vaffanculo [sitat…] Hvem er objektiv til å avgjøre om journalister er objektive? Anser du deg selv som objektiv?

Hvem er objektiv til å avgjøre om journalister er objektive?

Jeg har ikke kommentert spørsmålene fra Ole Torp, men kommentarene som kan se ut for at han har en skjult agenda.

Journalistene skal holde seg til sak, ikke synsing. I denne saken var ikke Ole Torp objektiv. http://filosofi.no/epistemologi/objektivsubjektiv/

2
Krigogsånt [sitat…] Som sagt og skrevet, så har de lavest IQ: http://www.nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3098803.html

Som sagt og skrevet, så har de lavest IQ: http://www.nrk.no/programmer/tv/test\_nasjonen/3098803

Du ramser opp Siv Jenen i en tråd om den blodrøde pressa og bruker test nasjonen som mal til å vurdere folks intelligens,og alt det andre pisspreiket du kommer med gjør at du maler deg selv opp i ett hjørne og møter deg selv i døra.TUFS.

2

Omtrent alle journalister i nyhetsbildet er sosialister.

De som mener at dagens journalister er nøytrale, er selv sosialister.

Mediene lever av subsidier fra Ap

Take it or live it

2

Ole Torp

Ja, jeg så dette innslaget. Det er synd at mine lisenspenger ikke går til å ansette bedre programledere enn dette. Hans opptreden var pinlig.

Stanghelle var nyansert og dyktig som ekspertkommentator.

1
Kul_Djevel [sitat…] Ja, jeg så dette innslaget. Det er synd at mine lisenspenger ikke går til å ansette bedre programledere enn dette. Hans opptreden var pinlig. Stanghelle var nyansert og dy...

Ja, jeg så dette innslaget. Det er synd at mine lisenspenger ikke går til å ansette bedre programledere enn dette. Hans opptreden var pinlig.

Enig med deg der. Det er rart at NRK ikke kvalitetssikrer sin objektivitet mer enn de gjør.

1

Noen ganger kan man få inntrykk av at journalister er en gruppe mennesker med til dels lav IQ. Siste i rekka må være NRK's Ole Torp.

Næ, har noen stillt et kritisk spørsmål til frk. Jensen?? Det går da ikke an. Vet han ikke at den store leder og oppadgående sol Jensen, er en gudommelig person som aldri begår feil, og dermed ikke kan stilles til ansvar som om hun skulle være en av oss....folk flest!?

1
Krigogsånt [sitat…] Næ, har noen stillt et kritisk spørsmål til frk. Jensen?? Det går da ikke an. Vet han ikke at den store leder og oppadgående sol Jensen, er en gudommelig person som aldri...

Du mener Stoltenberg fikk kritiske spørsmål rundt sitt forhold til den anmeldte ordføreren?

Det kunne han vel godt ha fått, for det ser ut til at ordførere fra AP har et merkelig forhold til sex med mindreårige, i allefall hvis vi skal følge visse journalisters logikk.

Jeg stemmer ikke Frp, ei heller forsvarer jeg dem, men som et minimum må en vel forvente at programledere i statskanalen i allefall forsøker å få det ut til a SE Ut som om de er nøytrale og saklige.

1
Krigogsånt Hvordan ser man IQ, ikke særlig smart skrevet vel?

I en konstruktiv debatt skriver du: "Næ, har noen stillt et kritisk spørsmål til frk. Jensen?? Det går da ikke an. Vet han ikke at den store leder og oppadgående sol Jensen, er en gudommelig person som aldri begår feil, og dermed ikke kan stilles til ansvar som om hun skulle være en av oss....folk flest!?"

Mener du at svaret ditt har et snev av intelligens? Jeg stemmer heller ikke Frp, men forklar oss heller hvorfor du skrev som du gjorde.

Antar at flere venter i spenning.

1
Krigogsånt [sitat…] At en journalist stiller kritiske spørsmål til den oppadgående sol, og store leder frk. Jensen....joda, dette forferdelige misforhold har jeg gitt uttrykk for tidligere i...

De fleste som har hørt innslaget ser at dette ikke var kritisk journalistikk, men gjentakende sirlige kommentarer.

Det skal tross alt et minimum av IQ for å forstå det. Ingen skal kritiseres for å mangle IQ. De kan ikke klandres for det. Det vel mer en medfødt defekt.

1
elkat De fleste som har hørt innslaget ser at dette ikke var kritisk journalistikk, men gjentakende sirlige kommentarer. Det skal tross alt et minimum av IQ for å forstå det. Ingen skal...

De fleste som har hørt innslaget ser at dette ikke var kritisk journalistikk, men gjentakende sirlige kommentarer.

Nå er det jo dokumentert at frp,ere har lavest IQ, så journalisten følte vel på seg at han måtte stille spørsmålene flere ganger for at de skulle sige inne i frøknas litt enkle hjerne?

1
Krigogsånt [sitat…] Nå er det jo dokumentert at frp,ere har lavest IQ, så journalisten følte vel på seg at han måtte stille spørsmålene flere ganger for at de skulle sige inne i frøknas litt...

Nå er det jo dokumentert at frp,ere har lavest IQ,

Ser fortsatt at du ikke forstår spørsmålet. Kom gjerne med dokumentasjon på at de som stemmer Frp har lavere intelligens.

Det var heller ikke spørsmålene som Ole Torp stilte som er diskusjonen, men kommentarene.

Som sosialatropolog antar jeg at du har dokumentasjon for påstanden din om intelligensnivået hos velgere av Frp.

Jeg venter spent enda en gang, men jeg er redd flere av oss må vente leeeeenge.

1
sabre2 Du mener Stoltenberg fikk kritiske spørsmål rundt sitt forhold til den anmeldte ordføreren? Det kunne han vel godt ha fått, for det ser ut til at ordførere fra AP har et merkelig f...

Det kunne han vel godt ha fått, for det ser ut til at ordførere fra AP har et merkelig forhold til sex med mindreårige, i allefall hvis vi skal følge visse journalisters logikk.

Det er også visse personer her som ikke har forstått noe av de rettsprinsipper vi hevder. En hver er uskyldig inntil det motsatte er bevist.

Jeg tipper heller at denne ordføreren er uskyldig. Hele saken med hans offentliggjøring av sitt navn og offersidens hemmeligholdelse taler for det. La retten avgjøre.

1
Hyrro [sitat…] Det er også visse personer her som ikke har forstått noe av de rettsprinsipper vi hevder. En hver er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Jeg tipper heller at denne ord...

Det er også visse personer her som ikke har forstått noe av de rettsprinsipper vi hevder. En hver er uskyldig inntil det motsatte er bevist.

Det er helt riktig, men en kan jo ikke unngå å se at endel journalister ser ut til å utøve en viss selektivitet alt etter partitilhørighet.

Hvorvidt denne ordføreren er skyldig eller ikke har jeg ingen formening om. Det er vel nettop det en rettsak skal finne fram til?

1
Laster...