Politikk - Norsk

InternalExile

Burde vi ha et forbud mot asylsøkere?

Asylsøkere til Norge er god butikk for kriminelle og et viktig bidrag til «Human trafficking».

Burde Norge sette foten ned og si nei til asylsøkere for å få slutt på denne kriminaliteten. Bakmenn tjener seg rike på at Norge tar i mot asylsøkere, de blir lovet gull og grønne skoger for blodpenger og misbruk.

Ref:

Slik kommer asylsøkerne til Norge

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10039333

1
72 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Burde Norge sette foten ned og si nei til asylsøkere for å få slutt på denne kriminaliteten. Bakmenn tjener seg rike på at Norge tar i mot asylsøkere, de blir lovet gull og grønne skoger for blodpenger og misbruk.

Eneste innvandrere vi burde ta imot er arbeidsinnvandrere med kvalifikasjoner vi er ute etter. Fortrinnsvis fra vestlige land. De kan bli så lenge de gjør nytte for seg.

All annen innvandring burde aldri funnet sted.

3

Vi bør selfølgelig fortsetteå ta imot asylsøkere til Norge. Personer som er tvunget til å flykte og trenger tillholdssted bør få det, men vi bør bli strengere i screeningen avasylsøkere.

Vi må legge til grunn at det er hjemmlandet som har hovedansvaret for for asylsøkere som kommer til Norge.

Kriminalitet og fattigdom i hjemlandet bør aldri sees på som grunnlag for asyl.

Generelle trusselvurderinger bør heller ikke holde som grunnlag for asyl, med mindre detforeligger en spesifik trussel mot den spesifike søkeren.

I Norge har vi opplevd at folk som ikke vil sendes hjem later som at de er homofile for å få bli i Norge, for så å søke familiegjenforening med partner av motsatt kjønn etter at de har fått invilget opphold.

Homofili bør ikke være grunnlag for asyl, med mindre man kan vise til at den spesifike asylanten blir etterfulgt for sin homofili, og ikke bare at homofili generelt blir sett på som straffbart.

Videre bør vi håndheve asylinstituttets regler om at en hver asylant er pliktig til å søke tilflukt i det første landet de kommer til, og ikke tillate asylanter å velge land på bakgrunn av egne ønsker.

2
Oxymoron123 Vi bør selfølgelig fortsetteå ta imot asylsøkere til Norge. Personer som er tvunget til å flykte og trenger tillholdssted bør få det, men vi bør bli strengere i screeningen avasyls...

Vi bør selfølgelig fortsetteå ta imot asylsøkere til Norge. Personer som er tvunget til å flykte og trenger tillholdssted bør få det, men vi bør bli strengere i screeningen avasylsøkere.

Om du ser på linken, så ser du at nesten alle kommer fra et land i Europa. Hvorfor ikke sende de tilbake til det landet.

Det faktum at vi tar i mot asylsøkere er med på finansiere kriminelle virksomheter, og ser man det opp mot sex-kjøp loven, så er dette noe Norge sterkt bør kjempe mot.

Det er lovnaden om et bedre liv i Norge som finansierer kriminalitet og undertrykker folk i andre land, dette bør vel være et dilemma?

1
InternalExile [sitat…] Om du ser på linken, så ser du at nesten alle kommer fra et land i Europa. Hvorfor ikke sende de tilbake til det landet. Det faktum at vi tar i mot asylsøkere er med på fi...

Vi kan ikke sende alle tilbake uansett, fordi vi burde ha et prinsipp om at alle får en individuell behandling. Da mener jeg ikke individuell behandling slik vi gjør i dag, hvor vi gir asyl på generelt grunnlag etter en individuell behandling.

Vi må se på om det finnes klare beviser på at den spesifike asylsøker ikke kan reise hjem, vi må se på om det finnes klare beviser på at asylsøkeren ikke har reist gjennom andre land uten å søke asyl der, og om de har søkt i andre lands bør vi gi avslag med en gang.

Videre så bør ikke legning, fattidom, og kriminalitet gi grunnlagfor asyl. Politiskforfølgelse bør bare gi grunnlag hvis det kan bevises at den spesifike søkeren blir forfulgt. Det bør ikke holde at en gruppe blir forfulgt.

2
Oxymoron123 Vi kan ikke sende alle tilbake uansett, fordi vi burde ha et prinsipp om at alle får en individuell behandling. Da mener jeg ikke individuell behandling slik vi gjør i dag, hvor vi...

Vi kan ikke sende alle tilbake uansett, fordi vi burde ha et prinsipp om at alle får en individuell behandling

Den behandlingen bør de få i det lande i Europa de kommer i fra.

Da stopper vi problemet med at Norge er det landet de er lovet å komme til, og dermed betalt blodpenger eventuelt blitt misbrukt eller vil bli misbrukt.

1

Burde Norge sette foten ned og si nei til asylsøkere for å få slutt på denne kriminaliteten

Du får finne deg et parti som sier nei til alt av fremmedkulturelle asylsøkere og flyktninger.

Jeg tror det må bli enten Norgespatriotene eller Vigrid.

1
InternalExile Dette er ikke et enten eller spørsmål mener jeg, vi bør gjøre begge deler.

Det er et enten eller spørsmål i den forstand at vi bare kan bruke samme krona en gang. Bruker vi den på import av flytninger så blir det mindre å bruke på flyktningeleir. Koster det 100 ganger så mye å ha en flytning i Norge som i Afrika så er hjelper vi en person i stedet for 100.

Nei det er ikke noe godt liv i en flytkningeleir, men de får i hvertfall beskyttelse og det er sikkert en milliard mennesker som lever under like ille eller verre forhold en de i flyktningeleir. Skal vi slippe inn alle til Norge? Selvsagt ikke.

1
Tordenskjold3 Det er et enten eller spørsmål i den forstand at vi bare kan bruke samme krona en gang. Bruker vi den på import av flytninger så blir det mindre å bruke på flyktningeleir. Koster d...

Det er et enten eller spørsmål i den forstand at vi bare kan bruke samme krona en gang. Bruker vi den på import av flytninger så blir det mindre å bruke på flyktningeleir.

Det er ikke samme krona. En er for at de skal overleve mens de venter på å få et fullverdig liv, den andre er til å gi de et fullverdig liv.

Dagens status er at vi bruker 10 kroner på noen som har et fullverdig liv og ikke fortjener å komme til Norge og ikke er fornøyd med det de får.

1

Burde Norge sette foten ned og si nei til asylsøkere for å få slutt på denne kriminaliteten. Bakmenn tjener seg rike på at Norge tar i mot asylsøkere, de blir lovet gull og grønne skoger for blodpenger og misbruk.

Ja, det syns jeg så absolutt. De er bare utgifter og problemer.

1
Ford70 [sitat…] Ja, det syns jeg så absolutt. De er bare utgifter og problemer.

Og 1070 kommer fra Somalia, det betaler blodpenger til bakmenn for å bli asylsøker her, og sender penger tilbake om de får bli. Penger som blir brukt av pirater som angriper Norske skip.

"Landet det har kommet aller flest fra så langt i 2011 er Somalia. Derfra kom det hele 1070 asylsøkere - nær en dobling fra i fjor. Av dem var 72 barn og mindreårige ungdommer.

Prisen for å forlate landet er høy, og reisen over grensen til Kenya eller Etiopia og videre til Europa farefull. Før de setter seg på flyet til Norge fra byer som Addis Abeba eller Nairobi har de allerede betalt mellom 25.000 til 45.000 kroner for å få en sjanse til å unnslippe livet i det krigsherjede landet."

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Takk for rådet, Vedum . . . . . .

Nå kom rentehoppet og 3 millioner i gjeld gir ca kr. 12.000,- mer i renteutgifter - i tillegg til dobling av strømpriser, drivstoffpriser og kraftig økning på matvarer og andre (u)nødvendigheter. Og...
Bilde

Vedums budskap etter rentehoppet: – Må snu enda mer på krona

VESTNES (VG) Trygve Slagsvold Vedum (Sp) advarer om at småbarnsfamilier vil merke rentehoppet. Han sier at regjeringen må kutte mer i statsbudsjettet til høsten.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...