Politikk - Norsk

elkat

La nå menn og kvinner få kjøpe sex

Frp politikeren som kjøpte seg et nummer i Riga blir utsatt for klappjakt fra norske medier. Har han gjort noe ulovlig? Neppe. Norsk juridisksjon gjelder vel ikke i en annet land der det er lovlig å kjøpe sex?

Ikke har han vært voldelig heller. Han ble fornøyd og den prostituerte ble fornøyd av å få en kunde. Kanskje har hun barn hjemme i sin trekkfulle leilighet så pengene kommer sikkert godt med.

Så hva er problemet? Storm i et vannglass.Har ikke media annet å foreta seg?

Hva om media heller bruker tiden på å forfølge dopselgerne langs Akerselva eller andre steder der dop selges åpentlyst.

Det er greit nok i Norge at noen lesbekjerringer har forledet politikerne til å kriminalisere sexkjøp, men ikke sexsalg. Det ville blitt ramaskrik om kunden som kjøpte en piratvare fra en lovlig forretning skulle bli straffet, men selgeren av piratvaren går fri.

Er det et vikarierende motiv fra media når det drives klappjakt, særlig på Frp politikere?

Psst!! Er Høyrevelger selv.

2
55 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Frp politikeren som kjøpte seg et nummer i Riga blir utsatt for klappjakt fra norske medier. Har han gjort noe ulovlig?

Ulovlig er det vel, men det får være måte på hvor store krigstyper som skal brukes.

1

Norsk moralisme er sosialt diskriminerande. Skal ein i tillegg til å betala for sex med prostituert i utlandet betala gebyr (Er det ikkje det bot heiter no?) når ein kjem heim, har berre rikfolk råd til slikt!

2
elkat [sitat…] Er det ulovlig å kjøpe og selge sex i Riga? Så vidt jeg har bragt på det rene så har ikke Latvia innført en slik lov. I Norge er det forbudt å kjøre fortere enn 80 km/t ut...

I Norge er det forbudt å kjøre fortere enn 80 km/t utenfor tettbygd strøk, med mindre det er skiltet om noe annet. Som normann kan jeg da fortsatt kjøre i 110 i Sverige.

Jeg tror vi ikke skal nevne dette så mye. Dette kan sette griller i hodet på reguleringskåte sosialister.

2

Psst!! Er Høyrevelger selv.

Jeg er AP velger og faktisk enig i mye av det du skriver. Når saken først er avslørt må Frp vise hva partiet er laget av. Hvis de mener dette er en "fillesak" lar de Bård fortsette i sine verv og stille seg bak han. Hvis de sparker han ut, viser de ynkelighet og fortjener all dritt de kan få.

1

Kva med ein som har dobbelt statsborgarskap? Kan han liggja med ein prostituert i utlandet og syna til sitt andre statsborgarskap?

2

No har han, som Hagen påpeikte, ikkje tatt livet av eller skada nokon, og forbodet mot å kjøpe sex er det ingen oppegåande menneske som respekterer, så om dette er galt, vil nok heller vere eit spørsmål mellom han, FrP og veljarane. Det er akkurat som spørsmålet om Hareide deler seng med ho som han er trulova med: irrelevant for dei fleste andre enn KrF sjølve.

1
madiba [sitat…] Jeg er AP velger og faktisk enig i mye av det du skriver. Når saken først er avslørt må Frp vise hva partiet er laget av. Hvis de mener dette er en "fillesak" lar de Bård...

Frp driter bokstavelig på draget om de kaster Båprd Hoksund. Har han ikke gjiort noe galt, skal han heller ikke stilles til ansvar.

Velger Frp å gå til et slikt drastisk tiltak sier det mer om at partiet er i en desperat situasjon mht velgere. Da har partiledelsen tapt i mine øyne.

Stiller partiledelsen seg bak Hoksund får Frp mye mer sympati og respekt fra folket.

2

Vel, som ihuga sosialdemokrat, må jeg få si at jeg kjenner ikke mange sosialister, eller mennesker i hele tatt, som er enige i denne lovgivningen. Om man benytter seg av prostituerte eller ikke, er et privat anliggende.

Mvh Ch

2

Det er òg litt pussig at norsk rett gjer krav på "universell jurisdiksjon" i sakar som gjeld sexkjøp, då dette normalt sett ikkje vert nytta med mindre me snakkar om alvorlege brotsverk som Folkemord, Brotsverk mot menneskeslekta og krigsbrotsverk.

Det heile ber rett og slett litt preg av heksejakt...

1

Dette har ein viss parallell til surrogatborn. Surrogati er forbodi i Noreg, men ikkje for norske borgarar i utlandet - det har bl.a. sjefen for Politidirektoratet nytt godt av. Det er igjen ei sosialt diskriminerande ordning, berre rikfolk har råd til å fora opp ei kvinne i utlandet i heile ni månader..

1
valoto Dette har ein viss parallell til surrogatborn. Surrogati er forbodi i Noreg, men ikkje for norske borgarar i utlandet - det har bl.a. sjefen for Politidirektoratet nytt godt av. De...

sjefen for Politidirektoratet nytt godt av.

Du tenker på mamma Mæland? Ja, der var det ikke måte på hvor moralsk forkastelig det var å antyde at han hadde brutt Norsk lov.

Det er skuffende å registrere at Øyvind Korsberg mer enn antyder at Hogsrud må trekke seg fra alle verv.

1

Vonar at Siv Jensen no syner ho har bein i nasen og står opp for partifellen. Viser ho seg som ei moraliserande og "sjokkert" tante, er det over og ut...

1
valoto Dette har ein viss parallell til surrogatborn. Surrogati er forbodi i Noreg, men ikkje for norske borgarar i utlandet - det har bl.a. sjefen for Politidirektoratet nytt godt av. De...

Det er igjen ei sosialt diskriminerande ordning,

Helt klart. Det er øknomiske motiver som får disse kvinnene til å "låne ut kroppen sin" til rike mennesker som ønsker seg barn. Prostitusjon pr. def.

Jeg synes ikke de rike hvite feministene i Norge har så stor grunn til å heve hodet i kjølvannet av sexkjøpsloven. De fagre ordene om hvordan de skulle hjelpe kvinnene har latt bli med fagre ord. Det var nok ikke hensynet til kvinnene som drev frem loven, men heller hatet mot mennene.

2
madiba [sitat…] Setter en femmer på det siste. Blir nok et nakkeskudd.

Du har visst fått rett, politikaren skal ha trekt seg etter press frå onkel Hagen og tante Siv (?). Frp grev si eiga grav. Men det er skvisa, når partiet vil vera lov-og-orden-partiet må det gå inn for at lover må ein fylgja kor dumme dei enn måtte vera. På den andre sida er ein stor del av veljarane ikkej serleg glade i utidige lover og reglar, særleg når det gjeld sex og alkohol. Partiet byggjer ikkje på krf-veljarar.. Ikkje rart 40% av veljarane sit heime når alle parti er så supermoralistiske og lovlydige. Anders Lange med eggelikøren burde nok vekkjast opp frå dei døde.. Ein treng eit parti for antikonformistar som ikkje ynskjer at landet skal drukna i PK-konsensus...

3

Ikke så veldig ofte jeg støtter frp, men denne saken synes jeg har fått unødvendig store proporsjoner. Jeg aner ikke om sexhandel er lovlig i det landet. Men er det det har han strengt tatt ikke begått noe lovbrudd som helst. Er det også ulovlig for oss nordmenn å kjøre i over 100kmt på autobahn?

2
madiba [sitat…] Helt klart. Det er øknomiske motiver som får disse kvinnene til å "låne ut kroppen sin" til rike mennesker som ønsker seg barn. Prostitusjon pr. def. Jeg synes ikke de rik...

Jeg synes ikke de rike hvite feministene i Norge har så stor grunn til å heve hodet i kjølvannet av sexkjøpsloven. De fagre ordene om hvordan de skulle hjelpe kvinnene har latt bli med fagre ord. Det var nok ikke hensynet til kvinnene som drev frem loven, men heller hatet mot mennene.

Hadde de vaert interessert i kvinnenes ve og vel og faa slutt paa trafficing, saa hadde de legalisert prostitusjon paa lisensierte Bordell (med full helseoppfoelging).

1
focusen1 [sitat…] Hadde de vaert interessert i kvinnenes ve og vel og faa slutt paa trafficing, saa hadde de legalisert prostitusjon paa lisensierte Bordell (med full helseoppfoelging).

Helt enig med deg der. det er vel moralistene og de misforståtte kvinnesakskvinnene som ikke aksepterer at kvinner frivillig skal være objekter.

Legal bordell må være framtiden når alskens sykdommer florerer. Prostituasjoen er tross alt verdens eldste yrke - og ikke uten grunn.

1
Korrigerer [sitat…] Ja. http://www.kast-norge.no/Juss/Nyere-historie-om-sexkjøp-i-Norge/ "Forbudet gjelder i også for norske statsborgere/ personer hjemmehørende i Norge når de oppholder seg...

Forbudet gjelder i også for norske statsborgere/ personer hjemmehørende i Norge når de oppholder seg i utlandet."

Takk for opplysningen. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4234457.ece

Her beviser man vel at politiet prioriterer feil. Overfallsvoldtekter henlegges, til og med med kjent gjerningsmann ut fra ressurshensyn. Så skal man straffeforfølge en som har kjøpt seg et nummer fra en som sannsynligvis selger seg frivillig.

Kan man bevise at det er skjedd med tvang eller trafficing er saken annerledes.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...