Politikk - Norsk

Statler

Journalister vet de ikke graver dypt nok !

Dette avslørte en av deres egne allerede for over ti år siden.

«Ap-journalistenes hatefulle reaksjoner gjorde det umulig for meg og andre å komme til bunns», skriver journalist Alf R. Jacobsen i denne kronikken."

http://www.dagbladet.no/2011/07/06/kultur/debatt/kronikk/spionasje/arbeiderpartiet/17206163/

Hvorfor graver de ikke så dypt at norske politikere er nødt til å fortelle sannheten?

2
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

spent på om KGB faktisk klarte å hale inn stoltenberg jeg.. Hadde vek i grunn ikke forundret meg.. hehe :D

1

Hadde de gravd litt mer i regnskogsmilliardene og bistand generelt så hadde det blitt tidenes skandale i Norge. Det må da være kriminelt å med vitende vilje skusle bort milliarder av det Norske folks penger????

2

Hvorfor graver de ikke så dypt at norske politikere er nødt til å fortelle sannheten?

Hei Statler!

Håper jeg ikke vekket deg i middagsluren, 15:45 fra Ålesund i dag og med Elvis som passasjer, jeg som trodde han var død :)

"Hadde han tatt kopier av Dudins (Reiulf Steens) mappe på 250 sider"

Siden Reiulf hadde litt problemer med flaska på den tiden kunne de sidene sikkert vært lystelig lesing, men når makt og media står sammen for å beskytte hverandre vil det ta tid å få slike opplysninger frem i lyset. Vi har jo knapt nok fått sannheten om WW2 skjønt noe begynner å lekke ut etter hvert.

LO-pamper, AP-kadre og sentrale SV-ere valfartet til Øst-Tyskland og det var neppe bare piker, vin og sang som sto på programmet der nede.

3

Det er vel ingen tvil om at KGB klarte å rekrutere mange i AP. Men akkurat Jens Stoltenberg tror jeg ikke de fikk. Han var vel den første lederen i AUF som ikke ville ha Norge ut av NATO. Og Thorbjørn og POT passet nok på Jens.

1
carlsen [sitat…] Hei Statler! Håper jeg ikke vekket deg i middagsluren, 15:45 fra Ålesund i dag og med Elvis som passasjer, jeg som trodde han var død :) "Hadde han tatt kopier av Dudins (...

Håper jeg ikke vekket deg i middagsluren, 15:45 fra Ålesund i dag og med Elvis som passasjer, jeg som trodde han var død :)

Hei Carlsen!

Elvis på høyttaler'n..? Ikke verst! Jeg la ut hele Aloha-Hawaii på fb-siden min her forleden..;-) Slett ingen dårlig konsert..;-)

Det var nok ikke bare fornøyelser i DDR nei! Det vet jo du og din familie alt om... Men at Tobben Jagland fikk snudd søkelyset mot POT istedet for mot sine svikefulle kamerater, gjorde jo at de nå idag kan sitte og meske seg med makten og tro at det var de som var de rene og rettferdige...enn så lenge..

2
Statler [sitat…] KGB trenger ikke å rekruttere Jens personlig så lenge det er de som kontrollerer hele spillet..

Overskriften i denne tråden er ikke tull. Norske journalister ønsker ikke å grave i nyheter som angår befolkningen og de som styrer dette landet!

For å understreke hvor rett Alf R. Jacobsen har i sine påstander om ”AP-journalistene’ i Norge og hvor lite disse latsabbene ønsker å grave i ubehagelige nyheter om sine økonomiske velgjørere, så kan jeg fortelle følgende:

Norges mest leste mann på Facebook både her i landet og internasjonalt (ca.4 millioner lesere daglig) er en tidligere sjefsredaktør og forsvarsmann. Han forteller på sine fb-sider at norske journalister er blitt avslørt av norsk politi som medlemmer i dødsskvadroner for det tidligere Stasi i DDR!

Men foreløpig holder norsk presse denne historien tilbake under streng bevoktning og ønsker ikke å avsløre dette avskummet i sine egne rekker overfor sitt lesende publikum!

Som altså betaler deres fete lønn indirekte gjennom pressestøtte og momsfritak i milliardklassen!

Her er hva vedkommende skriver om dette:

”Når enkelte pressefolk i tillegg blir hentet inn av politiet for å ha vært i Stasis dødsskvadroner, tross innbitt motstand fra dagens regjering, og denne skandalen før eller senere blir kjent, blir norsk presse nødt til å fortelle om det. På et eller annet vis. Da forsvinner resten av troverdigheten.” sitat slutt.

Norske pressefolk står m.a.o. nå overfor et ‘point of no return’ med hensyn til sin troverdighet. Som risikerer å bli smadret for all fremtid. Hvis de ikke snart kommer ut med denne historien og forteller sannheten overfor sitt publikum som de vanligvis lever svært så fett på!

2
Statler [sitat…] Hei Carlsen! Elvis på høyttaler'n..? Ikke verst! Jeg la ut hele Aloha-Hawaii på fb-siden min her forleden..;-) Slett ingen dårlig konsert..;-) Det var nok ikke bare fornøy...

Hei Carlsen!

Elvis på høyttaler'n..?

Hei Statler!

Neida, det var Elvis i egen person :) De har en klone på Sunnmøre så det kan ha vært ham eller "Kjell Elvis".

Roy Vega er en historiker som skriver mye om forbindelsene norske politikere og pressefolk hadde med KGB og Stasi. Om Berge Furre skriver han følgende:

"Berge Furre startet ut i sin omgang med KGB i siste halvdel av 1950-årene, først med Ivan A. Teterin, og det gikk egentlig slag i slag via Volnov til Startsev og Makarov (alle i Oslo), inntil han hadde en intens finale med KGB-offiser Stanislav Tsjebotok i 1979 – 1982; helt samtidig som Furre selv samlet store mengder militærtekniske data om nye signalanlegg på NATO-flyplasser og om nytt, avansert samband og styringssystemer på allierte ubåter. Denne siste serien av samtaler pågikk altså med en offiser som nettopp var ekspert på spørsmål knyttet til NATO, og samtidig nestsjef for Arne Treholts føringsoffiser, Gennadij ”Krokodil” Titov."

Den samme Furre fikk vel "oppreisning" etter å ha vært ulovlig overvåket, han er jo uskyldigheten selv.

2

Vi som bor i dette landet kommer aldri til å vite om hele vårt land. Vi har vårt såkalte demokrati, Ap-staten. Gjennom flere 10 år så har Ap brukte demokratiske, anti-demokratiske, totalitære virkemidler for å ha kontroll på landet vårt.

Ap har stukket de lange tentaklene sine i det aller meste av det norske samfunnet.

1
Bitbiter Vi som bor i dette landet kommer aldri til å vite om hele vårt land. Vi har vårt såkalte demokrati, Ap-staten. Gjennom flere 10 år så har Ap brukte demokratiske, anti-demokratiske,...

Hvis norske journalister har tilbake det minste snev av yrkesstolthet av noe de evnt. har lært en gang i tiden, så burde i det minste denne diskusjonstråden få dem til å våkne opp og grave dypt i denne materien. Hvis de altså ikke har direkte forbud av sine redaktører mot å gjøre det. Noe jeg mistenker at de har.

Internett er nå i ferd med å avsløre deres udugelighet og aversjon mot å avdekke ting om de maktpersoner som sørger for at befolkningen betaler deres fete lønninger via momsfritak i milliardklassen og tilsvarende i pressestøtte!

Nå er det snart på tide at de betaler sine lesere tilbake for disse enorme godene som vi er blitt tvunget av norske myndigheter til å betale for å holde liv i disse snylterne som ikke engang ønsker å gjøre jobben sin!

1
Instantcoffee

Aftenposten hadde også en artikkel om det samme. Det er kanskje ingen tvil om at journalister ikke er spesielt lystne på å grave i dette. Ikke godt å vite hva som dukker opp.

1
Statler Hvis norske journalister har tilbake det minste snev av yrkesstolthet av noe de evnt. har lært en gang i tiden, så burde i det minste denne diskusjonstråden få dem til å våkne opp...

Hvis norske journalister har tilbake det minste snev av yrkesstolthet av noe de evnt. har lært en gang i tiden, så burde i det minste denne diskusjonstråden få dem til å våkne opp og grave dypt i denne materien.

Noen få journalister gjør en meget solid jobb. Problemet er at vi lesere og seere oftest har dårlig tid og overser den grundige journalistens arbeid. Journalistens produkter skal selge. Trist men sant at vi får de journalister og nyheter vi fortjener. Men bildet er ikke totalt mørkt. Det gjøres grundige analyser hver dag. Ikke alltid dette stjeler overskriftene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
26 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...