Politikk - Norsk

Luskelarsen

Hvor mye ressurser skal terrorsaken få?

Terrorsaken sluker politiets ressurser og det er nærmest fritt frem for mange andre forbrytelser.

Hvor mye resurser skal terrorsaken egentlig få?

Saken er at vi har en gjerningsmann som er tatt og har erkjent de faktiske forhold i detalj. Ingenting i videre etterforsking kan endre dette. Eneste vesentlige sak som fortsett må etterforskes er om han hadde medhjelpere og dette kan ikke få alle tilgjengelig ressurser i politiet.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110919/mener-22-juli-har-gitt-skrikende-mangel-pa-ressurser

På tide å flytte ressursene tilbake til der hvor politiet trenger dem. Det komme nye lovbrudd hver eneste dag som ikke oppklares samtidig som man bruker alle ressurser på en sak i hovedtrekk er oppklart.

1
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Synes også at det brukes alt for mye ressurser på saken som er oppklart forlengst. Kan ikke skjønne at hele Oslo politiet skal jobbe med denne saken i et år.

1
Butters Synes også at det brukes alt for mye ressurser på saken som er oppklart forlengst. Kan ikke skjønne at hele Oslo politiet skal jobbe med denne saken i et år.

Den Norske Statsforfatningen elsker detaljer, utredning og analyser. Når en slik sak kommer skal alt granskes i hue og ræva. Akkurat som det skal dersom du skal bygge nytt bad.

I tillegg har vi pt over 150 bistandsadvokater som skal fores, de kommer til å suge ut hver krone de kan.

1
Butters Synes også at det brukes alt for mye ressurser på saken som er oppklart forlengst. Kan ikke skjønne at hele Oslo politiet skal jobbe med denne saken i et år.

Dette er en "politisk korrekt" sak å jobbe med- derfor vil den få ubegrensete ressurser fra regjeringshold- uavhengig av nytteverdi.

Dette har CIH tillatt seg å nevne -om enn på en litt "udiplomatisk" måte. Derfor er det ennå mer umulig for påtalemyndigheter å justere retning- dessverre.

1
Kong_Gilmour100

Den dysfunksjonelle samfunnsdebatten i Norge viser seg igjen fra sin beste side når Hagen nærmest ble steinet offentlig for sitt utsagn om dette tidligere. Politisk korrekte temaer som dette er på et vis unntatt for debatt, og man hevder at her skal det bare pøses inn penger ukritisk. Hvorfor skal man ikke kunne ha en konkret debatt om dette?

Ja, han timet det noe dårlig, ja han fortjente noe kritikk for det,- men essensen i utspillet hans om bruken av politiressurser til en oppklart sak burde man lyttet til, istedet for å fordømme han. Et saklig og rasjonelt synspunkt blir igjen offer for brød og sirkus fra den politisk korrekte eliten.

1
Kong_Gilmour100 Den dysfunksjonelle samfunnsdebatten i Norge viser seg igjen fra sin beste side når Hagen nærmest ble steinet offentlig for sitt utsagn om dette tidligere. Politisk korrekte temaer...

Ja, han timet det noe dårlig, ja han fortjente noe kritikk for det

Timing er alt. Hagen hadde et godt poeng på helt feil tidspunkt. Han kunne ikke timet det verre om han i en begravelse gikk bort i enken og nevnte forsiktig at den avdøde skyldte han 200 kr

1

Den bør få såpass mye penger slik at alle sider ved disse grusomme terroraksjonene blir skikkelig belyst.

Vi er et meget RIKT oljeland. Vi bør faktisk ha NOk ressursser til dette.

1

Terrorsaken sluker politiets ressurser og det er nærmest fritt frem for mange andre forbrytelser.

Merkelig nok, man skulle tro knappe 77 drap ikke var merkbart for norsk politi.

1
SimplyTheBest

Saken skal få de ressurser som trengs.

Vi bør samtidig sørge for at andre områder innen politi og rettsveien ikke får for lite.

1
ELMONTERO Dette er en "politisk korrekt" sak å jobbe med- derfor vil den få ubegrensete ressurser fra regjeringshold- uavhengig av nytteverdi. Dette har CIH tillatt seg å nevne -om enn på en...

Dette er en "politisk korrekt" sak å jobbe med

Har du andre eksempler på "politisk korrekte" saker å jobbe med? NOKAS-saken? Orderud-saken? Arnfinn Nesset-saken? Disse sakene pågikk også over svært lang tid, selv om de utgjorde en brøkddel i alvorlighetsgrad.

Hvis i tilfelle, hvorfor var de politisk korrekte saker?

1
vaffanculo [sitat…] Har du andre eksempler på "politisk korrekte" saker å jobbe med? NOKAS-saken? Orderud-saken? Arnfinn Nesset-saken? Disse sakene pågikk også over svært lang tid, selv om de...

Det er ingen som er uenig i at dette er den verste forbrytelsen som er begått i Norge i moderne tid.

Forskjellen til f.k.s Orderud saken er at gjerningsmann ble tatt og tilsto på dag 1

Om den ikke i hovedsak er oppklart så kunne man forsvare all bruk av ressurser, men saken er jo at gjerningsmann har avgitt en detaljert tilståelse.

Eneste moment igjen er om han hadde folk som har bidratt til handlingen og det bør selvsagt etterforskes grundig.

1

Dette kunne vært løst på en veldig enkel måte. Man hadde foretatt et kostnadsoverslag over hvor mye denne saken kommer til å koste, og deretter hatt den som egen post i statsbudsjettet.

For det interessante her er at regjeringen som øverste ansvarlig, følger politiske linjer som de beskylder andre partier for å gjøre. Nemlig å sette ulike grupper opp mot hverandre. For det er jo klart at denne terrorsaken vil påvirke Oslo-politiets budsjetter, som medfører at andre kriminalitetsforbrytelser må bli satt på hold.

Denne saken avslører egentlig hvor hyklersk regjeringen er. For det er jo ikke måte på hvor regjeringen har vært opptatt av å hause opp terror-saken, men når det kommer til å følge opp ord i handling, dvs at midler står i stil til hvordan saken blir hauset opp, så er det ikke så viktig.

1
ELMONTERO Dette er en "politisk korrekt" sak å jobbe med- derfor vil den få ubegrensete ressurser fra regjeringshold- uavhengig av nytteverdi. Dette har CIH tillatt seg å nevne -om enn på en...

Ikke helt korrekt. Det stemmer at denne saken skal belyses fra alle mulige vinkler, kanter og gud vet hva, og hvor det "ikke skal stå på penger". men når det gjelder å bevilge midler til de merkostnader som denne saken medfører, så er det ikke viktig. Som i praksis medfører at Oslo-politiet må bruke penger innen eksisterende budsjett.

Men det er selvfølgelig noe helt annet når det gjelder midler som skal gå til regjeringskontorene. Da har man skrevet ut enorme sjekker allerede, og det er lovet at det skal komme nye sjekker.

1
Luskelarsen Det er ingen som er uenig i at dette er den verste forbrytelsen som er begått i Norge i moderne tid. Forskjellen til f.k.s Orderud saken er at gjerningsmann ble tatt og tilsto på d...

Eneste moment igjen er om han hadde folk som har bidratt til handlingen og det bør selvsagt etterforskes grundig.

Stemmer, samt følgende punkter

1. Først få svar fra sakkyndige om terroristen er tilregnelig.

2. Hvis ja, så ta utgangspunkt i hvilke lovparagrafer som er relevante.

1

Luskelarsen:Hvor mye resurser skal terrorsaken egentlig få?

Saken er at vi har en gjerningsmann som er tatt og har erkjent de faktiske forhold i detalj. Ingenting i videre etterforsking kan endre dette. Eneste vesentlige sak som fortsett må etterforskes er om han hadde medhjelpere og dette kan ikke få alle tilgjengelig ressurser i politiet.

Jeg har løsningen: PANG! Ikke noe å spare på eller fø på.

1

Her må hver stein snues for om mulig avdekke terrorceller.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...