Politikk - Norsk

overvektige_meg

Byråkrat-klyse ødela arm

Link

Tragisk at sånne drittsekker får sånne jobber, men det virker jo å være en forutsetning for å få en slik jobb

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du som er frepper og hater offentlige utgifter vil vel ikke ha en ledelse som tar avgjørelser basert på føleri? Det tror jeg blir veldig dyrt i lengden, for å si det mildt!

1
Kul_Djevel [sitat…] Men alle vil vel ha en ledelse som tar avgjørelser på bakgrunn av kompetanse og kunnskap, noe som det virker som om denne Hebe Kvernmo mangler.

Men alle vil vel ha en ledelse som tar avgjørelser på bakgrunn av kompetanse og kunnskap

Nei alle vil ikke det, noen vil åpenbart at det skal baseres på føleri.

Jeg aner ikke hva som ville vært riktig i denne saken, men det er ikke første gang frepperne er de som hyler høyest i lignende saker. Det er mer regelen enn untaket.

1

Regjeringen arbeider for at alle skal ha tilgang til gode og likeverdige helse- og omsorgstjenester, uavhengig av personlig økonomi og bosted.

1
minuspol [sitat…] Her har du altså tro på at føleri er veien å gå...

Dette har lite å gjøre med føleri slik saken er fremstilt. Det virker som en profesjonsstrid der en ny leder har andre faglige preferanser og diktatorisk overstyrer en faggruppe som har utført dette inngrepet i over fem år.

Konsekvensen er pulverisering av fagmiljøet, uheldige konsekvenser for pasienter og massiv mistrivsel på arbeidsplassen. Alt dette på grunn av det som virker som en strinakket ny leder med markeringsbehov.

2

Kvernmo er overlege

er en overlege en byråkrat, er en lege en byråkrat, hva med en sykepleier, eller hjelpepleier, er de også byråkrater?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...