Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Alle barn bør sikres et forhold til far som til mor! Med dette tar Fremskrittspartiet et standpunkt som ingen andre partier har hatt mot til å gjøre!

1
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Harald_Jan

Merkelig ståsted for KrF. Hvis Øyvind Håbrekke virkelig mener at det bør være en jevnere fordeling mellom mr og far, bør han også være positiv til å forandre loven slik at far også kan få bedre kontakt med barna sine.

Også Øyvind Håbrekke (krf) hadde gjerne sett en jevnere fordeling mellom far og mor, men han har likevel ikke noe ønske om å endre lovverket:

- Nei, vi tror tross alt at det for de fleste barn og unge er lettest og best å forholde seg til én seng, ett kjøkkenbord og ett sett av regler, og at delt omsorg kun bør forekomme i spesielle tilfeller.

1

forelderlikeverd

Jeg skulle ønske at det norske folk i større grad valgte å stemme således at enhver holdning blant politikere, som kan indikere at de ikke støtter Barnekonvensjonen og Menneskerettighetene, førte til øyeblikkelig avgang! Familien er verdens minste men viktigste samfunn og demokrati. Hvis ikke rettferd og likeverd er standarden i familien, hvordan skal det da gå med det menneskefellesskapet som barna, formet i slike familie, skal både være og bære når de blir voksne?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...