Politikk - Norsk

Scorsese86

Media har dårlig hukommelse

Erna Solberg blir dratt frem som den store vinneren av valget, sammen med Jens selvsagt. Det at Høyre og Erna har gjort et brakvalg blir slått opp, samtidig som at Frp hadde en tilbakegang, og dermed bør Siv Jensen vurdere å trekke seg.

Samtidig nevner pressen ikke det de skrev i 2005 og i 2009 etter Stortingsvalget... og da spesielt i 2005 da man sa at Erna Solberg var en dårlig leder for Høyre, og at hun burde trekke seg.

Burde ikke den fjerde statsmakt nevne dette, om ikke annet enn i en bisetning. "All tvil om Ernas ledelse har forsvunnet etter brakvalget i år?" Nei da.

Forresten: er Frp det eneste partiet som har tapt penger på grunn av valgresultatet? Er dette noe som kun hendte med Frp, eller skjedde det også med SV, siden også de gjorde et dårlig valg? Eller er det andre regler her?

3
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Den fjerde statsmakt styrer i den retningen de vil og dette funker for dem. Jeg husker hvisvass skriverier tidligere om de forskjellige partiene.

I Norge kan man bruke janteloven på politikere. Er du frekk nokk de 2 første årene som politiker så er media ferdig med deg og godtar deg. Da sitter du trygt. Jens er et godt eksempel på dette. Han fikk mye tyn han også i starten.

Tenk også på de som har blitt grillet og gått av. Det er media som har greid det og står bak.

Alle i Norge VET at 22/7 styrte valgresultatene. Det store ordet Siv tapte på var "snik islamisering av Norge" Siv er ut for øyeblikket. Men om en annen Frp topp snakker litt annerledes så er de i full gang igjen og dette partiet blir nok ikke aviklet slik de også har sagt.

1
-juppi- Den fjerde statsmakt styrer i den retningen de vil og dette funker for dem. Jeg husker hvisvass skriverier tidligere om de forskjellige partiene. I Norge kan man bruke janteloven p...

Alle i Norge VET at 22/7 styrte valgresultatene. Det store ordet Siv tapte på var "snik islamisering av Norge"

Snikinnføring?

Den største samfunnsomveltning i Norge i moderne tid er overgangen fra det homogene etniske til det multikulturelle samfunnet.

Folket har aldri hatt anledning til å bli hørt i denne sammenheng. Det har ikke vært tema i noen valgkamp, og alle forslag om folkeavstemming om innvandrigspolitikken har venstresiden og media bare latterliggjort.

Er det så utenkelig at en snikinnføring kan bli fulgt av en annen?

2
-juppi- Den fjerde statsmakt styrer i den retningen de vil og dette funker for dem. Jeg husker hvisvass skriverier tidligere om de forskjellige partiene. I Norge kan man bruke janteloven p...

Alle i Norge VET at 22/7 styrte valgresultatene.

Dette har du selvsagt helt rett i. Men i politikken som ellers i samfunnet er det viktig å se de lange linjer. At løssalgspressen stadig hauser opp stemningen og gjerne vil selge sine produkter må vi lære oss å leve med. Ser en helt klar parallell i sportsjournalistikken. Stadig vekk er det om å gjøre å finne syndebukker eller å genierklære enkeltpersoner. Vi må gjøre oss opp selvstendige meninger og ikke la oss stresse og styre av media.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
22 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...