Politikk - Norsk

Bergulv

Statsminister Julia Gillard (AP) i Australia

Statsminister Julia Gillard (AP) i Australia har uttalt: ”Dette er vår nasjon, vårt land og vi har vår måte å leve på. Vi vil gi alle (innvandrere) muligheten til å nyte godt av alt dette.

Men dersom du er en innvandrer som klager, syter og geberder deg over vårt flagg, vår ed, vår kristne tro eller vår måte å leve på, vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å benytte deg av en annen stor australsk rettighet, og det er retten til å forlate landet.

Dersom du ikke liker deg her, så dra. Vi tvang deg ikke til å komme. Du søkte deg hit"..

En tøff dame!!!! Det samme burde vel jens og co også gjøre :)

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så syting skal være forbeholdt de som er født her?

Syting er jo nærmest en nasjonalsport. Man skulle jo tro det var et tegn på integrering at innvandrere tar del i sytekoret.

1

Men dersom du er en innvandrer som klager, syter og geberder deg over vårt flagg, vår ed, vår kristne tro eller vår måte å leve på, vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å benytte deg av en annen stor australsk rettighet, og det er retten til å forlate landet

Ut fra hva som kan googles på nettet er dette IKKE et sitat fra Julia Guillard, men heller noe som sirkulerer på nettet, og kommer blant annet fra USA.

Ref. dette.

1
Bitbiter jeg vil heller si at den nåværende statsministeren formidler forgjengeren standpunkt. Men uavhengig om det er den nåværende eller den forrige statministeren som formidler dette, så...

For å si det kort og brutalt: Hverken den gamle eller den nye statsministeren har formidlet det som skrives her 100%.

Den forrige, John Howard, hadde formuleringer som delvis kunne ligne.

Den nye har ikke formulert dette i det hele tatt.

Med andre ord bygger denne tråden på en internett-sak som en eller annen har koblet mot den nåværende statsministeren og så har det plutselig blitt sant.

Med andre ord: Julia Guillard har IKKE uttalt dette!

For å avslutte med et sitat fra min link:

The rest of the "Gillard" version is virtually identical to the original "Howard" version. As with the Kevin Rudd version, none of the comments or opinions included in the message have any connection whatsoever with Julia Gillard or her Government.

1
eltorg For å si det kort og brutalt: Hverken den gamle eller den nye statsministeren har formidlet det som skrives her 100%. Den forrige, John Howard, hadde formuleringer som delvis kunne...

Okay, okay, okay. Så har hverken den forrige, den nåværende eller noen helvetes statsminister formidlet dette utsagnet slik det står. Er man ferdig med irrelevant pirk da?

Men det er åpenbart at den australske forrige og nåværende statsministeren står for essensen i dette utsagnet. Og det er det som er tema i tråden.

1
Bitbiter Ja det gjør det. Men hvis man leser det som står i helhet, så er det et statement. Å trekke ut ett ord vil være useriøst.

Jeg spurte hvorfor det var en avsporing, ikke om du mente det var seriøst eller ikke.

Det var forøvrig seriøst ment - jeg kan ikke se noen rasjonell grunn til at folk som er født i et land skal ha noen enerett på å påpeke aspekter ved landet man bor i man synes er negative.

En rask titt på din profil viser jo at du har mer enn nok å klage på, feks. Hvorfor flytter ikke du herfra?

"Dersom du ikke liker deg her, så dra. Vi tvinger deg ikke til å bo her."

1
Bitbiter Okay, okay, okay. Så har hverken den forrige, den nåværende eller noen helvetes statsminister formidlet dette utsagnet slik det står. Er man ferdig med irrelevant pirk da? Men det...

Men det er åpenbart at den australske forrige og nåværende statsministeren står for essensen i dette utsagnet. Og det er det som er tema i tråden.

Nei, det er fortsatt ikke sant. Julia Gillard og hennes regjering har ikke på noen måte støttet dette utsagnet.

Er det så inn i granskauen vanskelig å forstå at dette er noe man har trekt ut av en tale/utsagn fra John Howard. Noen amerikanere har "pyntet" på det. Og så er det plutselig noe som Julia Gillard står for.

The rest of the "Gillard" version is virtually identical to the original "Howard" version. As with the Kevin Rudd version, none of the comments or opinions included in the message have any connection whatsoever with Julia Gillard or her Government.

1
Snipp1 Jeg spurte hvorfor det var en avsporing, ikke om du mente det var seriøst eller ikke. Det var forøvrig seriøst ment - jeg kan ikke se noen rasjonell grunn til at folk som er født i...

Jeg mener det var avsporing for at i stedet for at du tok utgangspunkt i essensen av uttalelsen, så valgte du heller å sette all fokus inn på et ord som kommer frem. Og dermed konkludere basert på dette ene ordet.

Forøvrig hyggelig at du mener at en lands egne befolkning ikke skal få muligheten til å være "ryggraden" for sitt eget land. Ikke at jeg skal påstå noen som helst, men hadde du levd tidlig på 40-tallet, så ville jeg ikke anbefalt Max Manus å ha deg som betrodd kilde.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...