Politikk - Norsk

1Tjuagutt

AP forsvarer at terrororistene i Hizb ut-Tahrir...

Regjeringen forsvarer Hizb ut-Tahrir får etablere seg i Norge, ut fra ytringsfriheten! Hvorfor ikke også la nazistene og fascistene få lov.. det er jo samme ulla

Å unnskyld, fascistene er jo allerede godt etablert i Norge, SV og de Røde Kommunistene

Vebjørn Selbekk trykket Muhammed-karikaturene, som på en fin måte viste oss islams sanne ansikt, var Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg avvisende til hans handlinger. Selbekk benyttet seg av ytringsfriheten, som Støre og Stoltenberg ikke liker.

De liker Kairo-erklæringen bedre. Kairo-erklæringen er en parodi på menneskerettigheter – ikke fordi den forsøker å parodiere, men fordi den ikke garanterer mennesker annet enn at de har rettigheter, hvis de underkaster seg politisk islam.

Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg mener at Hizb-ut-tahrir skal ha full rett til å jobbe for å undergrave demokratiet vårt, selv om paragraf 30 i menneskerettighetene avviser at de som ønsker å undergrave menneskerettighetene, kan påberope seg beskyttelse under dem.

http://www.document.no/2011/01/regjeringen-forsvarer-hizb-ut-tahrir-ut-fra-ytringsfrihet/

Regjeringen har altså full mulighet til å straffeforfølge og kaste ut av landet, elementer som forsøker å undergrave demokratiet vårt! Men det ønsker Jens og Jonas banden altså ikke. Menneskerettighetene hadde ikke stått i veien for å nekte Hizb-ut-tahrir innpass i landet vårt.

Selv den politisk korrekte europeiske menneskerettsdomstolen, klarer ikke å unngå å se dette, som Jonas og Jens ikke ser:

Her er loven sitert fra Mennesrettsdomstolen; ”On that point, the Court considers that a political party may promote a change in the law or the legal and constitutional structures of the State on two conditions: - firstly, the means used to that end must be legal and democratic; - secondly, the change proposed must itself be compatible with fundamental democratic principles.

It necessarily follows that a political party whose leaders incite to violence or put forward a policy, which fails to respect democracy or which is aimed at the destruction of democracy and the flouting of the rights and freedoms recognised in a democracy cannot lay claim to the Convention’s protection against.”

Er det rett og slett onde mennesker vi snakker om her? En rettskaffen mann som Vebjørn Selbekk, skal ikke få uttrykke seg/karikere onde/absurde ideer, men onde/absurde ideer, er velkommen inn i vårt samfunn for å ødelegge det innenfra?

Jeg kan ikke se det annerledes enn at intelligente, om enn ryggløse menn som Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er landsforrædere!

Hvem vil ha landssvikere i regjeringen sin?

http://samfunnet.origo.no/-/bulletin/show/628309_regjeringen-forsvarer-hizb-ut-tahrir-ut-fra-ytringsfrihet

2
28 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Å unnskyld, fascistene er jo allerede godt etablert i Norge, SV og de Røde Kommunistene

Enda godt de nye debattantene som kommer er balanserte og objektive.

1

*gjesp*

Ser du prøver å pusse støv av retorikken etter 22 juli.......

"Muslimene er kjempefarlige" og sånn...

Selv om det er amerikanerne som tar flest liv med sine kriger og som i realiteten kontrollerer det meste av verden...

Kanskje sa Breivik noe som man burde legge seg på minnet : "pek på vest når man mener øst".....

Å villede er et mye brukt verktøy....

Men hvem er nå egentlig flittigst til å benytte seg av en slik taktikk.......?

1

Jeg kan ikke se det annerledes enn at intelligente, om enn ryggløse menn som Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er landsforrædere!

Er det deg Breivik?

1

"

Ekstremistenes rett til ytringsfrihet går altså foran konvensjonene som forbyr diskriminering og hat. Hizb ut-Tahrir legger ikke skjul på sitt jødehat, de krever dødsstraff for frafall fra islam og vil nekte ikke-muslimer stemmerett. Hvis en vestlig organisasjon hadde stått for noe slikt villle den nettopp blitt kalt høyreekstrem. Men selv ikke det tør vestlige medier eller poltikere.

Er det ikke å risikerer å kompromittere landets muslimer å la slike folk slippe til? Det virker ikke som om regjeringen har kompass å styre etter."

Ingen som ville kommentere denne skjønner jeg.

2

Jeg kan ikke se det annerledes enn at intelligente, om enn ryggløse menn som Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er landsforrædere!

Her er jeg litt delt. På den ene siden er det nesten litt søtt å se VGD vende tilbake til normalen fra før 22. juli, men samtidig er det skremmende at det finnes folk som ikke tok lærdom av det som da skjedde. Menmen. Navnene deres blir i det minste skrevet riktig denne gangen, ingen Judas Gal bin-Støre eller lignende. Det får vi vel kanskje kalle et slags fremskritt.

1

Jeg kan ikke se det annerledes enn at intelligente, om enn ryggløse menn som Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er landsforrædere! Hvem vil ha landssvikere i regjeringen sin?

Jeg har mine egne meninger om dette opplegget.

Hver gang ytringsfriheten og demokratiet blir satt på prøve så synker de nevnte politikere ned i seg selv, all ryggmarg er fjernet, og det politisk korrekte blomstrer.

Hvorfor det er slik er det interessante. For akkurat når det kommer til islam, KUN islam så virker det som om islam skal være fritatt for enhver kritikk. Er det en ideologi som trenger kritikk i dagens verdenssamfunn fremfor alt annet så er det islam. Dette er sundt for hele verdenssamfunnet og er avgjørende om vi som menneskehet skal ha noe form for fremgang i dagens samfunn.

At de velger å gå så langt for å forsvare sharia tendenser i Norge er jo selvsagt hårreisende. Værre er det at de går så langt for å gjøre det at de nærmest skryter av det.

Skulle tro at Norge hadde hele oljeformuen sin plantet i Saudi Arabia og at politikerne har en hemmelig kontrakt med sheiker i midtøsten om å holde porten åpen for en islamisering av Norge. Man kan jo bare lure.

Ideologien som står for så mye smerte, jødehat og undertrykkelse i dagens samfunn får også fritt lov til å hyle ut om rasisme og islamofobi ved minste kritikk. Det er omtrent som man har lyst til å kaste opp.

Og regjeringen og mange nordmenn går rett i fella hver eneste dag. Gauler ut om stigmatisering og fordeler med flerkultur. Flerkultur i tanken er jo bare fin den, men når man ikke ta innover seg alle bevisene på at det finnes problemer så vet man jo ikke hva man skal gjøre.

Eneste medisin er at folk våkner opp, bruker ytringsfriheten og demokratiet slik at kanskje en dag regjeringen får ryggraden sin tilbake før det er for sent.

1
Krigogsånt [sitat…] Er du virkelig imot at vi skal kunne kritisere mohammed??? Jeg mener i ytringsfrihetens navn at vi bør kunne kritisere både tegningene og mohammed.

Før man går ut med kritikk av religion, maktelite eller annet ømtålig bør man tenke seg godt om. Iblant svært godt. Hva kan konsekvensene bli? Og i gitte tilfeller er tale sølv mens taushet er gull. Men ære være alle de tapre i mange diktaturer som de siste tiårene har talt makteliten midt imot.

1

At Arbeiderpartiet nå stiller seg i spissen for ytringsfriheten for å slippe islamofascismen til i Norge er paradoksalt.

For det er ikke lenge siden Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre nettopp gikk inn for å innskrenke ytringsfriheten ved å gjenninnføre den sovende blasfemiparagrafen i straffeloven, for å gi en religion, vi vet alle hvilken, beskyttelse mot det islamistene kaller "fornærmelser".

Dette er jo et krav Organisasjonen av Islamske Staters (OIC) har forsøkt å få det diktaturdominerte FN til å påtvinge FNs medlemsland. Og nå er OIC igjen frampå med det kommende Durban III nå, der de vil ta nye initiativer for å innskrenke vår ytringsfrihet, presumtivt igjen med den prinsipielt ustø dialog-Støre som tilhører i salen.

1

Man kan åpenbart konkludere med at denne terrororganisasjonen gjorde rett og slett et brakvalg.

De kunne registrere at deres, i praksis, norske støttespillere fikk fremgang.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...