Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Saken i seg selv er ikke så alvorlig, det jeg stiller spørsmål til er holdningen til jens og hvordan det smitter over til andre.

Hvis moralske holdningene til venstresidens velgere er på det samme nivået som jens så har norge et stort problem.

1

Jens skal da vel ikke betale avgiftene han jobber knallhardt for å straffe andre med.

HEHE

- Ja, han var klar over at sjåføren skulle betale avgiften på tilbakeveien, sier Måseide.

Får prøve den under bilettkontroll på trikken, nei jeg hadde tenkt å betale når jeg kom frem. Jens sier det slik ting skal fungere.

1

Skulle likt å hørt hva de ble sagt i bilen etter at de betalte bota og kjørte så videre. Jeg regner med at de lo av det hele.

Sitat: Fra passasjersetet foran bestemte en livvakt seg for å ta grep.

- Vi er på et spesielt oppdrag. Statsministeren er med, sa han til meg.

Dette er jo typisk unnskyldninger for å prøve å vri seg unna.

1

Egentlig en fillesak men slike saker er alltid morsomme for avisene.

Dog forteller det og litt om hvem som har respekt for annen manns eiendom og arbeid og om hvem som bare tar seg til rette. Det er og smått ironisk at en politiker som går i bresjen for offentlige bomprosjekter sitter i baksetet i en bil som ikke respekterer en bom på en privatfinansiert vei som jeg antar denne fjellveien er på lik linje med svært mange lignende fjellveier.

Forøvrig er vel dette antignålet om den påståtte røde pressen hver gang en rød politiker får kritikk en litt oppbrukt avsporingsteknikk nå? Er den ikke?

2
Fangoria Saken i seg selv er ikke så alvorlig, det jeg stiller spørsmål til er holdningen til jens og hvordan det smitter over til andre. Hvis moralske holdningene til venstresidens velgere...

Det finnes ikke moral blant toppene i AP. Du må også huske på at yndlingsprogrammet til Jens er en maffiaserie og han fremhever et sitat fra en maffiaboss som noe bra.

Det er greit nok å henge seg opp i såpeserier som Jens gjør, men det er vel ikke utenkelig man blir påvirket av det man ser.

I en ny dokumentarserie sammenligner Jens Stoltenberg seg selv med mafia-sjefen Tony Sopranos i TV-serien Sopranos.

1

Fillesak. Det er da mer enn nok alvorlige saker å ta Jens på. Dette blir så patetisk at en nesten skulle tro det var tilsiktet fra VG`s side.

1
Ljot Egentlig en fillesak men slike saker er alltid morsomme for avisene. Dog forteller det og litt om hvem som har respekt for annen manns eiendom og arbeid og om hvem som bare tar seg...

Dog forteller det og litt om hvem som har respekt for annen manns eiendom og arbeid og om hvem som bare tar seg til rette.

Det gjør det, moralen er slett.

Jens er jo kjent for å ta seg til rette, dette overføres desverre til den politiske arena også.

Men vi må være litt overbærende, jens har jo aldri gjort et ærlig arbeidslag i sitt liv, da blir man jo deretter.

1
Gog-magog Det finnes ikke moral blant toppene i AP. Du må også huske på at yndlingsprogrammet til Jens er en maffiaserie og han fremhever et sitat fra en maffiaboss som noe bra. Det er greit...

Det finnes ikke moral blant toppene i AP. Du må også huske på at yndlingsprogrammet til Jens er en maffiaserie

Du vet at dette er en underholdningsserie og ikke virkelighet? Å bruke Stoltenbergs fascinasjon for Sopranos som argument for hans umoral blir for dumt når det er mye annet man heller kan kritisere.

1
krokus1 Er vel heller en del VGD-freppere som nok en gang har dummet seg ut. Problemet er bare at de har null selvinnsikt og derfor ikke forstår at de tar feil.

Hehe, de skaffer seg jo bare "alibi" med å blåse et par småsaker. Når det er noe alvorlig, som f.eks bulketuren til Jens skal det dysses ned og lages ikkesak av det.

En ganske alvorlig karakterbrist for en statsminister å late som han skriver lapp på den bulkede bilen, så stikke av. Vitner om en sleip mann uten ryggrad og moral.

Men nå ble han heldigvis avslørt av vitnene til episoden.

Jagland kunne ALDRI funnet på noe så usselt. HAn hadde tatt ansvar for tabben sin.

1

Men en ting skal jens ha, han liker våpen og det er positivt.

1
Ljot Egentlig en fillesak men slike saker er alltid morsomme for avisene. Dog forteller det og litt om hvem som har respekt for annen manns eiendom og arbeid og om hvem som bare tar seg...

Forøvrig er vel dette antignålet om den påståtte røde pressen hver gang en rød politiker får kritikk en litt oppbrukt avsporingsteknikk nå? Er den ikke?

Er ikke gnålet om rød presse oppbrukt uansett fargen på den kritiserte politikeren?

1
Fangoria [sitat…] Joda, han pusser vel våpenet sitt selv, utenom det er det vel ikke så mye :)

Mener dere at han ikke jobber? Mener dere at folk på kontor ikke jobber? Mener dere at en daglig leder ikke jobber, eller en konsjernsjef? Hva er arbeid? Tror dere virkelig det er så enkelt å må gå i den ene bagravelsen etter den andre også til nære venner, ikke som privatpersjon som faktisk kan tillate seg å falle litt sammen, men som landets statsminister med alle øyne rettet mot seg.

Det han gjorde her var feil, det er klart han skal betale som alle andre!

Når det gjelder Hokrud så har det kommet meg for øret at det var folk innad i FRP som hadde tipset media. De ønsket han vekk og det er lettere å håndtere en skandale nå etter lokalvalget, enn å risikere en like før stortingsvalget. Nå har de tid til å bygge seg opp igjen før neste valg. Dette kan selvfølgelig være bare ondsinnede ryker.

1

Ta seg til rette holdning og ignorering av lover en selv ikke synes passer, tyder på mangel på folkeskikk.

En kunne være fristet til å spørre om maktarrogansen har gått til hodet på opptil flere politikere.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
12 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
6 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...