Politikk - Norsk

startelver

Den siktede ordføreren vil tilbake på jobb

Ordføreren fra SP eller AP som har forgrepet seg på mindreårige vil tilbake på jobb da han mener han har støtte fra kommunen sin.

Så det å forgripe seg på en mindreårig jente er en mindre forseelse i Norge i forhold til å få sex massasje i Riga og bildet sitt brettet ut for hele Norge virker det som

Vil du tilbake på jobb herr ordfører så vis ansiktet ditt!

La oss få se det smilende trynet ditt på forsiden i alle aviser.

Han skulle selvfølgelig mistet jobben sin , og trukket seg. Men media vil det annerledes, TV2 var ikke der dessverre.

2
69 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så det å forgripe seg på en mindreårig jente er en mindre forseelse i Norge i forhold til å få sex massasje i Riga

Tja, det kommer litt an på hvilket parti man kommer i fra. Er man i Ap, Sp eller Sv så spiller ikke noen overgrep noen rolle. Men er man i FrP, ja da handler det om noe helt annet. Da er kjøp av sex langt mer alvorlig en noe annet. Det må vi da forstå.

1

>>> Uten å forsvare denne ordføreren, men er ikke ett av prinsippet i vårt rettssamfunn at en er uskyldig til det motsatte er bevist?

2

Han skulle selvfølgelig mistet jobben sin , og trukket seg

Selv om han muligens er uskyldig ? Det er ikke til å tro hvor mange selvbestaltede aktorer, enmannsjuryier og dommere det finnes her inne. Imponerende.

2

Han skulle selvfølgelig mistet jobben sin , og trukket seg. Men media vil det annerledes, TV2 var ikke der dessverre

Nå er han siktet, ikke dømt. Synes forsåvidt det er greit at han er anonymisert så lenge ingen tiltale eller tilståelse foreligger. Og hvis han blir sjekka ut av saken har jeg ingen betenkeligheter med at han kommer tilbake i jobb.

Hvis han derimot får en alvorlig tiltale rettet mot seg og fortsatt er anonym i media, da kan vi begynne å snakke om forskjellsbehandling.

1

Ordføreren fra SP eller AP som har forgrepet seg på mindreårige vil tilbake på jobb da han mener han har støtte fra kommunen sin.

SP eller AP?

Du vet ikke såpass engang?

1

Vi har eit underleg rettssystem; blånektar du, får du fullt mediavern - heiter det seg, i alle høve om du kjem frå eit regjeringsparti. Vedgår du eit lite feilsteg, kjem du ut over alle AP-organa. Anten får ein dekkja alle som er åklaga, heilt til dom er fallen, eller så bør media koma med namn på alle - anten dei nektar eller ikkje.. Det burde absolutt vera prinsippet i alle sex-saxer, som ein elles byrjar verta bra lei av i dette meir og meir bigotte samfunnet. Sex og rettsvesen høyrer ikkje saman, det er som hanske på foten.

1
Knallpeil Hvorfor sammenligne disse to helt uavhengige sakene ?

Det er "øye for øye, tann for tann"- filosofien. Forumfrepperne mener at det må være balanse, derfor må et apetryne outes hver gang et frp-tryne ferskes. Slik kan alvorligheten av lovbruddet til Hoksrud almindeliggjøres.

Men hvorfor så utålmodige? Vedkommende bør vel først tilstå, slik Hoksrud gjorde foran åpent kamera.

Det er en forskjell på å bli anklaget for noe og å erklære for åpent kamera at man har gjort det man har gjort.

1
fargerik Det er "øye for øye, tann for tann"- filosofien. Forumfrepperne mener at det må være balanse, derfor må et apetryne outes hver gang et frp-tryne ferskes. Slik kan alvorligheten av...

Men hvorfor så utålmodige? Vedkommende bør vel først tilstå, slik Hoksrud gjorde foran åpent kamera.

Det er en forskjell på å bli anklaget for noe og å erklære for åpent kamera at man har gjort det man har gjort.

Gidd du lesa det eg skreiv eit par innlegg ovanfor? Skilnaden i alvoret i dei to sakene er som skilnaden i alkoholprosenten i lettøl og Mannadaudir..

1
minuspol Det er vel kanskje en av grunnen til at man er litt forsiktig i ordfører-saken. Det er 25k i bot mot ti år i fengsel lissom.

Du trur altså ikkje partifarge har noko med det uspiselege opplegget til TV2 og meiningslaust store oppslag i media å gjera?. Dei kunne like gjerne ha fotfylgt Solhjell etter tips om at han kom til å snika på toget. Når det gjeld ordføraren, har han det ikkje noko betre ved at "alle" veit kven det er jamvel om namnet ikkje har vori i media. Han har det sikkert ikkje godt om dagen, og har vel truleg reist frå heimkommunen. Hovudsaka for han må vel vera at saka vert lagd bort eller at han vert frifunnen i retten, ikkje om namnet står i avisa når alle veit det likevel. Sjølvsagt skal opinionen halda seg frå å driva førehandsdøming. Ingen er skuldig før han er dømd. Det vert det synda mot gong etter gong.

Men ser ein på korleis FRp-politikarar stendig vert hengde ut for småting, er det ingen tvil om at media ihuga går inn for å drepa partiet. Det gidd eg ikkje ein gong diksutera.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...