Politikk - Norsk

xpoolman

Frank Aarebrot igjen !

Hørte nettopp på Norgesglasset på NRK P1 der Frank Aarebrot ble intervjuet i forbindelse med Hoksrud-saken. Der lirer Aarebrot utav seg at Hoksrud-saken er så som så, men at det som er mye mer alvorlig er Per Arne Olsens leilighetskjøp i 2010, der Olsen, i henhold til Frank Aarebrot, skaffet seg en rimelig leilighet på uærlig vis.

Altså, Olsen ble renvasket !

Hvordan kan så Aarebrot sitte og lire utav seg slikt svada i Norgesglasset ? Vel, det sier vel egentlig også mye om ARK....

2
82 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvordan kan så Aarebrot sitte og lire utav seg slikt svada i Norgesglasset ?

Du vet han er AP mann, sant?

2

Hvordan kan så Aarebrot sitte og lire utav seg slikt svada i Norgesglasset

Skal ikke ytringsfriheten gjelde hans meninger? Aarebrot setter fingeren på det punkt. Forbrytelse begått innen eller utenfor landets grenser.

Martin Schanke mener imidlertid at en Anna Anka i Riga, er en ikke sak.

1

Der lirer Aarebrot utav seg at Hoksrud-saken er så som så, men at det som er mye mer alvorlig er Per Arne Olsens leilighetskjøp i 2010, der Olsen, i henhold til Frank Aarebrot, skaffet seg en rimelig leilighet på uærlig vis.

Han fikk ikke noe billig leielighet. Men han fikk som 15 andre beboere i samme komplekset erstatning for div forhold.

1
Yazzy [sitat…] Skal ikke ytringsfriheten gjelde hans meninger? Aarebrot setter fingeren på det punkt. Forbrytelse begått innen eller utenfor landets grenser. Martin Schanke mener imidler...

Skal ikke ytringsfriheten gjelde hans meninger? Aarebrot setter fingeren på det punkt. Forbrytelse begått innen eller utenfor landets grenser.

Og kvifor skal Aarebrot, ein eller annan Strand i Dagsavisen, ei mengd AP-sympatisørar nærast ha fast jobb som kommentatorar i fjernsyn og statleg radio?

1

Det virker nesten som om det er Frank Aarebrots filosfi at det ikke spiller noen rolle om det er sant eller ikke, og at det avgjørende er hva folk tror er sant.

1

Hvordan kan så Aarebrot sitte og lire utav seg slikt svada i Norgesglasset ? Vel, det sier vel egentlig også mye om ARK....

Pussig hvor høy behovet for sensur er hos enkelte.

Aarebrot sier vel to ting:

1. At han ikke tror Hoksrud-saken skader FrP.

2. Han mener derimot leilighetskjøpet til P.A. Olsen var verre.

Det at et samlet bystyre i Tønsberg (inkl. FrPs gruppe) refset Olsen for brudd på kommunens etiske regler, samt at FrP gjorde et katastrofevalg (ned 16,4%) i Tønsberg, viser vel at Aarebrot har sine ord i behold.

1

Om Aarebrot ville ha vorti spurd om Støres teppegåve, ville han då ha svart at han totte båten til Stoltenberg var verre?

1
valoto Om Aarebrot ville ha vorti spurd om Støres teppegåve, ville han då ha svart at han totte båten til Stoltenberg var verre?

Heter det ikke "tykte"?

Hva Aarebrot ville ha sagt i hvilken som helst setting kan vi bare spekulere i.

Logikken og historien tilsier ihvertfall at det skal svært mye til for at han ikke har et godt poeng. Hoksrud-saken er glemt neste uke. Alt bråket i Tønsberg, inkl. tvilsomme leilighetskjøp, gjorde at partiet gjorde et katastrofevalg.

1
vaffanculo Det har nok å gjøre med at han blir kontaktet av media minst hundre ganger oftere også.

Dersom du ser kven som størt øvst på medias liste når det gjeld å fortelja allmenta kva ho skal tykkja (gamal bøying: tykkjer- totte), har dei underleg nok lyseraud farge så godt som alle. Av og til kan det koma av at mediafolk er sløve: Ei tid var det berre Grünfeldt eller noko slikt som hadde greie på sex og Vinje på språk. Likevel er det litt underleg at AP-sympatisørar nærast har monopol på å vera politisk ekspertise...

1
xpoolman [sitat…] Olsen har ikke begått noen forbrytelse, han ble renvasket !

Når man velger å bli rikspolitiker, så er det ikke bare Norges Lover man få forholde seg til. Det forventes også at man forholder seg til uskrevne moralske og etiske regler. Det er f.eks ikke likegyldig om en politiker sniker i køen, er utro mot kona eller går konstant på fylla. Det får som regel konsekvenser.

Olsen ble refset for brudd på interne, etiske regler i Tønsberg kommune. Samtlige representanter fra FrP stemte for denne refsen.

1
xpoolman [sitat…] Olsen har ikke begått noen forbrytelse, han ble renvasket !

Uinteressant i denne forbindelsen.

Det er svært mye en politiker kan gjøre for å svekke tilliten til seg sjøl og/eller partiet sitt, uten at det medfører lovbrudd. Og det er et faktum at Fr.p. i Tønsberg gikk svært mye tilbake. Å regne som meget sannsynlig at dette har sammenheng med bråket rundt Olsen og hans kumpan, trenger man ikke være valgforsker for å komme fram til.

1

Hvis Aarebrot ble hentet inn for å kommentere Hoksrud-saken (Hvordan klarer norsk media konsekvent bruke en "ekspertkommentator" som er en av landets mest sentrale, fanatiske ap-bakmenn)

Og fyren ender opp med å prate om en annen sak. Vel da er det en programleder som burde få sparken 5 minutter etter programmet. For så lenge Aarebrot ikke klarer å dokumentere noen klar link mellom disse sakene, så er Aarebrot's gnål om Olsen useriøst sprøyt.

Det ser ikke ut som norsk media har selv grunnleggende basiskunnskaper om sitt område. Men det er jo ikke overraskende, en stor andel av dem stemmer jo til venstre.

1
vaffanculo [sitat…] Kristin Clemet? Kåre Willoch? Carl I. Hagen? Øystein Stray Spetalen? Stein Erik Hagen?

Ja, kvifor har ingen av desse fått uttala seg i saka? Carl I. Hagen har då vel aldri vert nytta som ekspert på noko som helst? Ikkje dei to siste heller. Har heller ikkje inntrykk av at det er overforbruk på Clemet eller Willoch. Strand og Aarebrot derimot..... Og det verste er at mange ikkje er klar over at dei er AP-folk. Dei siglar under falsk ekspert-flagg.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
26 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...