Politikk - Norsk

SL2011

FRP - Et Lekkende Pappbeger?

En Stortingsrepresentant reiser til Riga sammen med to yngre karer på guttetur. Det er ikke et scenario folk flest ser for seg en Stortingsrepresentant i, og de fleste ville nok anta at det var snakk om en FRPer. For det er ett eller annet med FRP når det kommer til kameratskap på fritida som skiller seg fra alle andre partier. Iallfall om vi skal tro avsløring etter avsløring.

I den siste avsløringen, så er det snakk om et besøk på en strippeklubb, hvor Stortingsrepresentanten har betalt for en tjeneste. De yngre karene sier at de forlot klubben så raskt de skjønte at det var en strippeklubb. Hvorfor ble da Stortingsrepresentanten værende igjen? Det lukter svidd.

Stortingsrepresentanten har vært i avhør hos politiet, og politiet anser saken som ferdig etterforsket. Samme dag forteller Stortingsrepresentanten til Dagbladet at han ikke har gjort noe som tilsier at han skal få en bot på 25000 kr. Hvorfor fortalte ikke Stortingsrepresentanten dette til politiet? Har ikke Stortingsrepresentanten tillit til politiet?

Norge kan ikke ha Stortingsrepresentanter som ikke har tillit til politiet, uansett hva Martin Schanche mener om gutteturer:

- Om noen har blitt sugd eller ronka eller har hatt sex i Riga er vel ikke noe å lage sak på nyhetene av. Verden er så full av elendighet og dette er et slag i trynet på alle de som sulter i Afrika, sier Schanche til «God kveld Norge».

Det ultimate spørsmålet alle stiller seg nå er hvorvidt denne saken er dråpen som får begeret til å flyte over for velgerne. Er dette begynnelsen på slutten for FRP? Eller er FRP et lekkende pappbeger som aldri flyter over?

Hva mener dere?

1
43 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva mener dere?

At dere som stemmer rødgrønt bør være mer bekymret for at en av deres ordførere er siktet for voldtekt, enn en FrP-politiker som har fått massasje i Latvia.

Det er da svært så lang tid dere sosialister bruker på å bekymre dere for FrP og partiets velgerne.

3
VMRO [sitat…] At dere som stemmer rødgrønt bør være mer bekymret for at en av deres ordførere er siktet for voldtekt, enn en FrP-politiker som har fått massasje i Latvia. Det er da svær...

Så FRPs pressemelding er bare tull og han skulle ikke ha trukket seg fra sine tillitsverv?

Trekker seg fra tillitsverv

Bård Hoksrud har i dag meddelt at han trekker seg fra tillitsverv i partiet og i stortingsgruppen.

Hans folkevalgte verv som stortingsrepresentant berøres ikke av saken som ble kjent på TV2 i går kveld.

Politiet i Telemark har i dag åpnet etterforskning i saken, fordi kjøp av seksuelle tjenester er straffbart for nordmenn – også når det skjer i utlandet.

FrPs nestleder, Per Sandberg, sier han er fornøyd med Hoksruds beslutning og tar den til orientering.

- Dette viser at Hoksrud forstår det politiske alvoret i situasjonen. Dette er nå en sak mellom ham, hans familie og politiet, avslutter Sandberg.

1

Er det noen her som virkelig tror at menn i andre partier har så mye bedre moral enn Hoksrud? At Hoksrud er den eneste som har hatt omgang med en prostituert? Dette skjer hos menn i alle partier inkludert KRF. Men i denne saken øyner media enda en sjanse til å sverte FRP og den gripes til det fulle.

2

Stortingsrepresentanten har vært i avhør hos politiet, og politiet anser saken som ferdig etterforsket. Samme dag forteller Stortingsrepresentanten til Dagbladet at han ikke har gjort noe som tilsier at han skal få en bot på 25000 kr. Hvorfor fortalte ikke Stortingsrepresentanten dette til politiet? Har ikke Stortingsrepresentanten tillit til politiet?

[Slettet]

1
Antiraddis Er det noen her som virkelig tror at menn i andre partier har så mye bedre moral enn Hoksrud? At Hoksrud er den eneste som har hatt omgang med en prostituert? Dette skjer hos menn...

Er det noen her som virkelig tror at menn i andre partier har så mye bedre moral enn Hoksrud?

Når det gjelder moral ang. å kjøpe sex, så er svaret ja. Jeg tror de som sitter på Stortinget har jevnt over høyere moral enn Hoksrud.

Det inkluderer selvsagt også representantene fra FrP. Vet ikke hvorfor du utelot dem i spørsmålet.

1
hotram [sitat…] [Slettet]

Dette sa han til Dagbladet i går:

Bård André Hoksrud svarte da Dagbladet ringte seint i går kveld. Han var orientert om at Dagbladet hadde møtt «Nicole», men ikke om alt hun hadde sagt.

- Hva gjorde du på rommet med «Nicole» på massasjeinstituttet?

- Jag fikk massasje, men det var aldri noe samleie.

- Hva slags massasje?

- Det var massasje over hele kroppen.

- Hva skjedde da du gikk ut av massasjeinstituttet sammen med «Nicole»?

- Jeg tok en drosje for å ta ut penger. Det tok ikke så lang tid. Det var 1500 lat, sier Hoksrud.

- Du tok henne ikke med til hotellet?

- Nei, jeg hentet penger, og dro tilbake til massasjeinsttuttet, sier Hoksrud.

Hvorfor innrømmet du sex hvis det var noe annet som skjedde?

- Fordi jeg fikk et TV-kamera opp i ansiktet og ble helt perpleks, sier Hoksrud.

Faktisk så fant jeg nå enda en sak fra Dagbladet hvor han har uttalt følgende i dag:

Dagbladet har i formiddag vært i kontakt med Bård Hoksrud. Han ønsker ikke å gå i detalj, men innrømmer overfor Dagbladet at han ikke var en helt passiv kunde.

- Jeg fikk massasje over hele kroppen, og jeg berørte henne. Det har jeg også forklart til politiet, sier Bård Hoksrud til Dagbladet.

Hvordan og hvor han berørte kvinnen, ønsker han ikke å utdype nærmere.

...

Til dagens Dagbladet forteller den prostituerte kvinnen i Riga at hun aldri hadde sex med Hoksrud.

- Jeg hadde ikke sex med denne norske politikeren. Han sa han var gift og hadde familie, og at han ikke ville ha sex, sier kvinnen, som kalle seg Nicole, til Dagbladet.

Kvinnen sier hun utførte klassisk massasje på Hoksrud, men at det ikke var kjønnslig omgang.

Klassisk massasje og massasjeinstitutt må være en vesens forskjell fra strippeklubb og berøring av kvinnekropp.

Hva er poenget med å endre historie frem og tilbake?

1
SL2011 Så FRPs pressemelding er bare tull og han skulle ikke ha trukket seg fra sine tillitsverv? Trekker seg fra tillitsverv Bård Hoksrud har i dag meddelt at han trekker seg fra tillits...

Så FRPs pressemelding er bare tull og han skulle ikke ha trukket seg fra sine tillitsverv?

Det har jeg ingen formening om, jeg synes bare det er merkelig at dere som stemmer rødgrønt er mer opptatt av en FrP-politiker som fikk massasje i Litauen enn at en rødgrønn ordfører faktisk har voldtatt en mindreåring jente.

1
SL2011 Dette sa han til Dagbladet i går: Bård André Hoksrud svarte da Dagbladet ringte seint i går kveld. Han var orientert om at Dagbladet hadde møtt «Nicole», men ikke om alt hun hadde...

Hva er poenget med å endre historie frem og tilbake?

Historien er da egentlig ikke endret. BH sier vel i det som er gjengitt fra politiavhør at han har fått massasje "både her og der".

det vil kunne straffes som sexkjøp, selv om det finner sted noe penetrering.

At hun i latvia kaller det "klassisk massasje" får heller bli et spørsmål om hva hun legger i ordet klassisk massasje

1

Hvorfor synes du dette er mer alvorlig enn ordføreren som har gjort begått overgrep mot en mindreårig?

1
vaffanculo [sitat…] Når det gjelder moral ang. å kjøpe sex, så er svaret ja. Jeg tror de som sitter på Stortinget har jevnt over høyere moral enn Hoksrud. Det inkluderer selvsagt også represe...

Når det gjelder moral ang. å kjøpe sex, så er svaret ja. Jeg tror de som sitter på Stortinget har jevnt over høyere moral enn Hoksrud.

Hvordan måler man hva som er høy eller lav moral? Hvorfor er kjøp av sex lav moral? I de fleste land er slikt helt greit, men ikke i patetiske Norge. Så mener du at vi her i Norge har høy moral, mens folk i Nederland for eksempel har lav moral? Skal vi usle 5 millioner sitte her å dømme flere 100 millioner av mennesker?

1

Vaffanculo...det var i såfall en feil fra min side, poenget var i hvertfall at menns moral på dette området ikke nødvendigvis er bedre om du stemmer SV eller KRF enn om du stemmer FRP. Hvis du virkelig tror det så vil jeg påstå at det er en noe naiv tankegang. Eneste forskjellen er at en AP representant i samme ærend i Riga, neppe ville blitt forfulgt i utgangspunktet, eller fått så stor oppmerksomhet i media.

Vatikanet er jo imot sex utenom ekteskap, det forhindrer da ikke enkelte prester i å ha seg med hverandre, unge gutter, unge jenter eller nonner. Så ikke fortell meg at en politisk korrekt nisse på stortinget føler noen større lojalitet til landets latterlige sexkjøpslov enn en som representerer FRP gjør.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...