Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er nå svært tynt i Frps ledelse med ikke-skandaliserte politikere -

Jaja. I en større sammenheng er det knapt en skandale om en politiker har kjøpt sex. Forutsatt at han ikke har en forsmådd kone selvsagt.

Men det er nå engang norsk lov da, så det får jo konsekvenser.

1
october [sitat…] Jaja. I en større sammenheng er det knapt en skandale om en politiker har kjøpt sex. Forutsatt at han ikke har en forsmådd kone selvsagt. Men det er nå engang norsk lov da...

Jaja. I en større sammenheng er det knapt en skandale om en politiker har kjøpt sex. Forutsatt at han ikke har en forsmådd kone selvsagt.

Dette er en meget ærlig mann. Han hadde overhodet ikke trengt å inrømme dette, og man hadde således ikke hatt noe sak mot ham.

2
MomentsInLove

I riktig gamle dage så hadde konger og fyrster seg med en masse jenter og ingen sagde noe dengang!

La nå mannen få seg litt og ikke angrip han fordi han har lyst på sex..

1

Å nei. Ikke nå igjen.

Huff. Ja nå bør i det minste Hoksrud ha vett nok til å trekke seg fra sentralstyret. Spesielt med tanke på den svertekampanjen han disket opp mot Søviknes da de begge kjempet om plassen.

1

De forfulgte dem og satt utenfor og ventet med skjult kamera. Alle journalister vet hva som foregår på disse parti- turene til alle partier. Det var egentlig bare å følge etter FrP så fikk de det de var ute etter. De kan også følge andre partier på samme måte og få samme resultat, men det skjer nok ikke.

Tror man det bare er folk fra FrP som gjør dette, så er man temmelig dum.

3

Det var da voldsomt til stakkarsligjøring av jenta

Nå må du huske konteksten til venstresiden. Misbrukte en fatterslig østblokkjente, viftet med vestlig kronasje og jenta la seg ned og sprikte. Akkurat som om det ikke var hennes proffisjon.

2
MomentsInLove I riktig gamle dage så hadde konger og fyrster seg med en masse jenter og ingen sagde noe dengang! La nå mannen få seg litt og ikke angrip han fordi han har lyst på sex..

riktig gamle dage så hadde konger og fyrster seg med en masse jenter og ingen sagde noe dengang!

Bare se på svenske "Knugen". Damer, av den salgbare sorten i alle anledninger. Fysj for noen kongehus, og ikke minst er i slekt med. "Knugen", like blid hele tiden, tror kanskje det i enkelte tilfeller kan være helsebringende

1
Holloway_road

ordfører som er innblandet i et sexovrgrep,hviklet parti ?

1

Hvorfor er dette en skandale? Det er lov i latvia

1

TV2 påpekte at Hoksrud satt på Stortinget og vedtok norske lover som alle må følge. Nå har verken FrP eller Høyre stemt for forbudet mot å kjøpe seksuelle tjenester.

1
Scheriproct [sitat…] Dette er en meget ærlig mann. Han hadde overhodet ikke trengt å inrømme dette, og man hadde således ikke hatt noe sak mot ham.

Han la kortene på bordet ja. Hadde han trengt det, sikker ikke. Men med den reportasjen hadde han uansett fått et problem og det kunne blitt et langvarig kjør i media.

Har jeg problemer med en stortingspolitiker som har kjøpt sex i Latvia. I grunn ikke, jeg er ikke tilhenger av den loven han nå har brutt. Men nå er det vel på hodet ut for Hoksrud da.

1

- sosialistrampen har sikkert slengt med pikken de også, men da er det hysjhysj fra sosialistramp media.

1
Instantcoffee

innrømmer sexkjøp av fattig østblokkjente i Riga:

Fattig er vel noe du har slengt på selv? Hvordan vet du at hun er fattig da? Har du vært der selv og sjekket det ut kanskje? Må jo nesten spørre ettersom du tilsynelatende har mer info enn TV2.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
1 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Laster...