Politikk - Norsk

Speca

Innrømmer feil etter E18-blemme

Jøssenavn og fanterullan. Vegvesenet har faktisk innrømmet at det ble gjort feil under byggingen av E18 i Østfold, og samtidig har overraskende nok, også erkjennet at de ikke har nok kunnskap om veibygging.

Tygg litt på den. Statens Vegvesen har ikke nok kunnskap om veibygging... Er det i det hele tatt mulig? De har drevet med vei i 100 år+, men fremdeles ikke nok kunnskap om den. O heilage natt!

Noen røde som fortsatt synes at privatisering og konkurranseutsetting i enkelte områder er dumt? Altså å la de som kan bygge veier gjøre det fremfor de som tror de kan gjøre det? Joda, Bilfinger Berger er ikke så mye bedre de heller...

Hvem er egentlig kvalifisert til veibygging i dette landet? NCC Roads?

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen røde som fortsatt synes at privatisering og konkurranseutsetting i enkelte områder er dumt? Altså å la de som kan bygge veier gjøre det fremfor de som tror de kan gjøre det?

Du vet at det er slik det allerede fungerer når det gjelder veibygging i Norge? ALT blir lagt ut på anbud.... Mye uvitenhet ute og går.

1
krokus1 [sitat…] Du vet at det er slik det allerede fungerer når det gjelder veibygging i Norge? ALT blir lagt ut på anbud.... Mye uvitenhet ute og går.

Prosjekteringen er fortsatt Statens Vegvesen sitt ansvar - utsetting av byggingen til private kan derfor ikke brukes som unnskyldning. Statens Vegvesen har for øvrig innrømmet at erfaringsoverføringen internt når det gjelder konstruksjon av veibaner med tanke på tele har vært for dårlig og "skal gjøre noe med det".

1
Jalla2 Prosjekteringen er fortsatt Statens Vegvesen sitt ansvar - utsetting av byggingen til private kan derfor ikke brukes som unnskyldning. Statens Vegvesen har for øvrig innrømmet at e...

Statens Vegvesen har for øvrig innrømmet at erfaringsoverføringen internt når det gjelder konstruksjon av veibaner med tanke på tele har vært for dårlig og "skal gjøre noe med det"

DEtte betyr vel egentlig i praksis at de som hadde erfaring:

- har skiftet beite, eller

- har gått av med pensjon

Uten at opplæring har blitt gjennomført ovenfor andre ansatte eller nytilsatte.

Jeg tipper mye av grunnen ligger i to forhold:

- dårlig, eller ikke-eksisterende kompetansesystem internt

- de som slutter forsvinner fort ut døren, gjennom avspasering og ferieuttak i oppsigelsestiden.

Eventuelt:

Manglende midler til å knytte til seg ønsket personell.

1

Men er noen overrasket over dette da?

Det eneste kvalitetskrav man har til de som skal forvalte (drive) de statlige organ, også Statens Vegvesen, er jo at de har Partiboka i orden. Og til de som ikke har fattet det enda:

Partiboka = AP + LO medlemskap

Alt annet er underordnet!

Ta Jernbaneverket. Det er det en agronom som er sjef: (Og der går jo alt som det skal.. ..eller hva?)

NSB, har ikke de en sosionom til sjef nå da? (Man har nå begynt å kalle NSB = Norges Stats Busser) Alle disse er bestevenner med AP eliten!

Ta alt som har med Staten å gjøre, det sitter inkompetenet "partifjøsnisser" i nøkkelstillinger, som kun har "jobbkvalifikasjon; Partiboka er i orden.

Og det er viktig å være i mot privatisering, for da mister man jo ikke partimakta! Der ligger hunden begravet i "Den siste sovjet stat"

Hadde vi ikke hatt olja, hadde vi ikke kunne holdt på som vi gjør nå,.. å sløse bort forumen vår, som en full sjømann på landlov. Dette kommer til å bli vår bane!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Takk for rådet, Vedum . . . . . .

Nå kom rentehoppet og 3 millioner i gjeld gir ca kr. 12.000,- mer i renteutgifter - i tillegg til dobling av strømpriser, drivstoffpriser og kraftig økning på matvarer og andre (u)nødvendigheter. Og...
Bilde

Vedums budskap etter rentehoppet: – Må snu enda mer på krona

VESTNES (VG) Trygve Slagsvold Vedum (Sp) advarer om at småbarnsfamilier vil merke rentehoppet. Han sier at regjeringen må kutte mer i statsbudsjettet til høsten.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...