Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tror virkeligheten er noe mer nyansert enn han påstår...

Spørsmålet er vel helst om Kolberg forstår det.

Stakkars Kolberg

1

Det er mulig at Frp har stagnert, men det betyr ikke at hovedpunktene i politkken til Frp er foreldet eller ikke gyldige lenger. At Frps økonomiske politikk er mer uansvarlg enn Aps er neppe sant. Hva er mest uansvarlig: å neglisjere sykehus og skoler og veier og kraftutbygging eller å bevilge de nødvendige midler til disse?

Kolberg sier: "Når vi fører vår innvandrings- og integreringspolitikk er det ikke på grunn av Frp, men fordi vi mener den er riktig."

Det Kolberg sier er er egentlig: "Når vi fører Frps innvandrings- og integreringspolitikk er det fordi vi mener den er riktig." Spørsmålet som melder seg er da: Hvordan har Frps innvandringspolitikk plutselig gått fra å være helt feil til å være riktig?!

Nei, Kolberg er uredelig og snor seg som en slange i det politiske landskapet. Du kan ta det han sier og sette motsatt fortegn og du kommer mye nærmere sannheten.

La oss vise Ap ryggen ved neste valg og vise at det finnes et alternativ til deres fantasiløse politikk.

4

Himmel for en fyr..............

Hva med å trekke inn årene før du sier for mye dumt Kolberg?

1

Fra linken VG / Martin Kolberg

"Når vi fører vår innvandrings- og integreringspolitikk er det ikke på grunn av Frp, men fordi vi mener den er riktig."

Hvilken del av norsk innvandrings- og integreringspolitikk er det som er riktig ? Det er jo som kjent Arbeiderpartiet som innviterte muslimer fra Sharia landet Pakistan til å overta norske arbeidsplasser. Sett i historiens lys: Var det riktig ?

Var gjenforeningspolitikken som fulgte og som har fulgt senere bølger av arbeidsinnvandring riktig ?

Var asylpolitikken riktig ? Man aksepterer at det søkes asyl uten grunnlag, og lar disse søkerne oppholde seg i kongeriket i stedet for avvisning ved grensen. Var det riktig ?

Man lar over 1/2 million polakker oppholde seg i Norge over lang tid, og lar også disse bli norske statsborgere. Var det riktig ?

Hvor lang tid vil det ta før Arbeiderpartiet har klart å utrydde den siste nordmann ? Var det riktig ?

1

Vel og vel igjen. Jeg vil påstå at Ap ikke hadde kommet til makten ved siste stortingsvalg, uten SV. I disse dager, sender Jens Stoltenberg ut klare signaler, om hvor Ap hører hjemme. Og det er i et sentrum, hvor også Sp, Krf, Venstre og Høyre gjerne vil være med. SV er muligens mindre vinglete i sitt politiske budskap, enn Frp. Men ellers totalt sett, fremstår Frp mer "sammensveiset" innad som parti. Som C. I. Hagen så mange ganger har sakt: "Velkommen etter". Når sist, kunne en leder av SV si tilsvarende ord? Så sier Martin Kolberg: "- Et langt liv i politikken har lært meg at ingenting er endelig. Likevel mener jeg at svaret er «ja». Det er fordi de langt på vei har knekt seg selv. Det er igjen et resultat av et vedvarende press mot deres politikk og argumentasjon. Jeg visste det ville ta tid, men nå ser vi de første resultatene av det, sier Kolberg." Hva mener M.Kolberg her? Hvem har utført "presset"? Og hvorfor?

1

Du kan ha rett i at AP prøver å stjele velgere fra FRP ved å hevde at de aldri kommer å få til noe i maktposisjon, at de nermest trekker seg fra ansvar. Og at dette skjer mens AP søker å alliere seg med sentrum dersom RG skulle miste oppslutning. Plan A og Plan B samtidig. Alt for totalitær makt.

Martin Kolberg strør salt i sårene på FRP er et nøye uttenkt politisk trekk. Det nermeste man kan komme er å kalle ham en feig motstander av FRP . Det har ikke skjedd noe nytt i FRP koden, FRP koden har aldri vært noe annet enn en fantasi, en slags skrekkvisjon som stilles fram for velgerne, for at de skal velge et parti uten en spesiell magisk kode.

1

Jeg tror virkeligheten er noe mer nyansert enn han påstår...

Kolberg er usedvanlig flink , altså .

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...