Politikk - Norsk

Tolerant_bergenser

Kjent SV hallik etter SVs etterlengtede lovforbud

På debatten på Nrk sa de at dette med Frp er første gang det skjer.

Nå diskuteres Frp igjen som de alltid gjør når de gjør noe.

Var det diskusjon da dette var oppe tidligere i år? Jeg så det ikke og da ser jeg de fleste debattprogram.

SV veteran hallik

"Like etter at SVs etterlengtede lovforbud mot sexkjøp trådte i kraft, begynte SV-veteranen som hallik.

Sør-Trøndelag tingrett dømte nylig mannen til 75 dagers betinget fengsel med to års prøvetid og 37000 kroner i bot.

- Jeg var dumsnill, men jeg gjorde ikke annet enn å hjelpe kvinnene. Jeg kjøpte ikke sex av dem etter at lovforbudet inntrådte, men hjalp dem med hotell. Denne saken er en bagatell, og kan ikke sammenlignes med Birkedal-saken i Frp med trakassering og filming, sier SV-politikeren til VG.

Ifølge dommen avga han en uforbeholden tilståelse i retten.

Han har i en årrekke vært representant for SV i et kommunestyre.

60-åringen er dømt for tre tilfeller av hallikvirksomhet fra mars 2009 frem til oktober 2010. Han er ikke domfelt for å ha hatt fortjeneste på virksomheten, og heller ikke idømt noen form for inndragning.

Lovforbudet om sexkjøp ble innført i januar 2009 av den rødgrønne regjeringen, SV var en av pådriverne.

- Til tross for at siktede gjentatte ganger er pågrepet av politiet, har siktede fortsatt sin forbrytelse, heter det i dommen.

SV-veteranen skal ifølge dommen ha bestilt og betalt hotellrom i Trondheim for tre ulike prostituerte kvinner fra Øst-Europa.

- De ble mine venner, jeg har til og med vært i Polen og besøkt dem hos familiene deres, sier politikeren.

SV-veteranen opplyser nå at han vil trekke seg formelt fra alle politiske verv.

- Jeg gjør det for ikke å skade SV foran kommunevalget, sier han.

Politiets innsats mot prostitusjon i Trondheim avslørte politikerens aktiviteter.

Ifølge mannen ble han blant annet pågrepet da han hentet en av kvinnene på flyplassen, kjørte henne til hotellet og låste henne inn på rommet.

- Han har kommet i kontakt med de prostituerte og det har utviklet seg slik at han ordnet hotellrom for dem. Tanken hans var nok å hjelpe dem, men det er straffbar hallikvirksomhet, sier politiadvokat Lise Rognes ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Han er i tillegg dømt for et forsøk på å kjøpe seksuelle tjenester for 1000 kroner i Trondheim sentrum. Politikeren innrømmet også promillekjøring.

Nyttårsnatten 2010 ble han tatt med 1,19 i promille bak rattet, og ble dømt selv om bilen ikke rikket seg."

3
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det blir jo en helt annen sak - mannen var ikke fra frp, og da skal saken dysses ned. Sånt skal etter tv2 og Vg kun skje med frp, og kun dem - alt annet skal dysses ned til ingenting.

Sannheten har dårlige kår i det her landet.

1

En fyr var pimp i Norge og fikk 37k i bot, en annen kjøpte seg en beta i utlandet og fikk 25k i bot.

1

SV var forkjempere for lovforbudet og så etter at loven blir vedtatt blir en SV veteran hallik. Den saken er verre enn Frp da SV kjempet for loven.

1
Maxtzro Det blir jo en helt annen sak - mannen var ikke fra frp, og da skal saken dysses ned. Sånt skal etter tv2 og Vg kun skje med frp, og kun dem - alt annet skal dysses ned til ingenti...

Det blir jo en helt annen sak - mannen var ikke fra frp, og da skal saken dysses ned. Sånt skal etter tv2 og Vg kun skje med frp, og kun dem - alt annet skal dysses ned til ingenting.

Tull. Du ser jo sjølv linken til saken på VG-nett. Det er vel ikkje så rart at det blir gjort skilnad på ein kommunestyrerepresentant og ein stortingsmann?

1

På debatten på Nrk sa de at dette med Frp er første gang det skjer.

Hva er "første gang det skjer"?

Hvis det er snakk om bot for kjøp av sex i utlandet, så er det vitterlig første gang det skjer.

Et uttall mennesker er bøtlagt for kjøp av sex i Norge. Også for hallikvirksomhet.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...