Politikk - Norsk

Grillspydet

Konspirasjonene mot Frp fortsetter

Nå har VG laget et oppslag om statsministerens sjåfør som ikke betalte for kjøring på en privat skogsvei. I følge freppere her inne så er dette et ledd i den medialedete konspirasjonen mot Frp.

Hvor langt vil det venstrevridde media gå for å sverte Frp?

Kjør debatt.

2
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Finnes vel en tråd om dette allerede ? Hvor ikke holde seg i en tråd ? Blir så tullete å starte XX antall tråder om akkurat det samme. Så også om denne hoksrud saken.. Istedetfor å ha en hovedtråd, må folk lage 10-12 forskjellige tråder som spinner akkurat rundt det samme.

1

Hvor langt vil det venstrevridde media gå for å sverte Frp?

Jeg tror på en borgerkrig vært øyeblikk.

1

Nå må du skjønne at en slik sak om regjeringen er nettopp unntaket som bekrefter regelen om at media konspirerer mot FrP.

Nå kan jo nettopp media henvise til denne artikkelen og si: Se på oss, vi kjører sak mot ALLE partier!

:-)!!!

1

>>> Du må jo skjønne at dette er nok ett eksempel på en av disse sakene media bare må trykke for å forsøke å skjule sin sanne agenda som er å ta FrP for enhver ting.

1

Nå har VG laget et oppslag om statsministerens sjåfør som ikke betalte for kjøring på en privat skogsvei. I følge freppere her inne så er dette et ledd i den medialedete konspirasjonen mot Frp

... kokkkooo.... ? :)

1

Men ingen kan bestride at det var ekstremt vellykket av de rødgrønne.

1

TS, jeg vet ikke helt hva du mener med konspirasjon mot FRP fra venstresiden.

Det jeg har hørt, om det er sant eller ikke vet jeg ikke, men det sies at folk innad i FRP tipset media om Hoksrud. De ville bli kvitt han nå, for å slippe å få en skandale tett opp mot stortingsvalget. Han var rett og slett en trussel. FRP brukte media på samme måte som de alltid har gjort. Nå har de tid til å bygge seg opp igjen. Det er to år til neste valg. Jeg tviler på at Hoksrud stiller til valg ved neste stortingsvalg, for å si det sånn.

Er det ikke påfallende hvor lite topper innad i FRP har uttalt seg om dette, og er det ikke litt underlig at de ikke har klaget saken inn for pressens faglige utvalg?

1
Trollmor_60 TS, jeg vet ikke helt hva du mener med konspirasjon mot FRP fra venstresiden. Det jeg har hørt, om det er sant eller ikke vet jeg ikke, men det sies at folk innad i FRP tipset medi...

Det jeg har hørt, om det er sant eller ikke vet jeg ikke, men det sies at folk innad i FRP tipset media om Hoksrud. De ville bli kvitt han nå, for å slippe å få en skandale tett opp mot stortingsvalget. Han var rett og slett en trussel.

Tror nok du har hørt et falskt rykte ja..

Er det en i FrP sinledelse som har tråkket minst mulig folk på tærne, og oppført seg mest profesjonelt, så er det Bård Hoksrud! Han har svært få "fiender" i eget parti, og han tar opp saker med med stor respekt for motparten..

Det at han gikk på en smell her nå, er igrunn synd, og jeg støtter han ikke litt en gang på dette (og jeg kjenner fyren personlig)..Bård var, og er, nok ingen trussel innad i FrP.. Han vant jo og over Søviknes, på bakgrunn av sitt standpunkt om bompenger (dog, Bård har ikke sitte som ordfører, og har muligens ikke helt fått med seg at man av og til bare må godta bommen for å få veien)..

Nei, han er en godt likt politiker fra FrP!

Men jeg tror nok han stiller til valget jo.. For han har stor støtte blandt folket og partiet!

1

Hvor langt vil det venstrevridde media gå for å sverte Frp?

Ok, så spørsmålet ditt tar som utgangspunkt at det "venstrevridde media" faktisk driver å sverter FRP, så dermed er det lite å diskutere her.

For meg virker det enkelt. FRP politikere har en større tabbe-rate enn andre politikere fra andre parti. De står også oftere for ideer som bryter med hva folk ser på som korrekt.

Media vet at FRP skaper følelsesmessige reaksjoner blandt både tilhengere og motstandere. Folk blir engasjert. Dermed vil du finne mange saker om FRP. Det er hva folk vil ha.

Samme med alt dette kjendissøppelet som dukker opp her, og ikke minst de misledende overskriftene som lurer folk til å trykke inn for å lese hele artikkelen... Bra for sponsorpenger...

Nei, det er ikke en svertekampanje. Det er "good business".

FRP folk bør slutte å syns så jævla synd på seg selv og grine hver gang det står noe om en FRP-kar som lokker gutter hjem i dusjen, eller en annen kar som drar til Riga og koser seg med prostituerte (man kan jo forstå hvorfor når man fikk se bildet).

Dette er gode nyhetssaker og god underholdning... ivertfall for meg.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
8 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
2 svar
Laster...