Politikk - Norsk

Kong_Gilmour100

Ny knivstikking i Oslo

Ny dag, ny kriminell episode. Velkommen til virkeligheten AP, og den naive rødgrønne regjering.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10010462

- Det ble meldt om personer som slåss i en leilighet. En mann var knivstukket. Da vi kom frem, var gjerningsmann fortsatt på stedet, og ble pågrepet, sier operasjonsleder André Kråkenes ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Ifølge vitner til hendelsen skal offeret ha ligget ute i trappeoppgangen i leilighetskomplekset da han ble funnet, og det ble deretter ringt til AMK.

1
94 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hadde enda Frp vært i styringen, da hadde vi ikke hatt kriminalitet i det hele tatt...

1
SimplyTheBest Vi hadde i det minste straffet de kriminelle på et skikkelig vis. Det er det som er poenget, at man ikke skal være redd for at samme gjerningsperson gjentar. Folk som prøver å drep...

Vi hadde i det minste straffet de kriminelle på et skikkelig vis. Det er det som er poenget, at man ikke skal være redd for at samme gjerningsperson gjentar.

Problemet da hadde vært at halve Frp-ledelsen selv ville sittet inne.

2

Velkommen til virkeligheten AP

Så regjeringen har lokalkontor som de ikke har bemannet på Carl Berners Plass, siden denne knivstikkingen skjedde der? Og hvorfor har ikke Høyre/Frp-byrådet kontor der samtidig?

For øvrig stakk en mann av på motorsykkel derfra, og jeg har faktisk aldri hørt om innvandrere som benytter seg av denslags fremkomstmidler.

Er det litt irriterende om gjerningsmannen viser ser å være like norsk, eller kanskje enda norskere, enn deg?

1
Broren_min [sitat…] Så regjeringen har lokalkontor som de ikke har bemannet på Carl Berners Plass, siden denne knivstikkingen skjedde der? Og hvorfor har ikke Høyre/Frp-byrådet kontor der sam...

For øvrig stakk en mann av på motorsykkel derfra, og jeg har faktisk aldri hørt om innvandrere som benytter seg av denslags fremkomstmidler. Er det litt irriterende om gjerningsmannen viser ser å være like norsk, eller kanskje enda norskere, enn deg?

Du er den første som nevner innvandrere i denne tråden.

1
Grillspydet Du er virkelig på jordet her. Det snakkes om strengere straffer med Frp ved makta og jeg konkluderer med at det da ville rammet Frp selv hardt. Så kommer du trekkende med noen tøve...
SimplyTheBest

Du er virkelig på jordet her. Det snakkes om strengere straffer med Frp ved makta og jeg konkluderer med at det da ville rammet Frp selv hardt.

Du ser imidlertid glatt bort i fra hva slags straffer som skal være strengere. Straff for økonomiske lovbrudd, hvor FrP har noen straffes relativt strengt i dag, det gjør ikke voldskriminlitet.

Hvem som er på jordet her ser vel de fleste.

1
Krigogsånt [sitat…] Ja sånn er det i Oslo. Her hos oss er det den rotnorske kulturen som dominerer i helgene: http://www.ta.no/nyheter/article5740815.ece

Rotnorsk? Jeg vil si det der er å oppføre seg sosialistisk. Nemlig det å ikke ville ta ansvar for seg selv. Supplert med 68'er filosofi som har fått gjennomsyret samfunn om "fri oppdragelse".

Sett i etterkant. 68'erne burde pinadø vært sterilisert og kastrert slik at deres "fri oppdragelse"-idioti ikke fikk så stor påvirkning på samfunnet.

1
SimplyTheBest Ja, for det er mange av dem som har begått drapsforsøk. IDIOT!

Ja, for det er mange av dem som har begått drapsforsøk.

Forsøk eller uaksomhet. Resultatet blir det samme.

Uten å kunne dokumentere det, så vil jeg tro at forholdsvis langt flere Frp-ere enn Ap/SV-ere blir tatt for risikoadferd i trafikken. Tror ikke du? Tenk bare på hvor mye høyere "biltetthet" det er Frp-massen enn f eks i gruppen SV-velgere.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...