Politikk - Norsk

panda46

TV2 - Rent mel i posen

Ifølge VG

http//:www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10038863

gjorde Hoksrud sine krumspring i Riga torsdag i forrige uke.

TV2 blåste nyheten onsdag kveld. Hvorfor satt TV2 på nyheten i 6 dager før de kjørte saken ut?

I flge VG i denne artikkelen i kveld: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10039050

så ble partiet i ordførersaken gjort kjent med denne saken tirsdag denne uken.

Hvorfor blåser TV2 saken mot Hoksrud dagen etter at partiet til ordføreren er gjort kjent med hans sak?

Dette lukter pill råttent. Er det slik at Hoksrud må bøte med sitt politiske liv for å ta trykket av ordførersaken?

3
55 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

overvektige_meg

Hvorfor blåser TV2 saken mot Hoksrud dagen etter at partiet til ordføreren er gjort kjent med hans sak? Dette lukter pill råttent. Er det slik at Hoksrud må bøte med sitt politiske liv for å ta trykket av ordførersaken?

Du har selv svaret

1

Så du mener at TV2 ventet på med å publisere sin sak fordi de visste at familien til jenta ville anmelde ordføreren på søndag? Og de kjørte saken dagen før ordførersaken eksploderte, for å dekke over denne?

Argumentet ditt henger ikke på grep....

1

Jeg startet en tråd på onsdag litt over 8, kanskje nærmere 9, og det var ikke lenge etter at vg hadde en notis om mistenkt ordfører. Det sto hverken kommune eller parti. Egentlig en veldig kort sak.

Så startet 21-nyhetene på tv2 og deres "sex-sak" er hovedsak.

1

Jeg merket meg også det. Rett etter at man i VG leste om overgrepssaken med ordføreren, så kunne man lese "Hovesaken nå" om Hoksrud.

"Hovedsaken nå" var altså ikke det som overgrepssak, men sexkjøp! Ikke en sak der en politikeres blir siktet for overgrep på mindreårige, men frivillig samhandling mellom samtykkende voksne, ikke en sak om en ordførers misbruk av mindreårige, men en sak oppstått som en følge av tvilsom taboloid journalistikk fra TV2/A-pressen.

1
Rhabagatz Så du mener at TV2 ventet på med å publisere sin sak fordi de visste at familien til jenta ville anmelde ordføreren på søndag? Og de kjørte saken dagen før ordførersaken eksplodert...

Da kan jeg opplyse at jeg startet denne tråden

Link: http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/tema/1676673/tittel/ny-politiker-skandale-under-oppseiling/side/1

som var rotfestet i denne saken: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10038830

Er det ikke interessant hvordan Vg er veldig sparsommelig med informasjon. De opplyser hverken om parti, region etc.

Og denne tråden startet før 21.00.

Så i denne tråden så kommer denne saken: http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/stortingspolitiker-kjoepte-sex-i-riga-3591400.html

Men ettersigende så skal altså dette forholdet ha skjedd nesten en uke før. Så hvorfor har Tv2 valgt å holde på denne saken?

1
qop Jeg merket meg også det. Rett etter at man i VG leste om overgrepssaken med ordføreren, så kunne man lese "Hovesaken nå" om Hoksrud. "Hovedsaken nå" var altså ikke det som overgrep...

Det som også er interessant er at medier i utgangspunktet vil jo være avventende til å være aktiv å pushe andre mediers saker. Det skyldes det enkle faktum at man må oppgi kilden og da driver man reklame for andre medier.

Men akkurat når det gjelder Hoksrud, så tenker man ikke i de baner. Alle medier av betydning i dette landet hadde denne saken som hovedsak.

Og likevel så prater pressen om at det skal være "mangfold". Hvor mye "mangfold" så man fra like etter 21 på onsdag. Det som er det reelle "mangfoldet" i norsk presse, kan egentlig defineres utfra hvor stor andelen av den journalistiske nesen de kan presse opp i rassen til Jens Stoltenberg.

3
Bitbiter Det som også er interessant er at medier i utgangspunktet vil jo være avventende til å være aktiv å pushe andre mediers saker. Det skyldes det enkle faktum at man må oppgi kilden o...
Kong_Gilmour100

Og likevel så prater pressen om at det skal være "mangfold". Hvor mye "mangfold" så man fra like etter 21 på onsdag. Det som er det reelle "mangfoldet" i norsk presse, kan egentlig defineres utfra hvor stor andelen av den journalistiske nesen de kan presse opp i rassen til Jens Stoltenberg.

Videre var det jo jævlig søtt hvordan hele kobbelet av rødgrønne sosialistkommentatorer fikk boltre seg fritt i beste sendetid på ARK i gårsdagens "debatt". Har hadde man sørget for å invitere inn hele eliten av det såkalte kommentatorkorpset.

Anført av Arne "AP for alltid" Strand og Elisabeth "men Jens vant debatten" Skarsbø-Moen.

Fy faen for en gjeng.

3

At tv2 venter 6 dager med å avsløre at Hoksrud fikk massasje viser med tydelighet hvilken alvorlig forbrytelse han begikk. Så på svensk tv at enkelte sykehus tilbød massasje til sengeliggende pasienter, de viste til at blodtrykket og puls gikk ned.

Utvilsomt en av regimets egene som sitter i klisteret i Gudbrandsdalen, Hoksrud er bare en avledning.

2

TV2 blåste nyheten onsdag kveld. Hvorfor satt TV2 på nyheten i 6 dager før de kjørte saken ut?

>>> Vil tippe TV2 ville være 110% sikre før de kjørte ut en slik sak og sitter nok igjen på ett par ess i ermet dersom Hoksrud og kvinnen plutselig skulle endre forklaring osv. Det er i allefall slik de aller fleste media opperere når det gjelder slike saker.

De snakket jo også med Hoksrud før de publiserte saken og opplyste om hva de kom til å publisere.

1

Et par ting jeg stusser litt på.

Har de politikerne som nå mener at fremgangsmåten til TV2 er legitim tenkt på at de selv kan bli utsatt for samme metodikk ?

Da kan man liksom ikke brøle opp om uetiske metoder, når de har bejublet TV2 her, og vi har denne saken som presedens.

Det andre jeg stusser på, hva om Hoksrud blir funnet "hengende i taklampa", hva gjør TV2 da ?

1
fazz [sitat…] >>> Vil tippe TV2 ville være 110% sikre før de kjørte ut en slik sak og sitter nok igjen på ett par ess i ermet dersom Hoksrud og kvinnen plutselig skulle endre forklaring...

Vil tippe TV2 ville være 110% sikre før de kjørte ut en slik sak og sitter nok igjen på ett par ess i ermet dersom Hoksrud og kvinnen plutselig skulle endre forklaring osv. Det er i allefall slik de aller fleste media opperere når det gjelder slike saker.

Det er selvsagt mulig, men da bør de snart legge dem frem. For denne saken er i ferd med å undergrave kanalens troverdighet fullstendig, når selv kollegene deres i Dagbladet kjører saker som direkte går mot TV2s fremstilling sier det litt om hvor ille det er.

Journalister gjør vanligvis ikke slik mot hverandre.

1

Hvorfor blåser TV2 saken mot Hoksrud dagen etter at partiet til ordføreren er gjort kjent med hans sak?

Dette lukter pill råttent. Er det slik at Hoksrud må bøte med sitt politiske liv for å ta trykket av ordførersaken?

Ja, det er jo åpenbart. Pedo-ordføreren er forøvrig avslørt på flere nettforum.

1
muligdet [sitat…] Ja, det er jo åpenbart. Pedo-ordføreren er forøvrig avslørt på flere nettforum.

Nå foreligger det jo verken tilståelse eller tiltale her så det å kalle vedkommende en pedo-ordfører er kanskje å ta litt hardt i. Vedkommende har i denne situasjonen rett på å nyte godt av både anonymitet og uskyldspresumpsjon.

Når det er sagt så forstår jeg at enkelte undres på om vedkommende ville vært like anonymisert hadde han tilhørt FrP. Jeg ser iallefall ikke bort fra at partitilknytningen hadde vært av større tabloid interesse da. Jeg velger likevel å naivt tro på det gode i mennesker, også de fleste bladfyker, til det motsatte er bevist.

Hva TV2 angår i den andre saken rundt Hoksrud anser jeg det motsatte som bevist. Min tro på deres redelighet, evne til å vurdere forholdsmessighet mellom sak og virkemiddel og evne til å lytte til konstruktiv kritikk er borte. Min respekt for dem er borte.

1
rogerramjet At tv2 venter 6 dager med å avsløre at Hoksrud fikk massasje viser med tydelighet hvilken alvorlig forbrytelse han begikk. Så på svensk tv at enkelte sykehus tilbød massasje til se...

At tv2 venter 6 dager med å avsløre at Hoksrud fikk massasje viser med tydelighet hvilken alvorlig forbrytelse han begikk. Så på svensk tv at enkelte sykehus tilbød massasje til sengeliggende pasienter, de viste til at blodtrykket og puls gikk ned.

Tv2 avslørte vel at han kjøpte sex. Noe han har innrømmet og fått straff for.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
12 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
20 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
5 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...