Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spiler det noen rolle annet enn for journalister (stemmekveg) og spesielle interesserte hvem som raper selvfølgeligheter i dette minipartiet??

1

Forteller endel om Solhjell, han burde vel sjekket om det var noe støtte for hans kandidatur før erklærte seg som kandidat.

Å trekke seg etter en uke er politisk amatørskap ut av det sjeldne.

1
Motstrøms Jeg tror det nettopp det hna har gjort. Når han har en oppslutning på rundt 10% da har du lite å stille opp med. Da kan du like greit trekke deg.

Du sonderer jo før du stiller som kandidat, man sier ikke at man har lyst å bli leder i SV uten at man har sjekket om det fins en vei til å bli det.

Solhjell viser politisk amatørskap og jeg syns det er skremmende at han skal sitte i en så sentral politisk posisjon når mangler elementær forståelse av de politiske prosessene.

Man kan egentlig slå fast at SV har en parlamentarisk leder som ikke har noe støtte i partiet - det er ganske spesielt.

1

Bård Vegar Solhjell trekker seg som lederkandidat i SV:

da er det bare elendige folk igjen..han var den eneste jeg kunne sett ville hjulpet partiet

1
GoingKronos Du sonderer jo før du stiller som kandidat, man sier ikke at man har lyst å bli leder i SV uten at man har sjekket om det fins en vei til å bli det. Solhjell viser politisk amatørs...

Solhjell viser politisk amatørskap og jeg syns det er skremmende at han skal sitte i en så sentral politisk posisjon når mangler elementær forståelse av de politiske prosessene.

Da må en kunne si at det må falle ut til SVs fordel og til andres ufordel.

1

Synd! Ikke at jeg er SVer, men tror Solhjell er den eneste av kandidatene som framstår som voksen nok til å bli tatt seriøst.

1
ocronn Nå skal det vel sies at et "regjeringsparti" som har svelget kameler i 6 år, og støttes av ca 4% av Norges befolkning, har vel ikke store odds til å bli tatt seriøst samme hvilken...

Fløypartier, uansett størrelse, er ekstremt viktige for demokratiet og den demokratiske debatten og bør absolutt taes seriøst (har man støtte av 4% av befolkning er det også tydelig at ens tilstedeværelse i det politiske landskapet er ønsket). Husk dessuten at det ikke var lenge siden SV og H omtrent var gjevnstore. Det skal man ikke utelukke at kan skje igjen.

1

Jeg har tro på Lysbakken, jeg. Jeg tror han vil bli valgt, og det vil bli spennende å se hvordan han takler presset.

1
Punker Synd! Ikke at jeg er SVer, men tror Solhjell er den eneste av kandidatene som framstår som voksen nok til å bli tatt seriøst.

Han er vel den eneste som blir tatt litt seriøst og den beste Sv har. Så det er jo bra han trekker seg. Så da blir guttungen med kommunismen leder. Litt flaut for Norge at vi sitter muligens med et regjeringsparti med en kommunist som leder. På tide for det Norske folk å våkne snart. Kunne like godt vært en nazist, samme dritten.

1
Silenoz12 Han er vel den eneste som blir tatt litt seriøst og den beste Sv har. Så det er jo bra han trekker seg. Så da blir guttungen med kommunismen leder. Litt flaut for Norge at vi sitte...

Litt flaut for Norge at vi sitter muligens med et regjeringsparti med en kommunist som leder. På tide for det Norske folk å våkne snart. Kunne like godt vært en nazist, samme dritten.

Err, nei. Kommunisme er politikk fra ytterste venstre. Nazisme er politikk fra ytterste høyre. De kunne faktisk ikke ha vært lenger fra hverandre.

1

Det er ikke så merkelig at noen sammenlikner Lysbakken med en politisk kamelon, som skifter farge etter omgivelsene. Problemet er bare at dette dyret ikke kan bli rød. Nå skal liksom politikken være det umuliges kunst, og når selv Aftenpostens redaktør har en kamelonsk fortid, vil Lysbakkens metamorfose blande seg greit inn i suppa.

1
NoobSaibot [sitat…] Err, nei. Kommunisme er politikk fra ytterste venstre. Nazisme er politikk fra ytterste høyre. De kunne faktisk ikke ha vært lenger fra hverandre.

Her bommer du vel egentlig temmelig kraftig ja.

Nasjonalsosialismen var helt normal sosialisme med hovedfokus på nasjonalistisk rasisme.

Nasjonalsosialismen ble omtalt som høyreekstrem av Josef Stalin som helt korrekt lå langt til venstre for nasjonalsosialismen.

Vi ser det samme i dag ved at kommunistiske organisasjoner som Tjen Folket omtaler partiene Rødt og SV som høyrevridde og AP som borgelig parti.

1

Solhjell hadde kanskje gitt partiet et snev av "spisbarhet" - at slaget nå står mellom Pompel og Pilt er greit, da kan vi vel forvente at SV blir et marginalt parti fremover....

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...