Politikk - Norsk

Luskelarsen

Frp og SV på jakt etter vinnersaker

Endelig har Frp funnet en vinnersak. Jeg tror faktisk Frp vil få støtte for å kjempe mot et nytt prestisjebygg til flere milliarder i Oslo. Det er tydelig at de har startet jobben mot oppreising i 2013 og ofrer byrådssamarbeidet for dette.

SV har også forsøkt å finne sin første vinnersak, men jeg er ikke så sikker på at høyere skatter til folket er det som skal til for å løfte dem til gamle høyder.

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

SV har også forsøkt å finne sin første vinnersak, men jeg er ikke så sikker på at høyere skatter til folket er det som skal til for å løfte dem til gamle høyder.

det tror ikke SV heller, men så selger da heller ikke SV sin politikk som om de var en godtebutikk, der det bare er å fylle opp posen

1

Ingen grunn til panikk i fohold til valget i 2013. De bør snarest avklare lederspørsmålet. Mange er nok mest interessert i akkurat det. Stemte selv SV en gang for mange år siden. Har senere beveget meg mot sentrum og partiet "Venstre."

1

Valgkampen er over, og FrP har gått på trynet så det sang og nå er det på høy tid å starte konstruksjonene av nye luftslott fram til valget i 2013. FrP har sett at det er motsand mot å sløse bort penger i hytt og pine på bygget og derfor snur de (selvsagt) kappen etter vinden og tjener sikkert et par tusen stemmer på det.

SV er konsekvente på sitt politiske grunnlag, og selv om formuleringen "høyere skatter til folket" er mildt sagt ganske vagt. Dette er en utvikling som vil presse seg på uansett hvordan en vrir og vender på argumenter og virkelighetsoppfatning. Det er sikkert dette du tenker på når du sier at "høyere skatter til folket er det som skal til for å løfte dem til gamle høyder", mens realiteten er den at høyere skatter er et av mange virkemidler som må til for å forberede nasjonen på eldrebølgen som kommer. Dette er et "problem" som vi vet kommer, og har visst det en generasjon allerede og å stupe uforberedt inn i problemet er uansvarlig og dumt.

Derfor er SV, som det ærlige og økonomiskt ansvarlige partiet de er, klar på at de kommer til å bruke skatt for å finansierer eldrebølgen, mens visse andre fremdeles mener at veien videre går gjennom å gjøre de rikeste til nullskatteytere, billigere bensin, tobakk og alkohol er viktigere enn velferd for de eldste, yngste og andre som trenger hjelp i hverdagen.

1
Trdstud Valgkampen er over, og FrP har gått på trynet så det sang og nå er det på høy tid å starte konstruksjonene av nye luftslott fram til valget i 2013. FrP har sett at det er motsand m...

SV er konsekvente på sitt politiske grunnlag, og selv om formuleringen "høyere skatter til folket" er mildt sagt ganske vagt. Dette er en utvikling som vil presse seg på uansett hvordan en vrir og vender på argumenter og virkelighetsoppfatning. Det er sikkert dette du tenker på når du sier at "høyere skatter til folket er det som skal til for å løfte dem til gamle høyder", mens realiteten er den at høyere skatter er et av mange virkemidler som må til for å forberede nasjonen på eldrebølgen som kommer. Dette er et "problem" som vi vet kommer, og har visst det en generasjon allerede og å stupe uforberedt inn i problemet er uansvarlig og dumt.

Om det bare var eldrebølgen de ville finansiere så kunne jeg på lang vei vert enig med dem, men de ønsker også å finansiere en større offentlig sektor mer statlig styring av individet, økt innvandring, en radikal omfordeling av midler.

I tillegg vil man være en motkraft til kapitalkreftene som faktisk skaper verdier i landet vårt.

Så kan man spørre seg hvem som har en realistisk og ansvarlig økonomisk politikk. Vi som innbyggere i dette landet skal være overlykkelig for at AP fullstendig har overkjørt SV i regjeringsarbeidet

1
ynnory Ingen grunn til panikk i fohold til valget i 2013. De bør snarest avklare lederspørsmålet. Mange er nok mest interessert i akkurat det. Stemte selv SV en gang for mange år siden. H...

Hva skal til for at du beveger deg tilbake? Er du ikke det minste skeptisk til at Venstre, sammen med de andre sentrumspartiene, er blitt særs vennligstilt overfor høyre og FrP at de sier at de er villige til å samarbeide med dem bare for å komme til eventuell regjeringsmakt ?

Dette er jo kanske et mindre problem nå, idet FrPs mildt sagt lettfattelige omgang med, for ikke å si, rundt norsk lov den siste tiden har redusert dem betydelig, men realiteten er at det fremdeles er store sjanser for at Sentrum/Høyre må ha med FrP for å karre til seg et flertall ved neste Stortingsvalg.

Jeg selv har stemt SV de siste valgene, og i mine øyne har de eneste alternativene vært AP og Venstre, men med utsiktene for at min stemme til Venstre kan sørge for at FrP kommer i nærheten av regjeringsmakt er det rett og slett utenkelig. Jeg vil rett og slett ikke mine medmennesker så vondt.

Frp kaller seg lov-og-rettpartiet, men med sexskandalene som har vaklet på grensen og flere ganger tippet over kanten av norsk lov, X antall millioner bortkastet i korrupsjon på å kjøpe prestisjesykehjemsplasser i Spania, Oslo-byråd med ansvar for at 600 millioner ble kastet bort i Holmenkollen, her kan leses mer om Høyre/Frps sløsing av skattebetalernes penger i Oslo. En rask hoderegning gir ca 1105 millioner bortkastede kroner fra H/FrP-byrådet BARE I OSLO. Dette er så ekstremt at det burde fått jridiske konsekvenser for de ansvarlige (linken er fra Sagene AP, men går ut fra at tallene i sammendraget er korrekt). Til sammenligning viser driftsbudsjettet for perioden 2011-2014 det at driftsutgiftene for 2014 er forventet å være tilsammen ca 8,8 mrd (se tabell 1.1 side 2), dvs at sløsingen har kostet skattebetalerne 10% av et helt års utgifter UTEN AT DE HAR FÅTT NOE IGJEN. Det er denne (u)kulturen Venstre er/kan bli garantist for ved neste valg. Utrolig hvis denne kulturen skal komme inn i Regjeringskvartalet (hvis dette er ferdig restaurert) etter tortingsvalget 2013 og trist for virkelige liberale i Venstre hvis deres stemmer skal støtte opp om dette. Det tryggeste og mest fornuftige for deg er, og dette er ment bare et godt råd i all vennskaplighet, er å revurdere hvorfor du forlot SV og kanskje vurdere på nytt de argumentene du brukte da opp mot argumentene du eventuelt har i dag for å stemme V.

1
onyx Jo da. SV har hatt utsalg på sin politikk om NATO, norske styrker utenfor landet, fattigdomsbekjempelse, bekjempelse av ulikheter, gratis skolemat, miljøpolitikk, o.s.v.

Det er nærmest som å stå kø, og når det blir din tur til å ble ekspidert, er det ingen varer.

SV, tar forøvrig selvkritikk, og skjønner at narreposer er en kortsiktig gevinst. SV største skam er fattigdommen, og dette er en sak hvor de kunne markert seg sterkere. Å kjøre sort limosin fristet vistnok mer.

1
Trdstud Hva skal til for at du beveger deg tilbake? Er du ikke det minste skeptisk til at Venstre, sammen med de andre sentrumspartiene, er blitt særs vennligstilt overfor høyre og FrP at...

realiteten er at det fremdeles er store sjanser for at Sentrum/Høyre må ha med FrP for å karre til seg et flertall ved neste Stortingsvalg.

Ser ikke problemet. Ap måtte jo ta med SV uten at de har brydd seg nevneverdig om hva de mener

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...