Trøndelag fått oljefeltene som ligger utenfor her, samt tatt betalt for all teknologien som er utviklet på Sintef/NTH, så hadde vi sikkert klart oss ganske greit uten både møringer og bergensere. Vi har både havn, flyplass og jernbanespor ut av Trøndelag, så sett gjerne opp en mur mens dere holder på.

1

Helt greit det :-) Skal bli trivelig å slippe jamringen fra de bortskjemte distriktene. Men vær forsiktig med å skrive "Nord-Norge nord for Dovre". Det er noe som heter trøndere, og de liker ikke slikt. Kunne jo også bli interessant å se om Nord-Norge og Trøndelag valgte å bli med en Vestlands-stat.

1

VEST-Norge Rogaland, Hordaland, Sogn og Møre . Her skapes 99% av verdiene og det bør bli egen nasjon.

Det å fortelle løgner gjør det ikke sant :)

1

Det holder tydeligvis ikke for enkelte klovner lenger å syte på vegne av landet - hvor mye skatt vi betaler og hvor lite vi får igjen..

Nei, man må syte på vegne av landsdelen sin - hvor mye inntekter vi bidrar med, og hvor lite vi får igjen.

Det er i det minste en grei måte å finne ut hvor disse klovnene bor. For i 10/10 tilfeller er det deres landsel som blir urettferdig behandlet.

1

Leder i Dagens Næringsliv et år tilbake:

"Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at verdiskapingen er dobbelt så høy i Oslo som i resten av landets fylker.

...

Som det fremgår av SSBs statistikk, foregår mellom 34 og 46 prosent av all verdiskaping innen forretningsmessig og finansiell tjenesteyting, samt telekommunikasjon, i Oslo. De tre fylkene som ligger nederst på statistikken, bidro tilsvarende lite til disse næringene.

Dette er hverken underlig eller galt, men slik situasjonen er i stort sett alle vestlige land. Kunnskapsintensive og lønnsomme næringer trives best i hovedstaden og andre storbyer fordi det er der disse bedriftene finner den rette arbeidskraften."

1
Tokse_ Leder i Dagens Næringsliv et år tilbake: "Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at verdiskapingen er dobbelt så høy i Oslo som i resten av landets fylker. ... Som det fremgår av SS...

Ingen arbeider i Oslo, de administrerer.

Hovedkontorene er plassert der, enttopp pga infrastrukturen som AP har ødelagt i resten av landet.ET STED MÅ JO HOVEDKOTNORENE LIGGE, men de produserer IKKE EN DRITT DER, de bokfører.

Kunne like gjerne ligget i Alta ELLER på Finse

1

Alle landsdelene har jo matressurser. Vest- og Nord-Norge (og Sør) er jo rike på ressurser fra havet (se bort fra oljen for the sake of argument). Trøndelag og Østlandet er bondeområder med masse dyrket mark.

Vi skulle nok klart oss hele landet.

Dette er en morsom teoretisk diskusjon, kanskje med opphav i frustrasjon, men la oss la det bli med teorien. :)

1

Om vi splitter opp landet sånn som idioten av en trådstarter vil blir østlandet ikke lengre en landsdel, men et land...

1

Debatten er jo kommet opp pga AP / Jens.

Det er jo de som har skjevfordelt ressurser til sykehus veier osv.

Hadde AP-pampene vært mer rimelig rettferdig ville debatten aldri kommet opp.

Laksen fra kysten råtner på vei til markedene pga at AP ikke har bygd ut veiene i distriktene

1
Kngn Enda en som ikke har den fjerneste anelse om hvordan et land er bygget opp og drevet... Oslo kommer til å tjene over 14 milliarder i rene skatteinntekter i år. Hvordan er det med H...

Enda en som ikke har den fjerneste anelse om hvordan et land er bygget opp og drevet...

Må ikke si sånt om en av FrP's største supportere i Bergen.

Vedkommende har forøvrig spammet fotballforumet i en årrekke med rundt 20 forskjellige nick. Søk på "plastduker".

1
palsven Debatten er jo kommet opp pga AP / Jens. Det er jo de som har skjevfordelt ressurser til sykehus veier osv. Hadde AP-pampene vært mer rimelig rettferdig ville debatten aldri kommet...

Laksen fra kysten råtner på vei til markedene pga at AP ikke har bygd ut veiene i distriktene

Jeg har kjørt mye i "distriktene" og er faktisk imponert over den gode veistandaren sett i forhold til trafikkmengden. Har du ikke vei? hvor bor du?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
22 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...