Politikk - Norsk

JanBrøler

Navarsete dårligst av alle

Navarsete besvarer alle tenkelige spm med å prøve å rettferdiggjøre Sp`s plass i politikken og jeg kan ikke fatte hvordan journalstene lar henne slippe unna. Eneste grunnen er vel at sosialistjournalister fra sosialistjournalisthøgskolen lærer at man ikke må være så veldig hard med de som er i midten. Hun er desidert værst og har pugget et svar fra sine taktikkere. Ved 3. gangs forsøk lirer hun av seg en halveis relevant setning før mølla begynner igjen. Men i praksis har det vel ingen betydning for Sp vil ligge på 5-6% uannsett da enkelte bønder stemmer Sp by default selv om de har en robot som partileder. Selv Lysbakken og Halvorsen er mer on the line enn Navarsete.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sp er det suverent ekleste partiet i Norge. For det første bør det bli slutt på å kalle de for et parti. De har ingen interesse eller politikk for de områder i landet hvor det faktisk er mulig å treffe på noen andre mennesker i løpet av dagen.

Det eneste de er opptatt av er å sikre mest mulig subsidier og overføringer ut til ytre grisgrent. Å kutte ned antall kommuner er fornuftig bare for at man da vil få feid ut endel av sp-raringene som sitter og styrer rundt omkring.

1

Navarsete leder et parti som antagelig er Norges flinkeste parti til å skaffe seg politisk makt med en liten oppslutning.

Altså et parti med særdeles dyktige politikere som evner å samarbeide slik at de oppnår et gjennomslag for sin politikk som langt overstiger f. eks. FrP!

2

Hun virker ikke helt på nett i alle saker. Er vel en helt tradisjonell SP-person som står last og brast med pratiet, åkke som.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...