Politikk - Norsk

Tortelini

Fabian er Norges mest populære politiker.

Fabian fikk 53.507 personstemmer ved valget. Det forstår jeg godt. Forruten å være en dyktig politiker, utstrålte han en varme og medfølese jeg ikke klarte å spore hos noen andre politikere etter tragediene 22. juli. Oslo kan være stolt av å ha en slik ordfører.

1
44 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

At Stang er dyktig er jeg 100% enig i, og han er den klart beste ordføreren i Norge.

Derimot har du ikke grunnlag for å konkludere at han er Norges mest populære politiker. Det skulle jeg tro er enten Støre eller Stoltenberg.

1
Yazzy [sitat…] Iallefall den mest profilerte. Artig at andre partivelgere stemte på Fabian. Hvor mange AP velgere valgte bort egen representant, mon tro?

Det skal jo vanskelig gjøres for politikere i andre kommuner å slå den mest populære politikeren i Oslo - i antall personstemmer...

Men han har utvilsomt styrket sin profil de siste to måndene.

Slengeroppgjøret er tilgjengelig på Oslo Kommunens internettsider. Det tas og gis mellom de fleste partier.

1

Fabian stang er hyggelig nok han, men noe annet enn å klippe snorer å holde festtaler duger han nok ikke til, sorry.

1
Republikken-Bergen Iallefall finne en måte løse dette problemet på. Synd at turistene må oppleve det greiene der når de endelig er kommet til norge.

Tusler dine nevnte objekter opp og ned HELE Karl Johan..? Og, mer interessant, hvordan mener du herr Stang burde løse nevnte utfordringer?

Bare sånn at det er sagt, som venstreorientert rabulist er ikke Høyre mitt drømmeparti, og Fabian Stang framsto for meg som karikaturen på en vestkant-levemann da han overtok. Likevel har han overbevist meg i rollen som ordfører, han prøver faktisk å være en ordfører for hele byen. Også for tiggere, nigerianske prostituerte og knarkere...

1
Spike11 Tusler dine nevnte objekter opp og ned HELE Karl Johan..? Og, mer interessant, hvordan mener du herr Stang burde løse nevnte utfordringer? Bare sånn at det er sagt, som venstreorie...

Likevel har han overbevist meg i rollen som ordfører, han prøver faktisk å være en ordfører for hele byen. Også for tiggere, nigerianske prostituerte og knarkere...

Indeed. Stang virker helt eksemplarisk på dette punktet. Jeg vet ikke så mye om hans innsats sånn ellers, og jeg er ingen Høyre-sympatisør, men trynefaktorvurderingen min er virkelig tommel opp.

1
HyperNova Fabian stang er hyggelig nok han, men noe annet enn å klippe snorer å holde festtaler duger han nok ikke til, sorry.

Vel, det er en del av en ordførers oppgaver. Men han er også en dyktig politiker, det hørte man under valgkampsendingene i år. Han lirer ikke bare av seg tillærte politiske fraser, men virker svært oppriktig og kunnskapsrik. I motsetning til Libe Ribe som tydeligvis har gått på samme kurs som flere Ap politikere. Samme utslitte, tillærte frasene fra alle sammen og lite egne meninger. Ap burde bytte kursleder.

1
Jus-student Sier vel mest om Stang og den norske befolkningen. Fyren er ordfører, ikke politiker i normal forstand. Han er glatt og fårete, og ikke særlig sympatisk.

Fyren er ordfører, ikke politiker i normal forstand. Han er glatt og fårete, og ikke særlig sympatisk.

Det må du jo lov til å mene. Men hør bedre etter neste gang, så kanskje du også oppdager det svært mange andre har oppfattet. Det stråler varme ut av den mannen.

1
Tortelini [sitat…] Det må du jo lov til å mene. Men hør bedre etter neste gang, så kanskje du også oppdager det svært mange andre har oppfattet. Det stråler varme ut av den mannen.

Selvsagt, det er jo hele poenget med en ordfører.

En med utstråling og karisma, som får folk med seg og som folk føler tar en på alvor.

Det er jo en grunn til at AP uten Jens garantert hadde tapt valget. Politikken til AP hadde imidlertid vært nøyaktig den samme uten Jens som leder.

1
Spike11 Tusler dine nevnte objekter opp og ned HELE Karl Johan..? Og, mer interessant, hvordan mener du herr Stang burde løse nevnte utfordringer? Bare sånn at det er sagt, som venstreorie...

Tusler dine nevnte objekter opp og ned HELE Karl Johan..? Og, mer interessant, hvordan mener du herr Stang burde løse nevnte utfordringer?

-Tusler dine nevnte objekter opp og ned HELE Karl Johan..?-

Om de gjør ja.

-Og, mer interessant, hvordan mener du herr Stang burde løse nevnte- utfordringer?-

Starte en holdningskampanje. I det lange løp vil det hjelpe, selvom problemet ikke vil forsvinne helt.

Gjerne bygge et senter for disse menneskene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...