Politikk - Norsk

brukarnamn

Hordalendinger dør på veiene pga AP ,DE RØD GRØNNE

Folk dør som flurer i Bergensområdet og på vestlandet generellt. Hovedsakling pga den arrogante AP/Oslo-dominerte og LO-dominerte rødgrønne regjeringen som sløser våre penger på tull og unnlater å utbedre de trange krøtterstiene trailere må kjøre på.

Er regjeringen ond ? Jeg mener det

2
66 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Norge driter seg ut på veisektoren, tror det bare var Albannia som var rangert dårligere.

1

AP og SV er nok mest vestlandsfiendlig og veifiendtlige sålenge pampene selv kan kjøre på bra veier.

1

I disse usikre verdensbørs tidene burde absolutt oljefondet flyttes fra akjser til infrastruktur. Det er det perfekte tidspunkt. Børsene er på vei ned, selg. Langt fra alt, men vi burde selge rundt halvparten nå.

Invister i en forsømt infrastruktur. Så går vi inn i markedet igjen for fullt når det virker som det tar seg opp igjen.

I dag er ikke riktig tidspunkt ettersom Spania, Italia og Portugal kan tryne som Hellas og det har ikke EU sjanse i helvette å rette opp på toppen av hva de sliter med nå. I tillegg kan Irland ryke og flere andre Eu land sliter noe.

USA er superscrewed, den amerikanske økonomien lever på kunstig åndedret. Flere "stormakter" med Kina i spissen ønsker (og kjemper for) å løsrive oljehandelen fra dollaren og om det skjer kollapser amerikansk økonomi totalt. Og får følger for det meste av verdenen.

Men hele vesten er på lang sikt screwed siden alle vil ha alt så billig som mulig, ikke laget i Norge f.eks.

Dermed flytter industrien ut og til slutt ender vi opp som USA. Vi kan ikke flytte folk fra industri til offentlig sektor etter oljealdren vet dere.

Oljefondet trenger store omstillinger nå!

1

Dette er en av grunnene til at jeg har blitt politisk engasjert på høyresiden, min bror døde på strekningen Bergen - Voss for rundt 10 år siden, pga manglende midtdelere.

1

Og de veiene vi har fått har vi stort sett betalt for sjøl, med bompenger. Kan ikke kjøre mange meterne her før man støter på en sånn. Trodde infrastrukturen var et statelig ansvar, men de har vel ikke penger.

1

Da er reellt sett mange med på at dødsfallene i stor grad skyldes udugelige og tildels onde politikere

1
Butters I disse usikre verdensbørs tidene burde absolutt oljefondet flyttes fra akjser til infrastruktur. Det er det perfekte tidspunkt. Børsene er på vei ned, selg. Langt fra alt, men vi...

I disse usikre verdensbørs tidene burde absolutt oljefondet flyttes fra akjser til infrastruktur. Det er det perfekte tidspunkt. Børsene er på vei ned, selg. Langt fra alt, men vi burde selge rundt halvparten nå.

Jo, det er jo alltid genialt å selge aksjer når børsene er på sitt laveste på flere år...

1

Hvorfor har Danmark flere dødsfall i trafikken pr. innbygger, pr. bil og pr. kjørte kilometer enn vi har i Norge da? Er den danske regjeringen enda ondere?

I fjor døde 210 personer i trafikken, det laveste tallet siden 1950-tallet. Blir alle disse som dør som fluer på Vestlandet utelatt fra statistikken?

1

Folk dør som flurer i Bergensområdet og på vestlandet generellt.

Folk dør overalt.

For å fortsette med lettvinte teorier, så kan man kanskje si at bergensere og vestlendinger må lære seg å kjøre?

2

Folk dør som flurer i Bergensområdet og på vestlandet generellt. Hovedsakling pga den arrogante AP/Oslo-dominerte og LO-dominerte rødgrønne regjeringen som sløser våre penger på tull og unnlater å utbedre de trange krøtterstiene trailere må kjøre på.

Regner med du sikter til enda et dødsfall mellom Bergen og Voss. Det er ikke helt riktig at det ikke har skjedd noe på den veien. Det har jo kommet opp en bomstasjon.

1
Artaxerxes Hvorfor har Danmark flere dødsfall i trafikken pr. innbygger, pr. bil og pr. kjørte kilometer enn vi har i Norge da? Er den danske regjeringen enda ondere? I fjor døde 210 personer...

Hvorfor har Danmark flere dødsfall i trafikken pr. innbygger, pr. bil og pr. kjørte kilometer enn vi har i Norge da? Er den danske regjeringen enda ondere?

Nei, men Danmark er ikke oppdelt i drapssoner og sikre soner, Danmark er et demokrati mens Norge styres av føydalistiske elitebroilere som deler inn landet i dødssoner og frisoner der det ikke er så nøye om man dør vestpå bare alle broilerne fra Blindern får kjøre på trygge veier.

1
brukarnamn [sitat…] Nei, men Danmark er ikke oppdelt i drapssoner og sikre soner, Danmark er et demokrati mens Norge styres av føydalistiske elitebroilere som deler inn landet i dødssoner og...

Dette kartet indikerer ikke at Vestlandet er spesielt utsatt for døsulykker. Derimot antyder det at det er mest dødsulykker i nærheten av de store byene...

Dog er Hordaland sammen med Nordland det fylket med flest drepte, men det er kanskje også det tyngst befolkede av de fylkene der det er vanskeligst å bygge vei? Sogn og Fjordane er til kontrast blant de fylkene med færrest drepte.

1
Ljot Isolasjonisme. En søt tanke som blant annet forutsetter at man enten er bærekraftig selvforsynt med råvarer eller velger å plyndre på utsiden av muren.

Nå skrev jeg ikke "Norge", men "Vesten", og man kan selektivt ta med noen fattigere land for å få større tilgang til ressurser. Man behøver jo heller ikke å stoppe handelen helt, bare stenge endel ute.

Uansett, så er det bedre å plyndre andre enn å begå selvmord. For vesten er innvandringen og globalisering i praksis selvmord.

1
IkkeHeltGod Nå skrev jeg ikke "Norge", men "Vesten", og man kan selektivt ta med noen fattigere land for å få større tilgang til ressurser. Man behøver jo heller ikke å stoppe handelen helt, b...

Jeg vet du tror på dette og at du brenner for isolasjonisme, tollmurer, inn- og utvandringsstopp.

Men jeg ser iallefall et par skrikende etiske dilemmaer ved å sette opp skyhøye tollmurer og bevisst planmessig å utbytte den tredje verden slik du tar til orde for. Og jeg deler ikke ditt syn på at vesten med dagens politikk vandrer som lemen mot klippekanten.

Jeg mener det finnes andre løsninger for å balansere vårt ønske om å opprettholde dagens levestandard best mulig samtidig som man løfter resten av verden opp. De er ikke perfekte men er heller ikke preget av det rent ut fascistkollektivistiske synet du legger for dagen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
12 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
20 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
4 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Laster...