Politikk - Norsk

Unnskyldningen

Myndighetene skyld i 3 dødsfall ?

Båten som forliste utenfor sunnmørskysten i går kveld, traff restene av et sjømerke som ble ødelagt i nyttårsorkanen på 1990-tallet.

Det sier maskinsjef Csabo Lango på redningsskøyta Emmy Dyvi, som ledet redningsaksjonen i hele natt og nå er på stedet for å lete etter omkomne.

Nabo Thomas Brusdal (82) forteller til smp.no at naboer flere ganger har varslet myndighetene om det ødelagte sjømerket, uten at noe har skjedd.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er mange som er berørt av denne tragedien på sunnmøre. Kan ikke lavmålet legges vekk for en gangs skyld?

1

Jeg er enig med deg: Staten har ikke ansvar for noe som helst!

Storberget forteller oss at vi må slutte å plage politiet med tyverier, vi må passe på tingene våre selv! Kleppa sier bilistene må bruke belte og kjøre forsiktig, og ikke plage myndighetene med faktumet om at dødsulykkene går ned med over 90% om de bygger sikre veier. Og kanskje nå: Folk må lære seg å orientere seg på sjøen, og ikke plage myndighetene med å sette opp sjømerker og fyrlykter!

Smart, ikke sant...?

1

Båten som forliste utenfor sunnmørskysten i går kveld, traff restene av et sjømerke som ble ødelagt i nyttårsorkanen på 1990-tallet.

Uten redningsvester og utenfor skipsleia i mørket, da ligger ansvaret på båtfører og ingen annen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
22 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...