Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

hvordan fjerner jeg innlegget igjen?kanskje dette var feil sted

1

er disse verdige demokratiet eller skulle de vært forbudt?

Ut ifra det som står på flygebladet burde de heller kalt seg rinnanbanden.. Men så lenge det kun er tomme ord og ikke tegn til noe annet må de få holde på.

2

er disse verdige demokratiet eller skulle de vært forbudt?

De ikke spesielt verdige representanter for demokratiet, men det er jo ikke noe et krav i et demokrati at man skal være det verdig så de skal selvsagt ikke være forbudt.

1

Jeg har alltid sett på slike ting som kun morsom underholdning. Men etter siste tids hendelser er det kanskje grunn til å ta det mer på alvor.

2
BornOnThe4thOfJuly [sitat…] De ikke spesielt verdige representanter for demokratiet, men det er jo ikke noe et krav i et demokrati at man skal være det verdig så de skal selvsagt ikke være forbudt.

De ikke spesielt verdige representanter for demokratiet,

forskjell på å representerer demokratiet og få delta i demokratiet

egentlig kan man vell si at alle representerer demokratiet uansett hvor lite man liker dem,om det skal være helt 100% riktig...right?

1
dagenetter [sitat…] forskjell på å representerer demokratiet og få delta i demokratiet egentlig kan man vell si at alle representerer demokratiet uansett hvor lite man liker dem,om det skal v...

Jeg skrev det jeg skrev og mente det jeg skrev.

At det er forskjell på de to vet jeg også.

Men nå som du har fått svar på spørsmålene dine. Hva skal vi diskutere her?

Leter du etter folk som blir forfulgt av det norske demokratiet?

1

LOL, i Trondheim er selv de høyreekstreme sosialister.

3

Noen som vet noe annet om denne gruppen enn det som står på deres hjemmeside? Virker ganske unorsk denne gruppen.

1

Det punktet om Usa, kunne vel det meste fra venstresiden Ap og lenger ut mot venstre skrevet under på.

1

Litt av en gjeng, de har tatt det verste fra ytre høyre og det verste fra ytre venstre for så å kalle seg "norsk motstandsbevegelse". Jeg har mest lyst til å le men med utgangspunkt i hva utskudd som ABB var i stand til er jeg også litt skremt.

2

De skal selvsagt få spre sin grusomme holdninger, men samtidig er det viktig at PST holder de under oppsikt slik at de blir stoppet før de eventuelt går utover de demokratiske rettighetene.

1

Ved å gå inn på www. osv., som står skrevet i linken, så finner en raskt ut at dette er gammel-nazistisk tankegods.

1

La de bare holde på. Ingen grunn til å kneble dem. Får de stor oppslutning er jo det bare et svar på at innvandringen kanskje har gått litt for langt?

Hva Breivik mente og gjorde er to forskjellige ting. For min del kunne han like så godt vært en ekstremedruelist (er det et ord?) som massakrerte et vinmonopol på en fredags ettermiddag.

2

er disse verdige demokratiet eller skulle de vært forbudt?

Dersom vi fratar grupper grunnleggende demokratiske rettigheter, kan vi ikke forvente at de som fratas demokratiske rettigheter skal spille etter demokratiets regler.

Derfor må ytringsfriheten også gjelde for disse folkene.

2
Bitbiter Dessverre ja. Punkt 2 og 4. Men jeg vil få legge til, jeg legger nok en annen forståelse i disse begrepene enn det disse ekstremistene gjør

Hmm. Kanskje du er mer "knyttet" til disse enn Ap og venstresiden da.

Jeg nemlig ganske sikker på at de av AP-velgere og eventuelle lenger til venstre som ikke liker USA så mye legger noe annet i det punktet enn denne gruppen.

Dumt med brønnpissing når man risikerer å måtte drikke av samme brønn.

1
GoingKronos De skal selvsagt få spre sin grusomme holdninger, men samtidig er det viktig at PST holder de under oppsikt slik at de blir stoppet før de eventuelt går utover de demokratiske rett...

men samtidig er det viktig at PST holder de under oppsikt slik at de blir stoppet før de eventuelt går utover de demokratiske rettighetene.

jeg tror den eneste som truer demokratiske rettigheter i denne situasjon er alle som ikke tolererer disse..

1
Grillspydet Litt av en gjeng, de har tatt det verste fra ytre høyre og det verste fra ytre venstre for så å kalle seg "norsk motstandsbevegelse". Jeg har mest lyst til å le men med utgangspunk...

Jeg velger å le litt likevel jeg da.

Hva slags tullinger er dette?

"Vet dere hva som ville vært en god ide?"

"Nei?"

"Å ta det verste fra både høyre- og venstreekstreme!"

"Ja, kjembra ide Johnny-Kåre"

"Ja, ikke sant Ronny-Bob? For da vil jo alle fra begge sider komme og være enige med oss!"

"Ja, for alle de gode løsningene finnes i sentrum"

2
deleted287273

Dette er en avlegger av den svenske motstandsbevegelsen. (De har samme logo). Etter mye mas om "høyreekstremister" her i Norge den siste tida, ser det ut til at vi nå har fått virkelige varianter av "rasen" der oppe. Den svenske motstandsbevegelsen har et prinsipprogram som gir selv innbarkede FRP-ere hakeslepp.

Motstanden mot innvandring og det flerkulturelle samfunnet vil ta farligere former etterhvert. Dessverre tror jeg terroraksjonen i Oslo i sommer bare er en begynnelse på en tid med mer splittelse og ufred i landet vårt.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...