Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Brezjnev [sitat…] Ofte, men når TV2 opptrer som politisk aktør så er det politikk. Du er hjertelig velkommen til å delta med det du måtte ha på hjertet.

Du er hjertelig velkommen til å delta med det du måtte ha på hjertet.

Takk for det... :-)

Det ser ut som det er medias etiske oppførsel du først og fremst vil debatere..... Og i og med at du helst vil diskutere den her på politik norsk, så lurer jeg på om du ønsker en politisk styring av mediene?... Skal stortinget vedta etiske lover som media må forholde seg til?...

1

Jeg regner med at Årsæther kan bevise påstandene om at pengene som Hoksrud har betalt har gått til "Men av verdens mest kyniske industrier, som lever av menneskehandel og narkotikaomsetning."

Om ikke så bør Hoksrud vurdere et søksmål, menneskehandle er noe helt annet og med helt annen strafferamme. Påstandene er dermed injurierende av Tv2 og de bør enten dokumentere påstandene eller erklære de døde og maktesløse.

Tv2 spesielt og media generellt har med denne saken gått over en ny barriære og hver enkelt journalist må gjøre en vurdering om de kan være med på denne utviklingen. De har et personlig ansvar om de vil være med disse overgrepene i deres arbeidsgiveres regi. Kampen mot main stream media har foregått lenge i en rekke land, og jeg tror denne saken vil gjøre at det også eskalerer i Norge. Internett gjør at man får alternative debatter og alternative kilder, og når man ser media sin vilje til å gå over lik for politisk makt og penger er det flere og flere som får nok og søker andre kilder.

Jeg vil ha null problemer med å bekjempe hver eneste journalist som jobber i tabloide medier. Det er et personlig valg de tar og da må de også ta konsekvensene av sine handlinger, og for meg er et utvilsomt at media har minst like mye makt som politikere. Så alle lovbrudd, umoralskheter, kameraderi og bakvaskelser som slike journalister gjør er nå fritt å omtale og spre informasjon rundt.

1
Kong_Gilmour100

Meget godt innlegg fra TS som jeg slutter meg til. Fått fornyet respekt for deg som debattant etter en rekke svært gode innlegg i kjølvannet av Hoksrudsaken, bare så det også er sagt denne fredags fomiddagen.

1

Det er også å håpe at noen av de berørte parter i saken klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg, siden det kun er en av de berørte som kan gjøre dette.

For så vidt, men siden Sjefen over alle sjefer allerede har frikjent TV2 så blir det litt nytteløst.

Det hadde dog vært veldig interessant å følge dagens morgenmøte i TV2-redaksjonen, når de nå tydeligvis skjønner at det de trodde var gull viste seg å være ren gift for dem.

1
KongBob [sitat…] Takk for det... :-) Det ser ut som det er medias etiske oppførsel du først og fremst vil debatere..... Og i og med at du helst vil diskutere den her på politik norsk, så l...

Det ser ut som det er medias etiske oppførsel du først og fremst vil debatere...

I en sak hvor de opptrer som politiske aktører, ja. Jeg ser det er argumenter for å påpeke at dette bør tas på Media, men da bør man for skams skyld løpe rundt i alle de andre trådene og be om at de flyttes til Sex eller Samliv også. Med det avslutter jeg den delen av diskusjonen, og overlater til moderatorlauget å være overdommer i saken.

1
Bitbiter [Slettet]

Det kan også være verdt å ta en titt på hva Hoksrud faktisk innrømmer i de artiklene TV2 og andre medier har om saken. Så vidt jeg ser sier han selv at han har "gjort noe dumt" og lignende, mens det er TV2 som skriver "Hoksrud innrømmer å ha kjøpt sex". Og gir dermed leserne/seerne nøyaktig det inntrykket de ønsker, at her har det vært snøfting, grynting og utveksling av kroppsvæsker.

Det står i ganske sterk kontrast til hva den latviske kvinnen, Hoksrud selv og politiet forteller om hendelsen i dag.

1
Brezjnev [sitat…] I en sak hvor de opptrer som politiske aktører, ja. Jeg ser det er argumenter for å påpeke at dette bør tas på Media, men da bør man for skams skyld løpe rundt i alle de a...

Helt enig i at politikk norsk renner over av tråder som strengt tatt ikke hører hjemme der....

Og det var ikke ment som kritikk mot deg Brezjnev... Jeg lurte kun på om du ville blande inn politisk styring av mediene, noe jeg ikke kunne se i åpningsinnlegget... Det bar preg av å ville diskutere medieas tvilsomme etikk....

1
Brezjnev [sitat…] For så vidt, men siden Sjefen over alle sjefer allerede har frikjent TV2 så blir det litt nytteløst. Det hadde dog vært veldig interessant å følge dagens morgenmøte i TV2-...

For så vidt, men siden Sjefen over alle sjefer allerede har frikjent TV2 så blir det litt nytteløst.

Han bestemmer vel ikke dette helt alene.

Her er forøvrig et "glupt" utspill fra sjefen over alle sjefer:

Per Edgar Kokkvold mener andre politikere bør ha ryggrad til å erkjenne ulovlige sexkjøp. http://www.aftenposten.no/kul_und/article4235103.ece – Hvis det er andre på Stortinget som har kjøpt sex etter lovforbudet i 2009, så håper jeg de vil stå frem i offentlighet. Det bør de ha ryggrad og anstendighet nok til å gjøre, uansett om sexkjøpet har skjedd i utlandet eller her hjemme, sier Kokkvold til Aftenposten.no. Men han innrømmer selv at dette er naivt. Og der er jeg tilbøyelig til å være enig med ham.

1

Noen bør vel også tipse pressen om TV2 sin høye utgiftpost til alkoholgaver til de ansatte.

1
Tortelini [sitat…] Han bestemmer vel ikke dette helt alene. Her er forøvrig et "glupt" utspill fra sjefen over alle sjefer: Per Edgar Kokkvold mener andre politikere bør ha ryggrad til å erk...
Instantcoffee

Hvis det er andre på Stortinget som har kjøpt sex etter lovforbudet i 2009, så håper jeg de vil stå frem i offentlighet.

Ja, det skulle vel blitt litt av et fråtseparty. For journalister skulle vel det blitt bedre enn sex. Sex har de kanskje fått nok av når de følger norske politikere rundt på massasjeinstitutter verden over.

1

Anbefaler alle å sende epost til Tv2 og si nøykatig hva dem mener. De fortjener å føle det blåser litt!

1
arkles Hva med journalister da, Kokken ? Burde de stå fram de og vel, men da må man kanskje ta tv2 nyhetskanalen i bruk for å få plass til alle..

Hva med journalister da, Kokken ?

God spørsmål, men Kokkvold vet jo like godt som alle oss andre at journalister meget nødig skriver om andre journalister. At de skal begynne å gå hverandre like grundig etter i sømmene som de gjør med andre maktmennesker er bent frem utenkelig.

Jeg vet i hvert fall hva jeg ønsker meg til jul, og det er at resten av media endevender Jan Ove Årsæthers gjøren og laden. Det kunne man sikkert fått mye fine oppslag ut av.

1

Ja, det hadde tatt seg ut. La oss kalle journalisten for "sexkjøperen".

Og konfrontert med at han var filmet hadde sexkjøperen kastet kortene og innrømmet for åpent kamera å ha kjøpt sex. Men at dette var første og eneste gang.

Noen dager senere, når saken går i media, hadde sexkjøperen sagt til noen journalister at han ikke ville kommentere om han også har kjøpt sex tidligere.

Til noen journalister hadde han sagt et klart nei på at han hadde kjøpt sex tidligere.

Til andre hadde han fortalt at han ikke kunne vite om han hadde kjøpt sex tidligere.

Samtidig var det gitt mange uttalelser fra sexkjøperen om at han ikke burde gjort dette og at han ville angre på det han hadde gjort resten av livet.

Et par dager senere hadde sexkjøperen og hans arbeidsgiver(?) som har åpenbar omdømmerisiko, klart å organisere samkjørte forklaringer både fra sexselgeren og sexkjøperen om at sexkjøperen allikevel IKKE hadde kjøpt sex.

Det hadde vært en god historie.

1

Endelig noen som fører seriøs kritikk av TV2. Straffenivået er helt klart en viktig faktor, jounalistisk sett. At man griper til denslags jounalistiske metoder for å avsløre noe så banalt er oppsiktsvekkende.

Jeg håper Hoksrud tar saken til PFU.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...