Politikk - Norsk

silas

Kan bli 30 år med nullavkastning

Investeringsdirektør Robert Næss i Nordea tror det blir krevende å tjene penger de neste 30 årene, skriver Finansavisen.

En slik utvikling vil selvfølgelig få alvorlige konsekvenser for hvordan vi investerer oljepengene våre. Handlingsregelen har ingen gyldighet i et slikt marked, og da må vi begynne å se på andre muligheter. Man skal ikke se bort i fra at det blir langt mer lukrativt å bruke pengene på infrastruktur og vei og vi bør kanskje vurdere samme strategi som Kina.

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2229466.ece

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vanskelig å spå fremtiden, men Norge burde satse på utdanning, forskning, investere mer av oljepengene i ny industri, virksomheter og ny teknologi i Norge, støtte entrepenører og folk med ideer, infrastruktur men ikke bare vei.

1
silas [sitat…] Norge trenger en skikkelig oppgradering av det meste. Det totale etterslepet er beregnet til 800 mrd. kroner.
Kong_Gilmour100

Da er det jo så søtt at den rødgrønne regjering fabler ivei om historisk satsing på vei og samferdsel. Hva gjør en 2-3 milliarder ekstra her og der?

En dråpe i havet, og ikke noe som merkes. Trafikkmengden er også sterkt økende, slik at i realiteten merkes denne "satsingen" knapt i det hele tatt.

1

Investeringsdirektør Robert Næss i Nordea tror det blir krevende å tjene penger de neste 30 årene, skriver Finansavisen.

Begynner å bli trøtt av disse spådommene som finansverdenen kommer med.Det er på ingen måte mulig å forutse hvordan økonomien vil utvikle seg i løpet av de neste 30 årene.

Det går som det går.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...