Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

engafever Hvordan skal denne opplysningen forstås?
overvektige_meg

Med mindre Storberget går inn og beordrer stans i etterforskningen, noe som ikke ville overrasket meg om skjedde, så vil etterforskningen kanskje avdekke det

Det har jo tidlidgere iherdig blitt benektet at det var noen relasjoner utover vennskapskrets

1

Jeg er ikke noen tilhenger av Ap, men hva med å vente med spekulasjoner og sladder til det faktisk foreligger en domsavsigelse.

7
Tordenskjold3 Hm, kan han ha misbrukt sin stilling, er det mulig at noen i statspartiet har lukket øynene?

Ja, han kan ha misbrukt sin stilling.

Nei, det er ikke mulig at noen i "statspartiet" har lukket øynene.

Jeg skjønner at det er litt despereasjon ute og går. Dere vil så gjerne ha en "Birkedalsak" eller en "Søviknessak". Men forskjellen ligger i at her er det ingen som har visst. Saken kom opp som en konsekvens av at jenta ikke ville bli med ordføreren på middag der Stoltenberg deltok. Så ingen bortsett fra jenta og ordføreren har eventuelt visst.

Forskjellen på seriøse partier som Høyre og Arbeiderpartiet, og sekter som Fremskrittspartiet, det er at ledelsen i de seriøse partiene er vant til å ha ansvar, og som en konsekvens av det også tar ansvar. Til tross for enkeltes prepubertale gnål om manglende ansvar fra både den ene og den andre. Ansvaret vises bl.a. ved at man har kontaktet det eventuelle offeret, og ikke tar den eventuelle overgripers side, slik som enkelte andre har gjort.

Og når vi er inne på ledelse og ansvar; en ledelse som er informert om overgrep og ikke tar affære, den er i mine øyne medskyldig i overgrepet.

3

"Nettavisen har vært i kontakt med AUF sentralt, og lokalt i Oppland, men svaret vi får er «ingen kommentar» når vi tar kontakt.

Heller ikke Oppland Arbeiderparti ønsker å si noe om jentas eventuelle tilknytning til Ap."

Her er det mange som ikke har visst at denne jenta er Auf-medlem.

Sa ikke Stoltenberg at dette ikke var en partisak? Visste han ikke at jenta var politisk engasjert i AP? Løgn av Stoltenberg?

1
Winterdreams "Nettavisen har vært i kontakt med AUF sentralt, og lokalt i Oppland, men svaret vi får er «ingen kommentar» når vi tar kontakt. Heller ikke Oppland Arbeiderparti ønsker å si noe o...
overvektige_meg

Sa ikke Stoltenberg at dette ikke var en partisak? Visste han ikke at jenta var politisk engasjert i AP? Løgn av Stoltenberg?

Pussig at dette ikke er en parti-sak

det ble jo definert som en parti-sak, selv om Hoksrud var på en privat ferie

2
overvektige_meg [sitat…] Pussig at dette ikke er en parti-sak det ble jo definert som en parti-sak, selv om Hoksrud var på en privat ferie

Å? På hvilken måte ble det en partisak?

Det var en sak om en politiker som kjøpte sex av en prostituert, og den politikeren tilhørte Fremskrittspartiet. Det er ingen partisak.

Derimot lurer jeg på om det ikke burde vært en partisak. Rett og slett fordi noen anga ham. Og denne noen er høyst sannsynlig en partifelle.

1
Tordenskjold3 [sitat…] Bra du har oversikten over hva folk i AUF/AP har sett og hørt.

Man trenger ikke ha den oversikten. For hadde dette vært informert om, til ledende tillitsvalgte, så hadde saken garantert sprukket tidligere. Det samme hadde skjedd om overgriper hadde vært fra Høyre, Venstre eller noen andre seriøse partier. Og partiledelsen i seriøse partier forstår at slike saker sprekker før eller senere, så de hadde tatt affære, om ikke annet så i rent selvforsvar.

1
overvektige_meg Nei, hvorfor det? det gjelder jo ikke om en Frp-er blir anklaget for noe. Kan ikke da se hvorfor det skal være sånn i andre saker

Hvorfor ikke holde seg i skinnet og ikke falle ned på samme bunnivå?

Er helt enig med deg. De samme som nå skriker og hyler over at media er slemme, at man er uskyldig til det motsatte er bevist osv er de samme som står i første rekke til og kaste seg over saken som gribber om det er en Frp politiker som er i søkelyset.

Det melkes rått og kynisk for å sverte Frp for alt hva det er verdt.

Men hvorfor senke seg ned på samme møkkanivå?

Jeg synes uansett person, partitilhørighet eller stilling at det er en forferdelig uting at media blar opp i store oppslag med navn, bilde og full personalia når en person står tiltalt for ett forhold.

I straffesaker under etterforskning der intet er bevist og det ikke foreligger innrømmelse burde det vært presseforbud mens etterforskningen pågår og det foreligger en dom.

Slik hadde vi unngått mange justismord.

Er allikevel en person skyldig er uansett de nærmeste pårørende som er uskyldig som blir rammet hardest.

2
StevenPatrick Man trenger ikke ha den oversikten. For hadde dette vært informert om, til ledende tillitsvalgte, så hadde saken garantert sprukket tidligere. Det samme hadde skjedd om overgriper...

Jeg tror du har et litt vel naivt og tillitsfullt bilde av hva som skjer i maktens krinkelkroker. Jeg vil nok bli litt mer overrasket om det ender opp med en Birkedal-vri her. Men ikke så veldig mye mer overrasket. Jeg er sikker på at det er endel skjeletter i skapene på de fleste partikontorer.

2
overvektige_meg Med mindre Storberget går inn og beordrer stans i etterforskningen, noe som ikke ville overrasket meg om skjedde, så vil etterforskningen kanskje avdekke det Det har jo tidlidgere...

Med mindre Storberget går inn og beordrer stans i etterforskningen, noe som ikke ville overrasket meg om skjedde

Hva er det som rører seg inne i hodet ditt egentlig?....

Mener du seriøst at Jens vil gå inn for å stanse etterforskningen, eller er det kun det sedvanlige drittpreiket fra deg?...

Desperasjonen ser ut til å ha tatt de fanatiske Frp'erene... Og da lar man heller vettet fare...

1
StevenPatrick [Slettet]
overvektige_meg

Jepp

For jeg ser jo ikke helt hvorfor det ble en partisak, men likefullt så ble den det

Og det med mer ukultur i frp enn i andre partier kan du stikke opp et visst sted

1
StevenPatrick Ja, han kan ha misbrukt sin stilling. Nei, det er ikke mulig at noen i "statspartiet" har lukket øynene. Jeg skjønner at det er litt despereasjon ute og går. Dere vil så gjerne ha...

Jeg skjønner at det er litt despereasjon ute og går. Dere vil så gjerne ha en "Birkedalsak" eller en "Søviknessak".Men forskjellen ligger i at her er det ingen som har visst. Saken kom opp som en konsekvens av at jenta ikke ville bli med ordføreren på middag der Stoltenberg deltok.Så ingen bortsett fra jenta og ordføreren har eventuelt visst. Forskjellen på seriøse partier som Høyre og Arbeiderpartiet, og sekter som Fremskrittspartiet, det er at ledelsen i de seriøse partiene er vant til å ha ansvar, og som en konsekvens av det også tar ansvar. Til tross for enkeltes prepubertale gnål om manglende ansvar fra både den ene og den andre.Ansvaret vises bl.a. ved at man har kontaktet det eventuelle offeret, og ikke tar den eventuelle overgripers side, slik som enkelte andre har gjort. Og når vi er inne på ledelse og ansvar; en ledelse som er informert om overgrep og ikke tar affære, den er i mine øyne medskyldig i overgrepet.

Du skjønner vel at hvis det kommer frem at det skal ha vært noen som har hørt "nyss" om mistanker om slike forhold, også innen politiske miljøer, så vil denne saken minne litt om en viss annen sak.

For i en viss annen sak, så ble premisset for hva som var "rett å gjøre" at man egentlig skulle forhåndsdømme, ikke handle først etter anmeldelse.

Disse forholdene, hvis de er riktig, skal altså ha pågått i over 2 år. Da var Ap, av mangel på bedre ord, jævla heldig at anmeldelsen kom først uka etter valget.

Ap har gjerne dritflaks sånt sett. Det som har potensiell au au-resultat, m.t.p valg det klarer Ap å manøvre/ dukker opp først etter valg.

1
StevenPatrick [Slettet]
Kong_Gilmour100

Se her, ingenting er som å bli marinert i litt god klassisk ovenfra og ned retorikk fra SP når man velter inn døra om ettermiddagen.

Bare sånn for moro skyld så kan jeg nevne at jeg har en kompisgjeng som har kost seg på høykvalitetsbordell i både Bangkok og Amsterdam. Dette dreier seg om 3-4 stykker i samme vennekrets,- og alle disse er da ifølge deg selv sosiale tapere? Alle har hatt langvarige forhold, og et tosifret antall seksualpartnere i sitt liv skaffet uten å betale. Men når de har kost seg med en supermodell på bordell i Amsterdam så er de sosiale tapere uansett altså?

2
overvektige_meg [sitat…] Aner ikke Men er jo mange her inne som har ment det, og det snakkes jo heftig om ukulturen som angivelig herjer i Frps rekker

Men er jo mange her inne som har ment det, og det snakkes jo heftig om ukulturen som angivelig herjer i Frps rekker

Nå må du skille mellom snørr og bart. Hoksrud sin sak er ikke en partisak, dvs hvor partiapparatet har en oppgave. Men når to av sentralsstyremedlemene blir anmeldt/siktet for sexsaker, (og med Søviknessaken og saken i Bergen i bakhodet) så er det legitimt å spørre om det er en ukultur i Frps sine rekker. Mao er det noe ved kulturen til Frp som gjør at slike ting skjer...

Mao hver enkelt sak er ikke partisaker (Birkedal litt spesielt), men helheten kan gjøre dem til partisaker

1
StevenPatrick Å? På hvilken måte ble det en partisak? Det var en sak om en politiker som kjøpte sex av en prostituert, og den politikeren tilhørte Fremskrittspartiet. Det er ingen partisak. Deri...

Hva Hoksrud gjorde på en privat ferie, sammen med kompiser er en privatsak.

Men det var media som gjorde den i stor grad politisk. Det var media som kickstartet hele apparatet som skulle synse og kommentere og forsøke gi den politiske preferanser.

1
Bitbiter [sitat…] Du skjønner vel at hvis det kommer frem at det skal ha vært noen som har hørt "nyss" om mistanker om slike forhold, også innen politiske miljøer, så vil denne saken minne...

For i en viss annen sak, så ble premisset for hva som var "rett å gjøre" at man egentlig skulle forhåndsdømme, ikke handle først etter anmeldelse.

Bullshit. I den visse saken din, så var ikke forhåndsdømming et tema. Derimot var det et tema at "overgriper" fikk gi sin versjon, mens "offeret" ikke fikk gitt sin. Det var også at partiledelsen ikke tok skritt for å varsle rette instanser, deriblant foreldre. Man valgte rett og slett å sitte stille i håp om at alt skulle forsvinne av seg selv.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...