Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

GalMannIStudio

så da kan vi glemme den saken..............

Ja, for hvis kroppsmassaje = sex hadde vel halve Norges befolkning sittet i fengsel......

1

Til Dagbladet sier Hoksrud at han fikk massasje over hele kroppen, men at det aldri var noe samleie. - Fordi jeg fikk et TV-kamera opp i ansiktet og ble helt perpleks. Freppere er uskyldige..............

Og dette er så troverdig at jeg synes alle skal be Hoksrud om unnskyldning og la ham få alle verv tilbake! Hehe, hvor mye har han betalt dama denne gangen ?

1

Fordi jeg fikk et TV-kamera opp i ansiktet og ble helt perpleks.

Sexkunder er skamfulle og ønsker minst mulig styr om slike saker. Derfor er det ikke så rart at han sa det han sa. Han tenkte vel at da blir saken raskere ute av mediabildet enn hvis han nekter og kanskje må stille i en sirkusforestilling av en rettsak.

2

Hvis det hele er regissert av TV2 så håper jeg de ansvarlige får sparken langt faenivold. Hvilke idioter er det som prøver å få en uskyldig familiemann tatt for sexkjøp på den måten? Hva har ikke familien hans gått igjennom de siste dagene?

Hvis det stemmer at mannen er uskyldig så har TV2 dreti mer på draget nå en den gangen Helskog & Co ymtet frempå at Dæhlie og gjengen var dopet.

1

Herregud (er ateist, så det ordet bruker jeg sjelden) tv2 ha her ødelaget ett liv ved å fremprovosere en løgn. Kroppsmassasje er fult lovlig i norge.

Jeg har ikke ord, nå må pressen virkelig gå inn i "rottehullet sitt" som Carew sa og ta ett ordentlig oppgjør med fordommene sine. Nå kan vi rett og slett ikke stole på ETT eneste ord dere sier.

Politiet har i tilllegg begått justisdrap ved å bøtelegge på fabrikerte bevis.

Pappasmurf

1
FFK1903_ Hvis det hele er regissert av TV2 så håper jeg de ansvarlige får sparken langt faenivold. Hvilke idioter er det som prøver å få en uskyldig familiemann tatt for sexkjøp på den måte...

Hvis det hele er regissert av TV2 så håper jeg de ansvarlige får sparken langt faenivold

tv2 har blitt veldig venstreorientert etter de fikk nye eiere....elendige krefter har satt seg mål om å ta over den en gang objektive kanalen

1
Pappasmurf Herregud (er ateist, så det ordet bruker jeg sjelden) tv2 ha her ødelaget ett liv ved å fremprovosere en løgn. Kroppsmassasje er fult lovlig i norge. Jeg har ikke ord, nå må presse...

Herregud (er ateist, så det ordet bruker jeg sjelden) tv2 ha her ødelaget ett liv ved å fremprovosere en løgn.

Jeg har ikke ord, nå må pressen virkelig gå inn i "rottehullet sitt" som Carew sa og ta ett ordentlig oppgjør med fordommene sine. Nå kan vi rett og slett ikke stole på ETT eneste ord dere sier.

Pappasmurf

Rette eller galt ? Riktig eller løgn ? Hva TV2 gjorde var rivruskende galt . På godt norsk , et råttent spill .

1

Dette må være tidenes storm i et vannglass. Det skjer viktigere ting her i verden som for eksempel sultkatastrofen i Somalia og flommene i Pakistan. Faen så latterlige vi nordmenn er.

1
Andropov [sitat…] En rettssak?

Ansolutt! Den nye loven som halve Norges befolkning er i mot i følge en fersk undersøkelse trenger en rettsak. Bevisene i form av troverdigheten til prostituerte og at man ikke bryter loven i det aktuelle landet er blant annet forhold som kunne gitt disse feministlovgiverne noen skikkelige blåveiser.

Det er sterke økonomiske interesser som ikke ønsker å blåse hvem som er deres klienter. Den aktuelle massøren til Hogsrud får nok kjørt seg av sine.

1

Både Hoksrud og «Nicole» sier det ikke var sex

sier nå at det kun var snakk om kroppsmassasje.

Til Dagbladet sier Hoksrud at han fikk massasje over hele kroppen, men at det aldri var noe samleie. - Fordi jeg fikk et TV-kamera opp i ansiktet og ble helt perpleks.

Freppere er uskyldige.

[Slettet]

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...