Politikk - Norsk

VMRO

SV vil heve skattenivået!

SV-Kristin varsler nå skatteoppgjør i regjeringen.

-Vil heve skattene fra 2013:

"Skattenivået i Norge har ligget stabilt siden den rødgrønne regjeringen tok over og leverte sitt første statsbudsjett i 2005. Siden den gang har nivået vært holdt på samme nivå som i 2004. Jeg mener vi må ha en debatt om å øke skattene fra 2013 for å finansiere de gode velferdstiltakene og -reformene som vi vil gjennomføre, sier Kristin Halvorsen til VG Nett."

Link - VG NETT

-----------------------------------------

Og Halvorsen juger så det holder, som vanlig. Skattene har blitt betydelig hevet siden 2004, ved hjelp av avgifter, bomringer osv. Men hun har tydeligvis ingen problemer med å lyve velgerne opp i trynet.

OG som om ikke skattetrykket i Norge er høyt nok, så vil SV heve skattene enda mer.

1
153 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg mener vi må ha en debatt om å øke skattene fra 2013 for å finansiere de gode velferdstiltakene og -reformene som vi vil gjennomføre, sier Kristin Halvorsen til VG Nett

Vannet er vått, ilden er varm og SV vil øke skattene.

Tre trygge og gode konstanter i en kald, nådeløs og omskiftelig verden.

3
Kong_Gilmour100

At skatte og avgiftskåte sosialister vil øke skattene er knappest noen overraskelse som Ljot så presist formulerte.

Har man først lagt seg til en grov og stygg uvane med å grafse i folkse lommebøker til den store gullmedalje, så fortsetter man med dette svineriet.

2

SV-Kristin varsler nå skatteoppgjør i regjeringen. -Vil heve skattene fra 2013: "Skattenivået i Norge har ligget stabilt siden den rødgrønne regjeringen tok over og leverte sitt første statsbudsjett i 2005. Siden den gang har nivået vært holdt på samme nivå som i 2004. Jeg mener vi må ha en debatt om å øke skattene fra 2013 for å finansiere de gode velferdstiltakene og -reformene som vi vil gjennomføre, sier Kristin Halvorsen til VG Nett."

Ha ha ha, for ett latterlig klovneparti SV er.

Ja god tur laaaangt under sperregrensen.

Dette vil i Kristins hode faktisk tilltrekke seg velgere, dette viser jo bare at dama lever i en tåke.

Hu må nok ha røyka eventyrrøyk av noe slag før hu gikk ut med dette

1

Fan, hadde skrevet en tråd og gikk litt afk før jeg postet den, da hadde du kommet meg i forkjøpet i mellomtiden.

1

Greit så kan SV bli eit oppsamlingsparti for alle dei misunnelege på venstresida som ikkje tåler at naboen har litt meir enn andre. Auka skatter er ikkje ei vinnar sak i dag.

1
Jus-student [sitat…] Man er ikke skattekåt fordi man ønsker mer omfordeling, man er rettferdighetskåt. Skatt er et av de få virkemidlene man har for å påse at de rike gir høvelig til de mindre...
Kong_Gilmour100

Omfordeling er det hva du kaller å øke et av fra før verdens høyeste skattetrykk? :)))

Dere sosialister er jo søte også da, der du grafser frem de villeste unnskyldningene for å stappe hendene dypt nedi folks lommebøker i tide og utide.

2

Og Halvorsen juger så det holder, som vanlig. Skattene har blitt betydelig hevet siden 2004, ved hjelp av avgifter, bomringer osv.

Dokumentasjon, takk.

1

Jeg kan ikke se hvordan SV kan bli mer populære av dette. Kanskje man burde støtte denne valgkampstrategien deres.

Registrerer forresten at pensjonsreformen er overskredet med 1.9 milliarder. Nå kan vi vente oss kraftige avgiftsøkninger, samt mer pengeinnkrevingsaktivitet i prostitusjonsmarkedet.

1

"Skattenivået i Norge har ligget stabilt siden den rødgrønne regjeringen tok over og leverte sitt første statsbudsjett i 2005. Siden den gang har nivået vært holdt på samme nivå som i 2004. Jeg mener vi må ha en debatt om å øke skattene fra 2013 for å finansiere de gode velferdstiltakene og -reformene som vi vil gjennomføre, sier Kristin Halvorsen til VG Nett."

Til det har jeg bare en ting å si: Brenn!

1
Kjetil1982 [sitat…] Dokumentasjon, takk.
Holloway_road

Veldig vanskelig å dokumentere,fordi disse skattene og avgiftene bakes inn i et enormt nettverk. Økte strømpriser med et monopol som kraftproduksjon i Norge er betegner jeg som "skatt". Det er bompenger som bare gjelder akkurat det spesifikke stedet der det settes. Så har du offentlige kommunale gebyrer og skatter. Det staten presser over flere oppgaver til kommunene som må svare med økte eiendomskatter eller innførsel av slike. Det er et helt enormt system som selv ikke politikkere har oversikten over.

De rødgrønne kan gi kommune flere oppgaver de selv må løse uten å gi penger med. Da har ikke kommunene noe valg,de må innføre eiendomskatt. Da sier de rødgrønne,det er jo ikke vi som har gjort dette. Det hele er et gidigent stort spill. Vi skattebetalere er de som er garantert å tape hver gang.

2
Kong_Gilmour100 Omfordeling er det hva du kaller å øke et av fra før verdens høyeste skattetrykk? :))) Dere sosialister er jo søte også da, der du grafser frem de villeste unnskyldningene for å st...

Hva har det å si at skattetrykket allerede er høyt i forhold til resten av verden?

Det er ikke et argument. Det er kanskje et frp-argument? Men en normal tenkende person ville spurt seg, ja vel, og hvordan er "resten av verden" å leve i sett i forhold til Norge?

Er det egentlig rettferdig at en person med en kjip jobb (typisk vaskejobb) tjener langt mindre enn en person som har en fin jobb og høy sosial status?

1
VMRO Trenger du dokumentasjon på at det har kommet mange nye avgifter og utallige bomringer siden 2004???
Kong_Gilmour100

Virkelighetsfjerne sosialister trenger dokumentasjon på alt som er ubehagelig, og bruker det bevisst ofte for å trenere debatter. Man etterspør dokumentasjon på selvfølgeligheter, for så å starte detaljdebatt om validiteten til kildene,- slik sporer man av fra den opprinnelige diskusjonen.

Her er uansett en begynnelse til sosialisten siden jeg er i det hyggelige lørdagshjørnet idag:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10039135

Tall NRK har hentet inn viser at antallet bomstasjoner i Norge har firedoblet seg siden 2004. Vegdirektoratet viser til at antallet stasjoner har økt fra 31 til 123 siden 2004.

De 123 bomstasjonene som eksisterer i dag fordeler seg på 46 ulike bompengeordninger. Og antallet bompengeprosjekter skal øke fra 46 til nærmere 60 de kommende årene, opplyses det hos Vegvesenet.

2
Kong_Gilmour100 At skatte og avgiftskåte sosialister vil øke skattene er knappest noen overraskelse som Ljot så presist formulerte. Har man først lagt seg til en grov og stygg uvane med å grafse i...

At skatte og avgiftskåte sosialister vil øke skattene er knappest noen overraskelse som Ljot så presist formulerte.

Nei, og jeg tror mye av grunnen er den ikke-vestlige innvandringen, da denne begynner å koste Norge såpass mye at man må heve skattenivået. Sosialistene har gjort dette de siste 6 årene, men via avgifter, bomringer osv.

1
Jus-student Hva har det å si at skattetrykket allerede er høyt i forhold til resten av verden? Det er ikke et argument. Det er kanskje et frp-argument? Men en normal tenkende person ville spur...
Kong_Gilmour100

Hva har det å si at skattetrykket allerede er høyt i forhold til resten av verden?

Det har selvsagt svært mye å si, og er i høyeste grad et gyldig argument. At vi har og har hatt blant verdens høyeste skatte og avgiftstrykk gir en så klar indikasjon på at grensen snart bør settes, at de fleste burde kunne forstå det. For meg er det en grunnleggende uvane at man skal grafse slik i folks penger, som de har jobbet og slitt for. Det å øke skattene bør være blant det aller siste på tiltakslisten, ikke noe man griper til som første og beste løsning hver gang det butter imot.

Vi er styrtrike, og går med stor overskudd hvert eneste år på statsbudsjettet. Oljefondet er ventet å fordoble seg fra dagens 3000 milliarder til ufattelige 6000 milliarder kroner innen 8 år. Vi trenger så absolutt ikke å grafse mer i folks lommebøker, heller motsatt vei.

2
VMRO [sitat…] Nei, og jeg tror mye av grunnen er den ikke-vestlige innvandringen, da denne begynner å koste Norge såpass mye at man må heve skattenivået. Sosialistene har gjort dette de...
Kong_Gilmour100

Du har så rett så rett. Det koster så mye at vi ikke engang har fått presentert et fullverdig regnskap for galskapen.

Dog vil alle oppegående mennesker forstå at det dreier seg om sinnsvake summer her når vi tar med alle aspekter i beregningen. Bare tenk på NAV utbetalinger, ekstra ressurser i skolen fordi de ikke kan språket, barnevernressurser osv osv. Jeg tør ikke engang tenke på hvor store summer det totalt beløper seg til.

Istedet for å grafse mer i folks lommebøker for å koste at somaliere skal tygge kat på grønland mens de hever alskens stønader på NAV, så kan man se til helvete å slutte sy puter under armene på innvandrerne.

1

En prosent eller to ekstra i skatt merker ikke menigmann stort til. Men jeg er meget kritisk til sttens bruk av skattepengene. Virker som de går til utrolig mange meningsløse ting.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
26 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...