Politikk - Norsk

Hyrro

For seint igjen?

Hva er det for noe galt med Norge?

Sendrektighet, byråkrati og jeg vet ikke hva, gjorde at noe politihelikopter aldri dukket opp på Utøya før det var for seint. Det har det og vil bli debatt om.

Nå undres jeg som en uinnvidd hvorfor de ikke stilte opp med en kran og annen sikring av Nordlys før det kom så langt at båten heller over 20%. Jeg trodde virkelig at de hadde beregnet det dithen at det ville bli mer farlig. Noe jeg ikke helt kunne forstå. Men nå kommer altså den krana - i en mye mer farlig situasjon og altfor seint.

Hva er det som skjer i landet vårt? Er det blitt like ineffektivt som politiske komiteer som møtes og møtes uten at det kommer noe konkret ut av det?

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Eliten i Norge i forskjell til mange andre land har ikke noe som helst peiling på hva de driver med.

Norge har nå kjøpt et helikopter til. Er det av maken type som det forrige? Ja.

Man kan ikke frakte noe Delta Gruppe i dette helikopteret heller. Det vil si Norge har nå brukt penger på et helikopter som ikke har noen som helst praktisk betydning i terror aksjoner.

1
TheJedi Norge er eksperter på etterpåklokskap...

Vi har en egen fasit på dette. I stedet for å ha kompetente personer i rette posisjoner, som faktisk kan gjøre en tilnærmet tilfredstillende oppgave i første omgang, så velger vi heller å ha mindre kompetente personer som driter på draget, nedsetter råd utvalg med kompetente personer for å finne ut hva som gikk galt.

1
Bitbiter Vi har en egen fasit på dette. I stedet for å ha kompetente personer i rette posisjoner, som faktisk kan gjøre en tilnærmet tilfredstillende oppgave i første omgang, så velger vi h...

Det viktigste er at det er billigst mulig og kjøres på anbud :)

Har du tenkt å betale eiendomskatt og litt ekstra over seddelen for at vi skal ha fagfolk jobbende i kommunen, staten og offentlige i bedrifter i stedet for å basere oss på bemanningsbyrå og konsulenter (som til syvende og sist ender opp med å være dyrere, men siden det er "engangsutgift" så er det neste budsjett sitt problem...) ?

Når en har sparket alle bortsett fra økonomene og administrasjonen så får en hva en fortjener.

1

Er mye som svikter for tiden. Tror vi kan regne med at resten av verden anser oss som amatører. Med god grunn.

1
SlankBakfra Eliten i Norge i forskjell til mange andre land har ikke noe som helst peiling på hva de driver med. Norge har nå kjøpt et helikopter til. Er det av maken type som det forrige? Ja....

Norge har nå kjøpt et helikopter til. Er det av maken type som det forrige? Ja. Man kan ikke frakte noe Delta Gruppe i dette helikopteret heller. Det vil si Norge har nå brukt penger på et helikopter som ikke har noen som helst praktisk betydning i terror aksjoner.

Uten å være alt for bastant så tror jeg litt av årsaken til det er at det gamle var fylt opp med overvåkningsutstyr..

Lastekapasiteten på det nye kjenner jeg ikke.

1

Hva er det for noe galt med Norge?

Sendrektighet, byråkrati og jeg vet ikke hva, gjorde at noe politihelikopter aldri dukket opp på Utøya før det var for seint.

venstreideologi

1

Vi har vel dratt denne sendrektigheten med oss i lang tid. April 1940 er jo en kjent sak. Vi ble vel også den gangen også tatt på senga, slik vi ble 22. juli i år.

Men mange sier de er overrasket over at ikke PST eller politi ikke avslørte de ting som skjedde i forkant av sprengningen i regjeringskvartalet. De som er overrasket kan ikke ha fulgt med i timen. Midt i Oslo sentrum drev amerikanske etterrettningsfolk spionasje på alt som de mente var "farlig". lønnede"spioner" gikk ut og inn i leiligheten i flere år flere gang for dag ofte med en sånn liten "handlesekk" på ryggen, som en av naboene fortalte. Hvor mange tonn kustjødsel kunne de ikke fått opp i den leiligheten på de årene. Å for et smell det ville blitt. Å hvor overrasket hadde vi vi ikke blitt?

Først når TV2 begynte å grave skedde det noe. Hva skal vi med PST når de må få beskjed fra en TV stasjon at her foregår noe ureglementert?

Kanskje er sendrektighet ordet som dekker dette?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...