Politikk - Norsk

Motstrøms

379 TRÅDER OM HORNSRUD OG ØYGARD!

Jeg tok meg tid til å telle over hvor mange tråder det fantes om Hornsrud og om Øygard.

Til nå er det 379 tråder. - Nei, det er ikke det, men det kan oppleves slik!

Jeg irriterer meg over virvaret. Jeg ønsker at folk skal få uttrykke seg, men vrimmelen av stort sett det samme fører ti lat en bruker mye energi for å finne frem. I endel tilfeller finner en interessante innlegg, men de kan fines spredt rundt om på flere tråder om det samme.

Hva er årsaken til at det oppstår en 'hel bråta' med tråder, som stort sett er svært like i innhold?

Et fanatisk forhold til ytringsfriheten og at ting ikke kan omtales i for få tråder?

Er det et ønske hos deltagere på VGD om å ha hver sin tråd?

Skyldes det latskap, dvs at folk ikke gidder å se etter om det allerede finnes tråder om saken?

Tror medlemmene at akkurat det spørmålet vedkommende sitter inne med er svært spesielt eller at vinklingen er så genuin at den fortjener en egen tråd?

Er medlemmene ute etter å utvanne VGD, eller fragmentere diskusjonsforumet?

Er man så interesserte i saken at det aldri kan bli nok tråder?

Har medlemmene egentlig ønske om å få opprettet sin egen blogg om populære saker?

Er korttidshukommelsen så kort at en stadig må opprette tråder, fordi en ikke huske at det allerede fantes en og for at saken ikke skal bli glemt å en ny opprettes? Osv osv.

Kunne det være en oppgave for moderator å se på saken slik at noe kunne vært slått sammen. Det ville opplagt ha gjort oversikten bedre. Nå fungerer VGD som et supermarked, der en plukker litt her og der og lirer av seg litt mer eller mindre fornuftig, her og der.

NB! Dette handler ikke om politikk, men om hva som er rasjonell bruk av VGD.

2
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva er årsaken til at det oppstår en 'hel bråta' med tråder, som stort sett er svært like i innhold?

Når en tråd er startet er det strengt tatt moderator sin jobb å stenge eller slette tråder om sammen tema. Har selv reagert på at tråder om samme tema blir staret i øst og vest her inne på nærmest samme tid.

1
Kong_Gilmour100

Her har du mange gode poenger motstrøms, det skal jeg gladelig innrømme.

Jeg starter selv endel tråder, men forsøker alltid å sveipe over førstesiden for å se om det aktuelle tema/artikkel/kommentar allerede er omtalt. Så jeg føler meg forsåvidt ikke truffet av dine kritiske blikk.

Dog er det ingen tvil om at forumet har mange spammere som fyrer løs enda det ligger 3-4 tråder om eksakt samme tema bare på forsiden.

Og det er ingen tvil om at dette påvirker kvaliteten på forumet, kvaliteten på debattene og den generelle oversikten. Et stort minus enkelt og greit.

1

Hva er det heter: Enhver reaksjon har en tilsvarende motreaksjon.

Den vitale forskjellen er at den ene saken ble utnyttet til fulle av media for å bruke politisk, mens den andre inntil idag har blitt dysset ned av bias'ed media.

En annen interessant forskjell er at mens det ble voldsomt liv i norsk media av noe gnukking i Riga, så har norsk media vært meget forsiktig i en sak hvor en person i praksis er mistenkt for å ha som fremste fritidshobby å feie over en mindreårig jente i ca 2 år

Og når det gjelder tråder om bestemte tema, hvis man går til tråder som ble startet fra 23.7 og fremover så er det ikke rent få tråder som har bokstavkombinasjonene ABB og FRP.

Og når det gjelder unnskyldning om hensyn til ev. offer i siste sak. Da kan man jo gå litt lenger bakover i tid. Rettere sagt til oppslag om Birkedal. Jeg kan liksom ikke huske at media snakket om "hensyn" til ofre i den saken.

1
Bitbiter Hva er det heter: Enhver reaksjon har en tilsvarende motreaksjon. Den vitale forskjellen er at den ene saken ble utnyttet til fulle av media for å bruke politisk, mens den andre in...

Det er ikke uvesentlig det du tar opp! Men, det er ikke innholdet i sakene jeg reagerer på, men at problemstillinger rundt enkeltsaker noen ganger tar fullstendig av, fordi det mysser av tråder som omhandler det samme. Det oppstår drøvtygging, eller spaming. Du skulle være mulig å få samlet meninger om et tema i en eller få tråder. Jeg tror både VGD og deltagerne ville tjene på det. Eller hva sier MOD?

1

NB! Dette handler ikke om politikk, men om hva som er rasjonell bruk av VGD.

du prøver å leke diskusjons politi?

slapp helt av, den jobben gjør Mod, du er kun en nobody i denne sammenhengen.

1

Jeg tok meg tid til å telle over hvor mange tråder det fantes om Hornsrud og om Øygard.

Har Hornsrud tråkket i baret også. Da synes jeg evt at det er altfor seint nå å rippe opp i hans fadeser.

Men jeg er nysgjerrig på sladder. Hviket overtramp er det Hornsrud gjorde?

1

Jeg tok meg tid til å telle over hvor mange tråder det fantes om Hornsrud og om Øygard.

Nå var jo Hornsrud en av de mest fremtredende AP-politikerene i mellomkrigstiden, så at det medfører en del tråder, finner jeg ikke spesielt overraskende.

1

Redigeringsfunksjonen på VGD er helt PYTON!

Takk til bjoro og vaffanculo for ironien og korreksjonen.

DET SKAL SELVSG VÆRE HOKSRUD OG IKKE HORNSRUD.

Forbannet være skriveleifene! ;-))

1
vaffanculo [sitat…] Nå var jo Hornsrud en av de mest fremtredende AP-politikerene i mellomkrigstiden, så at det medfører en del tråder, finner jeg ikke spesielt overraskende.

Ja han Kristoffer. Det var vel i forbindelse med hans regjering, at daværende konge uttalte at: "Jeg er også kommunistenes konge".

M.a.o at daværende konge skulle også være konge for de som egentlig ikke ville ha han.

Tenk om hans eget oldebarn hadde innehatt noe av den samme forståelsen. Norges neste konge er det beste beviset på, at selv om en person har fisefine papirer å slå i bordet med, så er det ikke sikkert at det er så veldig velfungerende mellom øra for det. Og når det gjelder Fru "ungdomsopprør". Ungdomsopprør er noe man har i slutten av tenåra, ikke når man pusher 30. Da er man arbeidsky latsabb

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
1 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Laster...